Arkadaşlar An itibariyle adsensem banlandı devre dışı bırakıldı yazıyor. İçerisinden 5 haneli ödeme alıcaktım. quiz darbesinden sonra açtıştım 5 kanal bağlamıştım yaklaşık 1 aydırda ne kanal yaptım nede bağladım varmı başka banlanan bugun ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 ekimde spama düşüp bi kaç gün sonra banlanmıştım. bi kaç gün üzüldüm. 5 hane bekliyordum bende adsense den. İyikide hemen banlamışlar. Ödemeye yakın banlasalar tribe girerdim bide o 15 günlük stresi çekecektim. Mis gibiyim şuan umrumda bile değilSende aramıza hoşgeldin hocam
nisan yazmışım hahaekimde gitti ekimde. Moral yerinde olsada kafa gitmiş
![]()
Geçmiş olsun walla hocam5 hane
off of ...
gecmis olsun tovbe estagfurullah adsenseye girsemmi girmesemmi ikilemdeyim
benimde gitmiş. allah kahretsin böyle işi ama ya
abiler ablalar abanıyorsunuz adsenselere abanmayın. 25 temmuzdan beri kapanmıyor adsense yavaş yavaş gidelim hep gidelim
Arkadaşlar An itibariyle adsensem banlandı devre dışı bırakıldı yazıyor. İçerisinden 5 haneli ödeme alıcaktım. quiz darbesinden sonra açtıştım 5 kanal bağlamıştım yaklaşık 1 aydırda ne kanal yaptım nede bağladım varmı başka banlanan bugun ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.