Adsense Ban

Akıncı

Kayıtlı Üye
Sayın Kullanıcımız,

Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve
kullanıcıların yarar sağladığı bir çevrimiçi ekosistem oluşturmaya
çalışıyoruz. Bu nedenle bazen, kullanıcılara veya reklamverenlere karşı
ekosistemin algılanma biçimini olumsuz yönde etkileyebilecek davranışlarda
bulunan hesaplara yönelik işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Sizin
durumunuzda, sitenizde geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız devre dışı
bırakılmıştır.

Bulunduğunuz ihlal hakkında sınırlı miktarda bilgi verebiliyoruz. Bu
durumun rahatsız edici olabileceğinin farkındayız. Ancak, kasten ihlalde
bulunan kişiler bu bilgileri saptama sistemlerimizi atlatmak için
kullanabileceğinden, bu tedbir amaçlı önlemleri aldık.

Bazı durumlarda, yayıncılar, ihlali gidermek için önemli değişiklikler
yapabilir ve AdSense program politikalarına (google.com/adsense/policies)
uymaya isteklidir. Bu nedenle, size sorunu birlikte çözme fırsatı tanımak
üzere bir itiraz süreci sunuyoruz. Size bu süreçte yardımcı olmak için,
itirazınızı göndermeden önce incelemeniz amacıyla hesap kapatma konusunda
en yaygın nedenleri içeren bir liste hazırladık. Bu listeye
XXX adresinden
ulaşabilirsiniz. İtirazınızda kapsamlı bir analiz sunduğunuzdan lütfen emin
olun. İtirazınızı,
XXX
adresinden gönderebilirsiniz. Ardından, itirazınızla ilgili olarak sizinle
iletişime geçeriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz,
Google AdSense Ekibi

Arkadaşlar böyle bi mail geldi adsense durduruldu. Yardımcı olabilirmisiniz?

adsensi ne zaman almıştın

Blog sitesindende kazanc sagliyormuydun yada blog siteleride baglimiydi adsensede ?

Banlanma sebebi Blog ustad.Kanallarini yeni bir adsenseye bagla.Yeni adsensende ne site nede blog kullanma sadece yt kanallarini kullan sorun olmaz.

Serkan abi bende bunun farkına vardım bugün 20 kanalı topluca kaybettim, daha önceden toplasan 5 kanalım gitmemişti. Sanırım Youtube kanalları adsenseyi kara ve ak diye lekelemeye yetmiyor, yani etkilemiyor demi ?

Banlanma sebebi Blog ustad.Kanallarini yeni bir adsenseye bagla.Yeni adsensende ne site nede blog kullanma sadece yt kanallarini kullan sorun olmaz.

Sizce blogspot ile başvuru yapılıp alınan adsense ile youtube üzerinden alınıp blogspotta kullanılan adsense arasında ne kadar bir fark var veya var mı?

Hocam çoğu kişi bloggerdende kazanıyor youtubende bloggerle ne sorun olabilirki?

Arkadaşlar ben bir şeyin farkına vardım ne kadar kanalın kapanırsa kapansın ya da toplulukdan kapanmış kanalların olsun adsenseye zarar vermiyor. Bakalım bunu Serkan abide doğrulayacak mı ilk arkadaşımla girdiğimizde o blogun üzerindeki adsenseyi bağlamıştı ben youtube üzerinden 2 tane almıştım onun ki aynı yolları izlememizi rağmen bugün toplu şekilde kanalları kaybettik onun blogu bağlı olan adsense hesabı kapandı youtube üzerinden açtığı duruyor ve benim 2 adsense hesabımda sapa sağlam.

Sizce blogspot ile başvuru yapılıp alınan adsense ile youtube üzerinden alınıp blogspotta kullanılan adsense arasında ne kadar bir fark var veya var mı?

Hocam çoğu kişi bloggerdende kazanıyor youtubende bloggerle ne sorun olabilirki?

Arkadaşlar ben bir şeyin farkına vardım ne kadar kanalın kapanırsa kapansın ya da toplulukdan kapanmış kanalların olsun adsenseye zarar vermiyor. Bakalım bunu Serkan abide doğrulayacak mı ilk arkadaşımla girdiğimizde o blogun üzerindeki adsenseyi bağlamıştı ben youtube üzerinden 2 tane almıştım onun ki aynı yolları izlememizi rağmen bugün toplu şekilde kanalları kaybettik onun blogu bağlı olan adsense hesabı kapandı youtube üzerinden açtığı duruyor ve benim 2 adsense hesabımda sapa sağlam.

Arkadaslar oncelikle sunu diyeyim.Blogdan alinan adsense ile youtube'dan alinan tabiki ayni farki yok. :)

Ancak her ikisini kullanan kisilerdeki banlanma orani ile sadece youtube icin kullanipda banlanan arasinda daglar kadar fark var.

Forumda adsensesi banlanan veya baska ortamlarda adsensesi banlanan cogu arkadasla gorustum,gorusen arkadasim oldu sordugumuz soruya aldigimiz cevaplar hep "Evet Blogdada kullaniyordum".

Yani blog ile adsense ayni anda gitmiyor,omrude uzun olmuyor.Uzun suredir ikisini bir arada goturende var ama benim gozumde bu riskli bence.

Birde simdi soyle bir ornek vereyim size..1 Adsensemizi hem sitemizde,blogda hem yt'de kullandigimizi varsayalim.

Bir blogunuzda yada sitenizde yazdiginiz bir yazidan yada durduk yere eklediginzi bir icerikden dolayi gunluk hiti 3 olan bloga 1 gunde 600.000 kisi girip 6.000 dolar alirsaniz ne olur,sonuc ban.Illaki eninde sonunda ban.

Ama youtube'da bunu yapamiyor.Cunki dunyaya video sunuyorsun her gun yeni videolar ilgincler vs.Daha ilk adsense hesbaini acip,ilk kanalini acip attigi ilk videodan milyonluk izlenim alip 8-10k dolar alanda gordum.Hadi bunu sitelerde yapin yapamazsiniz olmaz mumkunu yok.

Iste benim size tavsiyem bloglarinizi farkli sadece siteleriniz icin kullanacagiz bir adsensede ayri kullanin.

Ben bugune kadar yakin cevremde her turlu icerigi,her turlu kanal kapatilmasini,ip banlanmasini vs gordum cokca duydum.Ancak bu olaylari yasayan hic bir arkadasimin,esimin dostumun adsensesinin patladigini duymadim,gormedim..

Arkadaslar oncelikle sunu diyeyim.Blogdan alinan adsense ile youtube'dan alinan tabiki ayni farki yok. :)

Ancak her ikisini kullanan kisilerdeki banlanma orani ile sadece youtube icin kullanipda banlanan arasinda daglar kadar fark var.

Forumda adsensesi banlanan veya baska ortamlarda adsensesi banlanan cogu arkadasla gorustum,gorusen arkadasim oldu sordugumuz soruya aldigimiz cevaplar hep "Evet Blogdada kullaniyordum".

Yani blog ile adsense ayni anda gitmiyor,omrude uzun olmuyor.Uzun suredir ikisini bir arada goturende var ama benim gozumde bu riskli bence.

Birde simdi soyle bir ornek vereyim size..1 Adsensemizi hem sitemizde,blogda hem yt'de kullandigimizi varsayalim.

Bir blogunuzda yada sitenizde yazdiginiz bir yazidan yada durduk yere eklediginzi bir icerikden dolayi gunluk hiti 3 olan bloga 1 gunde 600.000 kisi girip 6.000 dolar alirsaniz ne olur,sonuc ban.Illaki eninde sonunda ban.

Ama youtube'da bunu yapamiyor.Cunki dunyaya video sunuyorsun her gun yeni videolar ilgincler vs.Daha ilk adsense hesbaini acip,ilk kanalini acip attigi ilk videodan milyonluk izlenim alip 8-10k dolar alanda gordum.Hadi bunu sitelerde yapin yapamazsiniz olmaz mumkunu yok.

Iste benim size tavsiyem bloglarinizi farkli sadece siteleriniz icin kullanacagiz bir adsensede ayri kullanin.

Ben bugune kadar yakin cevremde her turlu icerigi,her turlu kanal kapatilmasini,ip banlanmasini vs gordum cokca duydum.Ancak bu olaylari yasayan hic bir arkadasimin,esimin dostumun adsensesinin patladigini duymadim,gormedim..

Hocam 2 adsensemiz olsa 1inde youtube üzerine çalışsak diğerindede blogger üzerinde? nasıl olur? olurmu?

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] serkan abi benimde bloga bağlı sorun yaşamadım şimdiye kadar ne yapmamı öneriyorsun ?

Arkadaşlar konu bununla ilgili buraya yazayım dedim. Yeni adsense açmak zor diye biliyorum bu bakımdan
adsenseye eklediğimiz blogları adsenseden nasıl çıkarırız.
blogdan zaten fazla bir şey gelmiyor. adsenseyi riske attık bilmeden.

Arkadaşlar konu bununla ilgili buraya yazayım dedim. Yeni adsense açmak zor diye biliyorum bu bakımdan
adsenseye eklediğimiz blogları adsenseden nasıl çıkarırız.
blogdan zaten fazla bir şey gelmiyor. adsenseyi riske attık bilmeden.

Baglı olan blogu cıkarmak yeter mi acaba ?

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] blogla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü benimde 6 7 aydır bağlı doğru düzgün bir geliri yok ama zararıda yok şuana kadar bir sorunla karşılaşmadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri