Adsense Ban Sorununu Çözebilmiş Arkadaşlar

• Kullanıcı atameh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atameh

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.smartishost.com
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle Belirtmeliyim ki Bu konuya ergen kişiler yada egoist, saçma boş mesaj yazan kişiler yazmasın
Konu ekmek kavgası verenlere yöneliktir.
Dürüst ve Samimi Kişiler yazarsa
Konuyu da baltalamazsanız sevinirim

Mevzu şu, Malüm Son 4 Ayda her ayın ödeme zamanlarında adsenselerimiz kıyıma uğruyor ve banlanıyor,
İnanıyorum ki aramızda gerçekten banların çözümünü bilen arkadaşlarımız vardır, az da olsa,

Eğer gerçekten banların çözümünü bildiğinize inanıyorsanız, ve beni ikna ederseniz, ki ihtiyacı olanlara sesleniyorum bunun karşılığında sizin hayal edemeyeceğiniz renderle alakalı birçok yöntemi sizinle paylaşırım(Rendersiz Renderle Engel Eşleşen geçme yöntemleri her türlü ses i orj. geçme yada 2gb lık bir video yu 100-200mb olarak hd bir biçim de yt a yükleme vs. gibi birçok teknik mevcut )

Yeter ki Adsense leri ayakta tutabilen kişiler kanıt göstererek gelsinler hep beraber kazanalım..

Gerçekten Adsense ban ı çözmüş kişiler yazsın lütfen bilgisi olmayan kişiler konudan uzak dursun hem kendi zamanlarını hem benim zamanı mı çalmasın..

Konuyu Baltalayıcı mesajlar Report edilecektir..

Teşekkürler..

kendisine her türlü güvenebilirsiniz engel konularında

bende var yontem ama soylediklerinizin hicbirine ihtiyyacim yok $ konusursa kesin cozum olarak hall edebilirim + garanti

bende var yontem ama soylediklerinizin hicbirine ihtiyyacim yok $ konusursa kesin cozum olarak hall edebilirim + garanti

Nasıl yani hocam, atıyorum ben şimdi size istediğiniz parayı versem, bana kesin banlanmayacağımın garantisini mi verirsiniz, + garanti dedinizde

Kendi bilgilerimi tecrübelerimi eylül ayından beri yediğim banlardan ortaya çıkardığım sonuçları mesaj olarak atıyorum.Ocak ayında kısmet ise ödeme alacağım.

Hocam bu kadar büyütmeyin aslında yöntem dediğiniz çok basit kurallar var.Bunları uygularsanız 1,2 ödeme alabilirsiniz fakat eninde sonunda ban atıyor radara yakalanınca.Yani bana kalırsa kimse garantisini bu dönemede veremez.

[MENTION=28522]filmman[/MENTION] Peki 1 kişi sizden satın alıp forumda paylaşırsa ? :D

Hocam bu kadar büyütmeyin aslında yöntem dediğiniz çok basit kurallar var.Bunları uygularsanız 1,2 ödeme alabilirsiniz fakat eninde sonunda ban atıyor radara yakalanınca.Yani bana kalırsa kimse garantisini bu dönemede veremez.

[MENTION=28522]filmman[/MENTION] arkadaşımız kesin yüzdeyüz garanti veriyor çok ilginç :)

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle Belirtmeliyim ki Bu konuya ergen kişiler yada egoist, saçma boş mesaj yazan kişiler yazmasın
Konu ekmek kavgası verenlere yöneliktir.
Dürüst ve Samimi Kişiler yazarsa
Konuyu da baltalamazsanız sevinirim

Mevzu şu, Malüm Son 4 Ayda her ayın ödeme zamanlarında adsenselerimiz kıyıma uğruyor ve banlanıyor,
İnanıyorum ki aramızda gerçekten banların çözümünü bilen arkadaşlarımız vardır, az da olsa,

Eğer gerçekten banların çözümünü bildiğinize inanıyorsanız, ve beni ikna ederseniz, ki ihtiyacı olanlara sesleniyorum bunun karşılığında sizin hayal edemeyeceğiniz renderle alakalı birçok yöntemi sizinle paylaşırım(Rendersiz Renderle Engel Eşleşen geçme yöntemleri her türlü ses i orj. geçme yada 2gb lık bir video yu 100-200mb olarak hd bir biçim de yt a yükleme vs. gibi birçok teknik mevcut )

Yeter ki Adsense leri ayakta tutabilen kişiler kanıt göstererek gelsinler hep beraber kazanalım..

Gerçekten Adsense ban ı çözmüş kişiler yazsın lütfen bilgisi olmayan kişiler konudan uzak dursun hem kendi zamanlarını hem benim zamanı mı çalmasın..

Konuyu Baltalayıcı mesajlar Report edilecektir..

Teşekkürler..
skype neydi hocam sizin? garanti değil ama banlanmamak için birkaç şey söyleyebilirim vereceklerinizi istemiyorum sizin haricinizde pm vs gelmezse sevinirim

@filmman arkadaşımız kesin yüzdeyüz garanti veriyor çok ilginç :)

Hımm diyorum hocam.Adsanse ödeme işleme girmesine saatler kala ban attığınıda biliyoruz yani :) Ben olsam garanti vermezdim vallahi.Ufak bir tiyo vereyim nasıl yakaladığını evde wifi ile internete giriyorsunuz, bilgisayarınıza sıfır format atmışsınız, HDD id değiştirmişsiniz, Mac id değiştirmişsiniz, hiçbir çerez yok bilgisayarda.Gayet güzel takılmadan adsense açtınız VDS üzerindeki kanalınızı eklediniz adsensenize.Herşey normal gidiyor bu sefer oldu diyorsunuz.Keyfiniz yerinde.Daha önce cep telefonunzdan eski adsanseye girmişsiniz fakat bunu unuttunuz.Cep telefonundan yeni adsanseyede girdiniz kazancları takip ediyorsunuz maşallah kazançlar harika.Ama o da ne cep telefonunuda takip ediyor google.Radara takıldı yeni adsanse.Google amca elleri sıvazladı tetikde bekliyor.Tam kesinleşme olacağı gün heycanla bilgisayarınızdan adsanseye girdiniz aaa o da ne politika ihlali nedeni ile adsanse ban yemiş :)

Unutmayın ki google her yere çerez bırakıyor.Pc,mobil,konsol,tablet internete giren her cihaz iiçin geçerli.Bence banlamalar'da en başta dikkatsizlik'den oluyor. Multi yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri