Adsense Ban Yedi Partnere Geçiş .

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar yeni açtığım adsensem ban yedi hali ile kanalların para kazanmaları kapandı bayadır'da aklımda partner calısma stili var acaba bu kanallarımı partnere gecırsem para kazanmaları açılırmı partnere baglayabılırmıyım acaba ?

NOT : Acaba arkadaşlar skype'den quiz hakkın'da yardımcı olacak bilgi verebilecek varmı acaba ? Nasıl Çalışı Bu Quiz , Kanalları Nasıl Bağlarım Tek Bir Hesaba , Paramı Nasıl Alırım Ödemeler Nasıl Olur , Kuralları vs Nedir gibi Quizi Öğretebilecek Bir Hayır Sever Arkadaş Varmı Varsa Skype'den Ulaşabilirni Rica Etsem . Teşekkürler . :)

hocam yardımcı olalım para kazanmaları kapalı kanalları bağlayamazsın yeni kanallar olşturup panelden ayrı ayrı dasboard oluşturup kanalları ayrı ayrı ekleyebilirsin ben öyle yapıyorum webmoney ile her kanala ayrı cüzdan oluşturup yani kanal takipten de takibini yapıyorum forumda biraz araştırma yaparsan quiz kanal sokma ayrıntılarını bulabilirsin.

hocam yardımcı olalım para kazanmaları kapalı kanalları bağlayamazsın yeni kanallar olşturup panelden ayrı ayrı dasboard oluşturup kanalları ayrı ayrı ekleyebilirsin ben öyle yapıyorum webmoney ile her kanala ayrı cüzdan oluşturup yani kanal takipten de takibini yapıyorum forumda biraz araştırma yaparsan quiz kanal sokma ayrıntılarını bulabilirsin.

hocam bu ayrı ayrı olusturma her halde her kanalın parası ayrı olucak degılmı ?

evet hocam webmoneyden her kanal için ayrı cüzdan oluşturuyosun her kanalın ödemesi ayrı ayrı geliyor benimkiler öyle

hocam kanallarım okadar kazanmadıgı ıcın pek ıyı olmaz ya :D adsense gıbı yapamayız mı acaba tum hesapların kazancını tek bır hesap'da bırıktırmek ordan da banka hesabıma yollamak ıstıyorum yapabılırmıyım ?

Oylede yapabilirsin oyle yapan arkadaslarda var forumda add channels kısmından ekleyebilirsin tek dasboard olarak ama ne kadar guvenli olur bilemem

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oylede yapabilirsin oyle yapan arkadaslarda var forumda add channels kısmından ekleyebilirsin tek dasboard olarak ama ne kadar guvenli olur bilemem

hadi ya neden ki hocam .

Valla bende tam bilmiyorum oyle karisik oldugu icin ben oyle yapmayi biraktim bide bi yazi gormustum galiba sonucta tek dasboard olunca kanallar bi arada oluyo spam.gibi yani ama bilemiyorum

Valla bende tam bilmiyorum oyle karisik oldugu icin ben oyle yapmayi biraktim bide bi yazi gormustum galiba sonucta tek dasboard olunca kanallar bi arada oluyo spam.gibi yani ama bilemiyorum

anladım hocam teşekkürler .

evet hocam webmoneyden her kanal için ayrı cüzdan oluşturuyosun her kanalın ödemesi ayrı ayrı geliyor benimkiler öyle

nasıl yani hocam. her kanal için webmoneyden YENİ BİR CÜZDAN mı oluşturmak gerekiyor.. ??
bir yanlış var galiba burda.. tek cüzdana farklı kanallardan ödeme gelmiyor mu ..
acaba ben mi yanlış anlıyorum :)

nasıl yani hocam. her kanal için webmoneyden YENİ BİR CÜZDAN mı oluşturmak gerekiyor.. ??
bir yanlış var galiba burda.. tek cüzdana farklı kanallardan ödeme gelmiyor mu ..
acaba ben mi yanlış anlıyorum :)
Valla hocam bende tam bilmedigim icin her kanala ayri cuzdan yapiyorum

Webmoney sanırım çok sayıda hesap açmaya izin veriyor. Farklı WM hesabı açmanın dezavantajları neler, uğraştırıcı olması dışında ?

Webmoney sanırım çok sayıda hesap açmaya izin veriyor. Farklı WM hesabı açmanın dezavantajları neler, uğraştırıcı olması dışında ?
Sinirsiz cuzdan aciliyo ben her kanala ayri cuzdan giriyorum oyle olmasi gerekiyor diye dusundum her dasboarda ayni wm giremiyoruz diye bildigim icin oyle yapiorum

Valla hocam bende tam bilmedigim icin her kanala ayri cuzdan yapiyorum

anladım hocam.
şuanda quizde 3 kanalım var. hepsi tek dashboard'da ve tek cüzdan hesabı ekli.. (birleşme olduktan sonra quiz'i denemek için sokmuştum)
galiba şuanda 5 kanal sınır var tek dashboard'da..
mantıken farklı kanallar-dashboard'lar için yeni bir cüzdana gerek yok- yani olmamalı..

anladım hocam.
şuanda quizde 3 kanalım var. hepsi tek dashboard'da ve tek cüzdan hesabı ekli.. (birleşme olduktan sonra quiz'i denemek için sokmuştum)
galiba şuanda 5 kanal sınır var tek dashboard'da..
mantıken farklı kanallar-dashboard'lar için yeni bir cüzdana gerek yok- yani olmamalı..
yani tek her ayrı dasboarda aynı wm girebiliyoruz öylemi

yani tek her ayrı dasboarda aynı wm girebiliyoruz öylemi

onu bilmiyorum hocam. kullandığım tek quiz dashboard var ve 3 kanal ekli..
ikinci bir dashboard'ım yok..
ama mantıken ayrı dashboardlarada eklenebilir..
(nasıl daha önceden her farklı kanal için açılan farklı quiz dashboardlarına ekleniyorsa)

onu bilmiyorum hocam. kullandığım tek quiz dashboard var ve 3 kanal ekli..
ikinci bir dashboard'ım yok..
ama mantıken ayrı dashboardlarada eklenebilir..
(nasıl daha önceden her farklı kanal için açılan farklı quiz dashboardlarına ekleniyorsa)

ben olmuyor diye her kanala ayrı wm giriyorum valla hiç bakıp araştırmadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri