Adsense ban 17/10/2015

NoStress

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar An itibariyle adsensem banlandı devre dışı bırakıldı yazıyor. İçerisinden 5 haneli ödeme alıcaktım. quiz darbesinden sonra açtıştım 5 kanal bağlamıştım yaklaşık 1 aydırda ne kanal yaptım nede bağladım varmı başka banlanan bugun ?

1 ekimde spama düşüp bi kaç gün sonra banlanmıştım. bi kaç gün üzüldüm. 5 hane bekliyordum bende adsense den. İyikide hemen banlamışlar. Ödemeye yakın banlasalar tribe girerdim bide o 15 günlük stresi çekecektim. Mis gibiyim şuan umrumda bile değil :D Sende aramıza hoşgeldin hocam :D

nisan yazmışım haha :D ekimde gitti ekimde. Moral yerinde olsada kafa gitmiş :D

Son düzenleme:
Adamlar tamamen spamı bitirmeyi kafaya koymuşlar bundan sonra düzeleceğini sanmıyorum.

gecmis olsun tovbe estagfurullah adsenseye girsemmi girmesemmi ikilemdeyim

1 ekimde spama düşüp bi kaç gün sonra banlanmıştım. bi kaç gün üzüldüm. 5 hane bekliyordum bende adsense den. İyikide hemen banlamışlar. Ödemeye yakın banlasalar tribe girerdim bide o 15 günlük stresi çekecektim. Mis gibiyim şuan umrumda bile değil :D Sende aramıza hoşgeldin hocam :D

nisan yazmışım haha :D ekimde gitti ekimde. Moral yerinde olsada kafa gitmiş :D

Bende diyorum nisan ne alaka :D

---------- Spam Engelliyici 01:54 ---------- Önceki Mesaj 01:52 ----------

Geçmiş olsun walla hocam :( 5 hane :( off of ...

Saolun hocam kredi falan filan var onlar olmasa neysede 5 gün kala yapılır mu bu :mad:

abiler ablalar abanıyorsunuz adsenselere abanmayın. 25 temmuzdan beri kapanmıyor adsense yavaş yavaş gidelim hep gidelim

abanmasımı kaldı ya 1 video vardı adsenseye bağlı. 1 kanal demiyorum bak. 1 video.

benimde gitmiş. allah kahretsin böyle işi ama ya

Senide benim gibi sona bırakmışlar geçenlerde okumuştum postunu. Hayır ağır spamcıda değilim aşırı titiz çalışıyodum tek adsensem var-dı 5 kanal bağladım altıüstü. böyle log mu olur allah aşkına

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] 'i kaldırdım adsenseler banlanmış dedim. aga hallederiiz yaa dedi uyudu yine. bu kadarda rahat olunmazki ya. şaka maka hiç adsense kalmadı. hiç partnerde kalmadı. al 0 geziyoz ortada

abiler ablalar abanıyorsunuz adsenselere abanmayın. 25 temmuzdan beri kapanmıyor adsense yavaş yavaş gidelim hep gidelim

Ne abanması kardeşim 5 kanal vardı abansam botla 300 500 video gömmüş olsam neyse bu adsenseye bağladıgım 5 kanalı 3 er gün arayla attım quiz darbesinden sonra,darbeden sonrada dokunmadım hiç zaten..

Sağlık olsun bir gider bin gelir. Yılmak spam'a devam...

Benimde yakın zamanda spama düşen, sonraki günlerde de kesinleşen adsense hesabım banlanmış :(

3 farklı hesap daha toplamda 5 hanenin ortalarında olan hesaplar an itibari ile gitmiştir.İcime doğdu sanırım bir bakıyım dedim :(

Arkadaşlar An itibariyle adsensem banlandı devre dışı bırakıldı yazıyor. İçerisinden 5 haneli ödeme alıcaktım. quiz darbesinden sonra açtıştım 5 kanal bağlamıştım yaklaşık 1 aydırda ne kanal yaptım nede bağladım varmı başka banlanan bugun ?

quizden atılan kanalları mı bagladınız atılan adsenseye

Çok çelişki içeren durumlar var. Şöyle diyelim kanal yapılmayan adsense bile gidiyor yapılanda. Bu iş içinde bişiler olduğu pek spama dayanmadığını sanıyorum. Artık isimler ve adresler karaliste de veya pc ye ipye kadar ifşa olunmuş bir ddurum olabilir.

Biraz mantık yürütürsek tek video olan hesap bile kapanıyor hiç kkanal bağlı olmayan hesap bile..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri