Adsense Ban - 17 saat Önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanalım durduk yere kapanmış. adsensi ne kadar zaman sonra etkiler bu kapanma. adsense tek kanal bağlı

3 kanalımın bağlı olduğu ve 3 kanalımında 5-6 gün önce kapandığı adsense hesabı 4 saat önce banlanmış.. 4 haneye yakın 3 hane vardı. Başka sıkıntı yaşayan var mı ?? Ve adsense hesabını geri açma yolu var mı bildiğiniz ?

adsensem deglde.. bıkac saat once ıyı kazandıran tek vıdeolu kanalım spamdan kapandı sınr oldum..ama aynı kategorıde bazı kanallarda gıtmıs yoklar muhtemelen onlarda kapanmıs..
ya tam para kazanıcaz dıyorum 4 gunu gecmıyor 1 ay dayanmıyor para kazanan kanalbune ya

adsensem deglde.. bıkac saat once ıyı kazandıran tek vıdeolu kanalım spamdan kapandı sınr oldum..ama aynı kategorıde bazı kanallarda gıtmıs yoklar muhtemelen onlarda kapanmıs..
ya tam para kazanıcaz dıyorum 4 gunu gecmıyor 1 ay dayanmıyor para kazanan kanalbune ya
Aynı kategoride diğerlerinin kanallarıda gittiyse elini çabuk tut onlardan önce tekrar yüklemeye bak, bu işte ilk yükleyenler kazanıyor.

3 kanalımın bağlı olduğu ve 3 kanalımında 5-6 gün önce kapandığı adsense hesabı 4 saat önce banlanmış.. 4 haneye yakın 3 hane vardı. Başka sıkıntı yaşayan var mı ?? Ve adsense hesabını geri açma yolu var mı bildiğiniz ?
4 haneye yakin 3 haneli para acaba ne kadar?? :D bilene buzbolabi hediye ediyoruz :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı kategoride diğerlerinin kanallarıda gittiyse elini çabuk tut onlardan önce tekrar yüklemeye bak, bu işte ilk yükleyenler kazanıyor.

aynı vıdeolardn olan kanallarım duruor az ızlenımlere ellememısler o yuzdn onları duznle dıyerek yenı vıdeo olustrp paylastım uamrım etkısı olur..
bırde sımdı bıkac kanal yapıcam ınsallah..
sagol hocam..
her zaman moral bozuyor tutmasa kapansa yada 3 5 kazansa umursamıyorum ama tutup ıyı kazandırdı ve kapandıysa canımı cok sıkıyor..

adsensesı banlanan arkadasların kanallarında telıf varmıydı acaba

Telifsiz adsensesi olan olduğunu pek sanmıyorum. Malum hepimiz riskli çalışıyoruz. Bence kapanan adsensede farklı bir olay algılanmıştır

3 kanalda aynı andamı kapandı hocam

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar hadi adsense i banlanan arkadasi anladikta siz konuyu neden hortlatiyorsunuz? Varsa banlana yazsin milleti tedirgin etmenin ne anlami var. [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] hocam konuyu top'tan kaldirma sansiniz varmi? Malum herkes gergin baska banlanan arkadas olursa yeni konu acilsin ordan takip edelim.

2 adet adsensem banlandı 1inde sadece 1telif vardı videolar gizlideydi pinsizdi.Digerinde 1 kanal kapandı %90 kesinti oldu ve banlandı.

Tertemiz 6 aylık olan kanalım kapanmış. Ne de mail atmışlar. Bu bir tsunaminin başlangıcı mı?

Bu konu güncellenmesin arkadaşlar, [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam konu açılalı uzun süre geçmiş bir zahmet kitleyin konuyu. Konu başlığı biraz sıkıntılı, zaman kavramı yok bizi de tedirgin ediyor. Eğer banlanan bu süreçte varsa yeni konu açsın en azından etkilenip etkilenmeyeceğimi kavrayalım öyle girip kontrol edelim adsense hesaplarını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri