Adsense Ban

• Kullanıcı akya12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

akya12

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu neden olmuş olabılır .

Merhaba alllkj.jnjnı

Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın
AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik.
Hesabınızın yayıncı ağında tutulması reklamverenlerimiz açısından
gelecekte mali açıdan zararlı olacağından, hesabınızı devre dışı
bırakmaya karar verdik.

Bunu, reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızın
çıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olarak uygulama
düşüncemizi anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz. Bunun sizin
açınızdan sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve anlayışınız ve
işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Hesabınız veya yaptığımız işlemler hakkında sorularınız varsa, lütfen
bu e-postayı yanıtlamayın.
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153&hl=tr
adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

hayır hiç tıklanmadım sayfa to oranı 0,60 larda idi

fakat bundan once kapatılan bır adsense hesabım vardi. bunu aynı pc uzerınden actım ondan olabılırmı .

---------- Mesaj saat 10:08:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:07:39 civarında gönderildi. ----------

isim o değil ahmet sevim ben burada değiştim

hayır hiç tıklanmadım sayfa to oranı 0,60 larda idi

fakat bundan once kapatılan bır adsense hesabım vardi. bunu aynı pc uzerınden actım ondan olabılırmı .

---------- Mesaj saat 10:08:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:07:39 civarında gönderildi. ----------

isim o değil ahmet sevim ben burada değiştim

aynen hocam bende dün ban yedim aynı mail bana da geldi önceden de ban yemiştim dediğin gibi olabilir.

Kullandığınız etiketlerde niche çalışması yaptıysanız olabilir.

Kanal kapanıyor ama burda adsense kapanmasını görünce cidden ben çok üzülüyorum.Arkadaşlar lütfen daha dikkat edelim zaten aldığım parayıda atmıyalım.

arkadaşlar şimdi ne yapmalıyım pc ye formatatayım yenı adsensmı acayım bılmıyorum ne önerırsınız kanalımın izlenmesı guzel . araya gıtmesını istemıyorum

arkadaşlar şimdi ne yapmalıyım pc ye formatatayım yenı adsensmı acayım bılmıyorum ne önerırsınız kanalımın izlenmesı guzel . araya gıtmesını istemıyorum

Formatta atman bir şey değiştirmez internet sağlayıcını değiştirmen lazım öbür türlü her türlü banlanırsın en pratik yolu 20 tl civarı verip vds almak hesabını ordan açar youtube işlerinide oradan yürütürsün

herkezi aynı sebepten banlıyorlar

iyi forumlar hocm ben ban yemedim ama çok tırsıyorum böyle şeyleri görünce :)
ben bir bilgisayardan kendime ait 1 den fazla adsense hesabına giriş yapabilir miyim
örneğin 6 tne adsense hesabım var malum tek laptop hepsini aynı yerden kontrol etmem sakınca yaratır mı

iyi forumlar hocm ben ban yemedim ama çok tırsıyorum böyle şeyleri görünce :)
ben bir bilgisayardan kendime ait 1 den fazla adsense hesabına giriş yapabilir miyim
örneğin 6 tne adsense hesabım var malum tek laptop hepsini aynı yerden kontrol etmem sakınca yaratır mı

yaratmaz hocam, benim bi arkadash 4 adsense kullaniyor 1 laptopdan

Bir şeyin olduğunu gözleminizi örnek vererek iddia edebilirsiniz. Ama olmadığını bu kadar rahat bir şekilde söylemenize hayret ediyorum.
Hadi siz karşılaşmadınız veya çok fazla örneği yok; hatta google şimdiye kadar buna dikkat etmemiş olsun. Bundan sonra bunun sorun olmayacağının garantisi var mı? Google'ın bu tür bir ilişkilendirme şansını bir gün kullanmayacağının garantisi olamaz.

yaratmaz hocam, benim bi arkadash 4 adsense kullaniyor 1 laptopdan

Bir şeyin olduğunu gözleminizi örnek vererek iddia edebilirsiniz. Ama olmadığını bu kadar rahat bir şekilde söylemenize hayret ediyorum.
Hadi siz karşılaşmadınız veya çok fazla örneği yok; hatta google şimdiye kadar buna dikkat etmemiş olsun. Bundan sonra bunun sorun olmayacağının garantisi var mı? Google'ın bu tür bir ilişkilendirme şansını bir gün kullanmayacağının garantisi olamaz.

hocam yani problem mi ??

ben çerezleri siliyorum modeme reset atıp öyle geçiyorum diğer hesaba yine yakalanır mıyım ?

---------- Mesaj saat 14:13:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:12:49 civarında gönderildi. ----------

bide hocam millet 5 kanal birden açıyorlar onlar nasıl yönetiyorlar o zaman ?

diyelim ailede 4 kishiyiz 4muzde bu ishle ugrashiyoruz hepimizin adina adsense var, durummuz iyi diyil tek bilgisayarimiz var, 4muzde ayni bilgisayarla ishimizi yapiyoruz, Google buna ne karishir?

hocam formata gerek yok.tarayıcıdaki cerezleri vs temizleyin , ipyide yenileryin yeterli olur bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri