Adsense ban yeme yolları

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu başlık altında adsense nasıl banlanır onu anlatacağım bir kaç gündür denemelere başladım. evet yanlış yazmadım nasıl banlanır diye denemeler yapıyorum nasıl banlanmaz diye değil

örnek vereyim . bir adsenseye adsenseye kapanan bir çok kanala giriş yaptığım ip ile giriyorum onu bi kenera bırakıyorum . pis işleri sırasıyla farklı adsenselerde uyguluyorum bakalım ne sonuçlar çıkıyor

Üyelik tarihinde pek yeni değil ama neyin kafasındasın anlamadım.

Birşeyler denemene gerek yok. Sadece otur ve bekle. O kendisi banını yiyecek.

hocam bakın hekes olaya aynı bakış açısıyla bakıyor ben de böyle baktım hatta bu vaziyette bir tane adsensemde günde 10 kanal kapanmasına rağmen adsenseyi spama düşürmeyen bir yöntem üzerinde çalışıyorum ukala arkadaşlar varken gelde paylaş yöntemini. biz paylaşım konusu açıyoruz adam neyin kafasındasın yazmış

hocam bakın hekes olaya aynı bakış açısıyla bakıyor ben de böyle baktım hatta bu vaziyette bir tane adsensemde günde 10 kanal kapanmasına rağmen adsenseyi spama düşürmeyen bir yöntem üzerinde çalışıyorum ukala arkadaşlar varken gelde paylaş yöntemini. biz paylaşım konusu açıyoruz adam neyin kafasındasın yazmış

Bu zamanda günde 10 kanal kapanması diyorsunuz ancak şuan çoğu kişi 1 adsensede toplam 10 kanal bile çalışmıyor. İstediğiniz kadar deneme yapın artık adsensede çok kanal ile çalışma devri bitti.

sen ezberlediklerinin insanısın . benim adsensemde 2 adsensemde 250ye yakın kanal var günde 10 15 tane kapandığı oldu ama kanallar taş gibi adsense spama düşmedi . herneyse arkadaşlar madem saygıduymuyorsun sen bi zeka sorusu vardı forumda dikdörtgen sayıyorlar ona geç o daha faydalı bir konudur sana göre

Adsenselerin banlanmasından sonra forumda birkaç kişi türedi, hergün muhakkak konu açıyorlar, can sıkıntılarını konu açarak gideriyorlar,

hayırlısıyla işler düzene girsede bu tür konuları artık görmesek, iyicene gına geldi bu konulardan

konu açarak yanlış yapmışsın boş durmaktan iyidir hocam yap yapacağını inşallah bir çözüme ulaşırsın

sen ezberlediklerinin insanısın . benim adsensemde 2 adsensemde 250ye yakın kanal var günde 10 15 tane kapandığı oldu ama kanallar taş gibi adsense spama düşmedi . herneyse arkadaşlar madem saygıduymuyorsun sen bi zeka sorusu vardı forumda dikdörtgen sayıyorlar ona geç o daha faydalı bir konudur sana göre

kanal kapanması olmasına rağmen spama düşmeyen adsensenin açılış tarihi nedir? sadece youtube mı kullanılıyor yoksa web olarak da açık mı?

kanal kapanması olmasına rağmen spama düşmeyen adsensenin açılış tarihi nedir? sadece youtube mı kullanılıyor yoksa web olarak da açık mı?

youtube hocam. adsenseyle alakası yok olayın nezaman açtığın felan fasafiso olaylar. adsense kapanmasın ozaman emin olacağım

mantıklı bir yaklaşım sonuçlarından haber ederseniz bizde çalışmalarımızda o konuları göz önüne alırız hocam..

Adsenselerin banlanmasýndan sonra forumda birkaç kiþi türedi, hergün muhakkak konu açýyorlar, can sýkýntýlarýný konu açarak gideriyorlar,

hayýrlýsýyla iþler düzene girsede bu tür konularý artýk görmesek, iyicene gýna geldi bu konulardan

Ben o konulari acmasaydim forum hala bir politikaya gore banladigini dusunecekti. Benim gibi uc bes arkadas daha olsaydi california ekibine bile ulasabilirdik. ha ulasanlar vardir aramizda. Youtup adsense formunda adsense agirlikli konusulur. bu arada isler duzene girince oyle karmasik bir spam ve telif algoritmasi ile karsilasacaksin ki o zaman sormayacaksin ama bu nedir diye.

Son düzenleme:
Ben o konulari acmasaydim forum hala bir politikaya gore banladigini dusunecekti. Benim gibi uc bes arkadas daha olsaydi california ekibine bile ulasabilirdik. ha ulasanlar vardir aramizda. Youtup adsense formunda adsense agirlikli konusulur. bu arada isler duzene girince oyle karmasik bir spam ve telif algoritmasi ile karsilasacaksin ki o zaman sormayacaksin ama bu nedir diye.
Sen devam et ilyas kardes

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş adsenseye ters mühendislik uyguluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri