Adsense ban 17/10/2015

-Eski banlanan adsens lerinizden kanalları yenisine taşırsanız banlanırsınız
-Banlanan adsens lerdeki telefon banka hesabı diğer benzer bilgilerle hesap açarsanız banlanırsınız
-Aynı bilgisayar vds den tekrar başvuru yaparsanız yine banlanırsınız. İp mac format çözüm olmaz.
Son olarak şu günlerde fazla zorlamayın ortalık bir durulsun. yeni hesabınızı pinlemeye bakın. Konuları takip edip analiz yapın. Sonrasında çalışmaya devam edersiniz.

-Eski banlanan adsens lerinizden kanalları yenisine taşırsanız banlanırsınız
-Banlanan adsens lerdeki telefon banka hesabı diğer benzer bilgilerle hesap açarsanız banlanırsınız
-Aynı bilgisayar vds den tekrar başvuru yaparsanız yine banlanırsınız. İp mac format çözüm olmaz.
Son olarak şu günlerde fazla zorlamayın ortalık bir durulsun. yeni hesabınızı pinlemeye bakın. Konuları takip edip analiz yapın. Sonrasında çalışmaya devam edersiniz.
Hocam mecburen aynı pcden başvuruyoruz, ip mac formattan başka ne yapabilirizki?

Hocam mecburen aynı pcden başvuruyoruz, ip mac formattan başka ne yapabilirizki?

internet kafeye gidin oradan başvurun veya bi arkadaşınızın evinden, ardından sadece türk lokasyonlu bir VDS ile girin, ve girilen bilgiler bir arkadaşınızın üzerine olsun yani taptaze olsun herşey

bence forumlardan ve botlardan kaynaklı bir durum ytpara da bile adsense reklamı yerleşik tüm verileri toplıyor foruma giren kim ali mehmet yusuf her neyse ipine bakıyor sonra ipi adsense veri tabanında arıyor al sana ban :D bu pc ile her yere gierrim diger pc ile sadece adsense bu pc ile girdigim gumledi diger pc deki sağlam mantiken durum bu :)

7 ağustos da açtığım kanala 30 ağustosta 1 video atmıştım ve 23 eylülde açtığım adsenseye bağladım, kanala bir daha giriş yapmadım. Kanal-Adsense şu an açık; izlenme 95k'da. Ama kapanacağına eminim. Çalışma yöntemlerini karşılaştırırken belki işinize yarar diye yazıyorum.
-> Yeni adsense bilgileri tamamen eskisinden farklı girildi.
-> Kanalda herangi bir uyarı yok ihtar/telif/eşleşen vb.
-> Adsense pin girilmedi.
-> Banka hesabı girilmedi.
-> Lokasyon Türkiye
-> Adsense'yi farklı pc farklı ip ile oluşturmuştum.

niye kapanacagına eminsin adsensede para birikmişse kanalı ya sil yada bi partnere bagla

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] benim 3, arkadaşların bildiğim kadarıyla 10

niye kapanacagına eminsin adsensede para birikmişse kanalı ya sil yada bi partnere bagla
Hocam forumda hergün adsense kapanma konuları açılıyor. Özgünler bile kapanıyorsa açıkcası benimkinin de banlanmaması için bir sebep yok, üstelik spam içerik benimki. Dediğiniz gibi yapsam da pek bir şey değişeceğini düşünmüyorum zira boş kanallı adsenseler de kapanıyor. Kaçacak delik kalmadı benim düşüncem, beklemekten başka yapacak bir şey yok.

@Lake River İsim ve adres bilgileri de farklı.

Hocam forumda hergün adsense kapanma konuları açılıyor. Özgünler bile kapanıyorsa açıkcası benimkinin de banlanmaması için bir sebep yok, üstelik spam içerik benimki. Dediğiniz gibi yapsam da pek bir şey değişeceğini düşünmüyorum zira boş kanallı adsenseler de kapanıyor. Kaçacak delik kalmadı benim düşüncem, beklemekten başka yapacak bir şey yok.

@Lake River İsim ve adres bilgileri de farklı.

ben öyle yaptım . merak etme oo kapananların bi hatası yada googlenin bi hatası vardır.

Ben ekimin basında acıp ban yedim hiç birşey yuklememiş olmama ragmen

1 Adsense de benden '' Devre dışı bırakıldı '' diyor.. Eylül de acılmaydı 4 hane kesinleşme mevcuttu

banka + pin girilmemişti 5 kanal bağlıydı kanalların durumu 3ü aktif 2 si kapanmıştı

Son düzenleme:
tamanes

gecmiş olsun hocam bu ayın 21 22 sine kadar adsense bırakmazlar heralde:mad:

7 ağustos da açtığım kanala 30 ağustosta 1 video atmıştım ve 23 eylülde açtığım adsenseye bağladım, kanala bir daha giriş yapmadım. Kanal-Adsense şu an açık; izlenme 95k'da. Ama kapanacağına eminim. Çalışma yöntemlerini karşılaştırırken belki işinize yarar diye yazıyorum.
-> Yeni adsense bilgileri tamamen eskisinden farklı girildi.
-> Kanalda herangi bir uyarı yok ihtar/telif/eşleşen vb.
-> Adsense pin girilmedi.
-> Banka hesabı girilmedi.
-> Lokasyon Türkiye
-> Adsense'yi farklı pc farklı ip ile oluşturmuştum.
Dostum bidahaki ay patlamazsan dahada patlamazsn ins

1 Adsense de benden '' Devre dışı bırakıldı '' diyor.. Eylül de acılmaydı 4 hane kesinleşme mevcuttu

banka + pin girilmemişti 5 kanal bağlıydı kanalların durumu 3ü aktif 2 si kapanmıştı
geçmiş olsun hocam. bunlar bırakmıyacak yakamızı anlaşılan:mad:

arkadaslar bi adsenmde 4 hane tl birikmisti pin yola cikmisti kesinlesmede arada ucmusmu diye kontrol ediyordum az evvel telefondan kontrol ettim bi turlu giris yapamadim kapndi askiya alindi diye mesaj yok ingilizce bi uyari vikio cevirdigimde bu mailde bi adsense hesabi yok diyor mailleri kontrolmettim kapanma konusundada bi mail yok sorunmu var acaba

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sağlı sollu sağlam çakıyorlar. valla perişan olacağız bu gidişle.

hem türkiye ye para kazanmayı aç,hem de sonradan ortada adsense bırakma.
dertleri ne,ne istiyorlar belli de değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri