Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok zaten yt işinde 4 5 aylık geçmişim var ilk adsensemdi. Telefondan ve Bilgisayarımdan kontrol ediyordum. Kişisel bilgisayarım başka adsense falan giriş olmadı.
içerikten yakalamış seni..
arkadaş bırakın artık şu ortak nokta aramayı, adamlar kafalarına göre banlıyor işte.
arkadaş bırakın artık şu ortak nokta aramayı, adamlar kafalarına göre banlıyor işte.
bu iş yüzünden saçlar beyazladı sokayım böyle işe ben sitelere dönüyorum en azından stres yok ya.
adsense mi kafasına göre banlıyor üstadım yanılıyorsun o zaman sen niye ben niye hiç banlanmıyoruz valla üzülüyorum arkadaşlara bu durumu allah sadece düşmanıma vrsin
Kafalarına göre banlamak fikri benim alıma yatmıyor hocam.
Bir sebebi olmalı.
Bir sebebi olmalı.
adam kaliteli spam istiyor anlamıyor musunuz ? öyle hunharca basma olayı bitiyor. admin yazılımcı era ile konuşmuştum bi hafta önce söyledikleri doğru çıktı.
kaliteli spam yapıyorum yine banlıyolar alakası yok
adam kaliteli spam istiyor anlamıyor musunuz ? öyle hunharca basma olayı bitiyor. admin yazılımcı era ile konuşmuştum bi hafta önce söyledikleri doğru çıktı.
kaliteli spam nedir bunu açıklar mısın?
sanki eskisi gibi kanallara 500 er video basıp geçiyoruz
Bir sebebi olmalı.
masa üstü çalışmasından söz ediyorum. era, sanal sunucular da çalışma sıkıntılı demişti.
adam lokasyondan sanal sunucu bastığını biliyor artık. serverler ve vds ler temizleme çalışması için kullanmalı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.