Adsense Ban Sorununu Çözebilmiş Arkadaşlar

• Kullanıcı atameh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar artık bazı şeylerden vazgeçmek gerekiyor,

YT bitti demiyorum ama yt yi sadece dizi film çizgifilm den ibaret sayanlar için bitti.
Nasıl ki adsense reklamlarını film dizi sitelerinde kullanamıyorsak artık yt de de kullanamayacağız.

Bunda şaşılacak birşey yok bu epeydir var olan bir politika ama bu politikanın yt algoritmalarına uyarlanması yt için zaman aldı sadece.

Ödeme eşiğini geçen adsenslerin banlanması, web geçmişi olanlara birşeyi anımsatmıştır büyük ihtimal. Telif riski olan film dizi siteleri de ödeme eşiğini geçince banlanmıştı zamanında.

Hatta her nekadar temiz olsa da eskiden telifli kategorilerde çalıştığınız adsense ler kategori değiştirsenizde hala risk altında.

Şimdiye kadar adsense banı ve spama düşme yaşamamış onlarca kişiyle skype tan ve pm den görüşmelerim oldu.

Hepsininde tek ortak noktası risksiz içerikler ile çalışmaları.
Yani dizi film çizgifilm çalışmıyor adamlar...

Son düzenleme:
Varla yok arası, İlk ödeyi alabilirsin ama ikinci garanti değil.
Banlanma riski çok fazla %90 gibi birşey.
Ama birinci ödemeyi almadan da banlanabilirsin.

Ban sorunun tek çözümü - -> ÖZGÜN çalışmak.

bende var yontem ama soylediklerinizin hicbirine ihtiyyacim yok $ konusursa kesin cozum olarak hall edebilirim + garanti

Ödeme aldığın hesapların resimlerini koy da insanları inandır.Yazmakla olmuyor malesef.

Arkadaşlar artık bazı şeylerden vazgeçmek gerekiyor,

YT bitti demiyorum ama yt yi sadece dizi film çizgifilm den ibaret sayanlar için bitti.
Nasıl ki adsense reklamlarını film dizi sitelerinde kullanamıyorsak artık yt de de kullanamayacağız.

Bunda şaşılacak birşey yok bu epeydir var olan bir politika ama bu politikanın yt algoritmalarına uyarlanması yt için zaman aldı sadece.

Ödeme eşiğini geçen adsenslerin banlanması, web geçmişi olanlara birşeyi anımsatmıştır büyük ihtimal. Telif riski olan film dizi siteleri de ödeme eşiğini geçince banlanmıştı zamanında.

Hatta her nekadar temiz olsa da eskiden telifli kategorilerde çalıştığınız adsense ler kategori değiştirsenizde hala risk altında.

Şimdiye kadar adsense banı ve spama düşme yaşamamış onlarca kişiyle gerek skype ta gerekse pm den görüşmelerim oldu.

Hepsininde tek ortak noktası risksiz içerikler ile çalışmaları.
Yani dizi film çizgifilm çalışmıyor adamlar...

Adsense içeriklerin ne olduğuna bakmaz.Partner bakar.
Temiz ihtarsız kanallara ödeme yapar.Bu ay ödeme bekliyorum bakalım.
İhtarlı kanallara ödeme yapmaz olay aslında bu sadece.

Son düzenleme:
bu ne saçmalık artık ya. pazarlıkla taktik paylaşılmaya başlandı.

Ben özgün kanal bağlamak için adsense oluşturdum ertesi gün banlanmıştı :D Bence adsense açıp(temiz bir pc den) 1-2 ay özgün kanalla devam edin buna sonra arada çaktırmadan spam bağlayın

Adsense içeriklerin ne olduğuna bakmaz.Partner bakar.
Temiz ihtarsız kanallara ödeme yapar.Bu ay ödeme bekliyorum bakalım.
İhtarlı kanallara ödeme yapmaz olay aslında bu sadece.
Ne olur ezbere konuşmayın ya
Film sitelerini neden banlıyor o zaman
Film sitelerine izin vermediğine kendi mülkünde mi izin verecek

"Politikamız uyarınca, Telif Hakkı Yasası'na uygun, hak ihlâli iddiası içeren bildirimlere yanıt veririz. AdSense yayıncıları için, bir bildirim alırsak ya da ihlâlde bulunduğunuzu düşünmemizi gerektiren başka bir neden varsa, programa katılımınızı sonlandırabiliriz."

Ben özgün kanal bağlamak için adsense oluşturdum ertesi gün banlanmıştı :D Bence adsense açıp(temiz bir pc den) 1-2 ay özgün kanalla devam edin buna sonra arada çaktırmadan spam bağlayın

Hocam Özgün kanalı adsenseye bağlamak bana göre büyük hata, gizza gibi partnerler dururken adsenseye bağlamayın bence özgün kanallarınızı

Film sitelerine izin vermediğine kendi ülkünde mi izin verecek

"Politikamız uyarınca, Telif Hakkı Yasası'na uygun, hak ihlâli iddiası içeren bildirimlere yanıt veririz. AdSense yayıncıları için, bir bildirim alırsak ya da ihlâlde bulunduğunuzu düşünmemizi gerektiren başka bir neden varsa, programa katılımınızı sonlandırabiliriz."

Ezbere konuşmuyorum hocam zaten eylül ayından beri yaşadıklarımın neticesinde konuşuyorum.Bu ay ödeme alırsam eğer dizi, film çizgi film çalışıpta ödeme nasıl alabileceğimi size kanıtlarım.

Hocam millet garanti veriyor ne çalışırsan çalış banlamıycak diye

forumda da olan mersinde görüştüğüm arkadaşlarla 5 aydır adsense olayında yapmadığımız test kalmadı. söylediğin gibi adamlar öyle bir noktaya getirmiş ki olayı, bir kere yakalandın mı senin her şeyini kara listeye alıyor. özgünle falan kurtaramazsın ondan sonra. adamlar tek tek adsense peşinde koşmak yerine kökten işi hal etmişler. kalifornia da ki arkadaşlar temiz iş yapmış.

sana özelden yaptığımız testleri anlattım burada ayrıntılı anlatmak istemiyorum ama sana destek olmak için söyleyeyim koyu olarak yazdığın olayı özetliyor.

Son düzenleme:
geri dönüş yapan arkadaşlara teşekkürler..

---------- Spam Engelliyici 16:30 ---------- Önceki Mesaj 16:26 ----------

1-2 yıldır adsense si ban yememiş ve düzenli olarak ödeme almış spam çalışan arkadaşlar varsa dönüş yapsın

teşekkürler..

forumda da olan mersinde görüştüğüm arkadaşlarla 5 aydır adsense olayında yapmadığımız test kalmadı. söylediğin gibi adamlar öyle bir noktaya getirmiş ki olayı, bir kere yakalandın mı senin her şeyini kara listeye alıyor. özgünle falan kurtaramazsın ondan sonra. adamlar tek tek adsense peşinde koşmak yerine kökten işi hal etmişler. kalifornia da ki arkadaşlar temiz iş yapmış.

sana özelden yaptığımız testleri anlattım burada ayrıntılı anlatmak istemiyorum ama sana destek olmak için söyleyeyim koyu olarak yazdığın olayı özetliyor.

Kardeş o zaman deki telifli içerik çalışmayın olsun bitsin.Bu kadar herşeyi şifrelemene özenmene gerek yok hocam.Bazı arkadaşlar %100 garanti veriyor banlanma olmayacak diye.

All rivers fall into the sea Türkçesi Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer yine kürkçü dükkanıdır

Bu deyimi spama uyarlarsak, dünyadaki tüm spammelerin bence dönüp dolaşıp gelecekleri en son nokta Özgünlüktür, Eninde Sonunda Tüm Spammerler ya Özgün olucaklar, yada bu işi bırakıp başka alanlara yönelecekler

Arkadaşlar ihtarsız içeriklere adsense ödeme yapar.Bu film çizgi film dizi ne olursa olsun.Buradaki partner bayiliği alan arkadaşlar neden temiz kanallarınızı sokun diyorlar.
Burda önemli olan ihtar yiyip te aynı şekilde ödeme alabilmekte.Onu da önümüzdeki ay çözmüş olacağım inş.

Şu anda forumdakilerin en büyük zaafı adsense banları.
Bunu aşmak için bir çok kişi bazı şeyler feda etmeye hazır.
Ben bütün arkadaşlardan rica ediyorum
Sakın parayla yöntem satın almayın.
Adsense banını çözen adam para kazanıyordur, sizin cebinizdekine ihtiyacı olmaz.
Birilerine satıp yada paylaşıpta fixlenmesine de fırsat vermez...

Son düzenleme:
Vallah ben bir yöntemle gidiyorum 5 adsense var 2 yıldırda ödeme alıyorum sorun yok olacağınıda düşünmüyorum.
Hiçbir kıyımdan etkilenmedim.
Hatta günlük kazanç bir adsensede şuan 3 hane.
Ama bırak yöntem vermeyi kimseye bu konuda bilgi vermem .
Edit : hak etmiyor kimse !
Paylaşımcı olmak burda resmen başka birine birşey sorulmuyorki.

Kanallarınızın videolarınız ihtar yemediği sürece zaten sürekli ödeme alırsınız.Bu kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri