adsense ban ve yeni hesap açma hakkında

ytseo

Yasaklanmış
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam ve arkadaşlar herkese merhaba 1 yıldır adsense ve youtube kullanıcısıyım. adsense bu ay 4000 tl min üstüne yattı ve hesabımı banladı. yeni hesap açma ile alakalı bir sorum var. aynı bilgisayarda yeni adsense hesabı açılmıyor galiba? çünki denedim açtım onayladı ve hiçbirşey yapmadığım halde ertesi gün durduk yere yine geçersiz etkinlik adı altında yine banladı. banka hesabını, adresi vs herşeyi farklı yazıp pc ye format atmama rağmen herhalde aynı ip adresinden dolayı anlamış olabilir sizce farklı bilgisayardanmı denemek lazım? kısacası adsenseden banlanan kişi tekrar nasıl adsense açmalı ? bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim skype: forexseo

Hocam ben eski adsense'ime telefondan giriyorum.Telefonu modem yapıp bilgisayarı telefona bağlıyorum.Sende böyle yeni bir adsense alabilrsin.Kanalları bu şekilde bağlarsın.Yüklemeleri yine kendi internetinden yaparsın

Daha önce banlanmam sebebiniz nedir hocam

1- modemi resetle
2- çerezleri vs temizle
3- başvuruyu abi/abla/baba/dayı/hala üzerine yap
4- adresi bilgisini aynı adreste farklı bir daire olarak gir.
5- kaydolduğun kişi adına pin gelene kadar banka bilgisi girme
6- pin girdikten sonra sadece alacaklı adını değiştir
7- banlanan hesaba ait banka hesabıyla değil başka bir hesapla ödeme al.

1- modemi resetle
2- çerezleri vs temizle
3- başvuruyu abi/abla/baba/dayı/hala üzerine yap
4- adresi bilgisini aynı adreste farklı bir daire olarak gir.
5- kaydolduğun kişi adına pin gelene kadar banka bilgisi girme
6- pin girdikten sonra sadece alacaklı adını değiştir
7- banlanan hesaba ait banka hesabıyla değil başka bir hesapla ödeme al.
gerekli açıklmayı arkdaşımız yapmış bence :)

adresi başka daire yazmıştım zaten ayrıca (çakirturk) isimli arkadaşın tüm dediklerinide yaptık ama yine banladı. bazıları diyorki mac adresi ve hatta google bilgisayarımızın ekranının çözünürlüğüne kadar anlayıp banlayabiliyormuş. o nedenle herhalde başka bilgisayar ve modemden deniyecez

Daha önce banlanmam sebebiniz nedir hocam

daha önce banlanma sebebim olarak geçersiz etkinlik hesabı dediler kısacası nedenini bende bilmiyorum. videolarıma etiket girmezdim ayrıca reklamlarıma bırakın tıklamayı kendi videolarımı bile izlemediğim halde banlandım. ama FOREX yüzünden banlanmış olabilirm. google niche kelimeler ile fazla kazanıp aylık kazanç 4-5 bini geçince banlıyor bence çünki çevremdeki tüm arkadaşlarım 5 bin tl yi geçen herkes banlandı. google türklerin 1000 tl den fazla kazanmasın istemiyor galiba :)

---------- Mesaj saat 01:03:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:57:35 civarında gönderildi. ----------

vds alın bir tane hocam başka isim başka banka vb hiçbirşey olmaz

her vds için ip adresi değişiyormu hocam?

evet hocam değişir sizin kendi bilgisayarınızın ip siyle hiçbir işiniz kalmaz ve en garanti yöntem bu

evet hocam değişir sizin kendi bilgisayarınızın ip siyle hiçbir işiniz kalmaz ve en garanti yöntem bu

teşekkürler hocam hemen bi vds alıyorum ozaman önerdiğiniz bir yer varmı ? ayrıca bu hotspotshield gibi tüm yasaklı sitelere giren ip değiştiren bi program var onu kullanmayı önerirmisiniz?

teşekkürler hocam hemen bi vds alıyorum ozaman önerdiğiniz bir yer varmı ? ayrıca bu hotspotshield gibi tüm yasaklı sitelere giren ip değiştiren bi program var onu kullanmayı önerirmisiniz?

o tarz program hiç kullanmıyorum ben şahsen

ben şu an vdsmerkezi kullanıyom hocam

o tarz program hiç kullanmıyorum ben şahsen

ben şu an vdsmerkezi kullanıyom hocam

hocam bir sorum daha var size. vds alıcam ama mesela daha önce hiç kullanmadığım başka bir bilgisayar kullansam ama sonuçta aynı modemden giriyorum modemi resetlesem dahi bir sıkıntı olurmu çünki banlanan bilgisayarda aynı modemle internete giriyor. google bu olayı çakabilir internet şirketinimi değiştirsem sizce?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri