Adsense Ban

• Kullanıcı tuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
Adsenselerimin hepsi ayakta fakat an itibari ile sayım durdu, ne görüntü, ne tıklar yansımıyor tbm 0,8 den 0,2 ye düştü hayırdır inşallah.. Kanal kapatma bitti bu çıktı ne off..valla adsenseyi her açısımda banlandımmı acaba demekten yaşlandım ya :(

Sayımlar tamamen bendede durdu ama tüm adsenselerimde böyle sorun olacağını sanmıyorum.

Sayın Kullanıcımız,

İtirazınızda sunduğunuz ek bilgiler ve AdSense programına gösterdiğiniz sürekli ilgi için teşekkür ederiz. Hesap verilerinizi ayrıntılı bir şekilde inceledikten ve geri bildiriminizi değerlendirdikten sonra, uzmanlarımız, AdSense hesabınızı yeniden etkinleştirmemizin mümkün olmadığı kanısına vardı.

Geçersiz etkinlik politikalarımız veya inceleme sürecimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153 adresini ziyaret edebilirsiniz. Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların AdSense programına katılımının devam etmesine izin verilmediğini hatırlatmak isteriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz,
Google AdSense Ekibi

Sayın Kullanıcımız,

İtirazınızda sunduğunuz ek bilgiler ve AdSense programına gösterdiğiniz sürekli ilgi için teşekkür ederiz. Hesap verilerinizi ayrıntılı bir şekilde inceledikten ve geri bildiriminizi değerlendirdikten sonra, uzmanlarımız, AdSense hesabınızı yeniden etkinleştirmemizin mümkün olmadığı kanısına vardı.

Geçersiz etkinlik politikalarımız veya inceleme sürecimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153 adresini ziyaret edebilirsiniz. Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların AdSense programına katılımının devam etmesine izin verilmediğini hatırlatmak isteriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz,
Google AdSense Ekibi

Ne zamandır youtubedeyim ,İtiraz ile adsense açıldıgını görmedim , Ama insan bi ümit itiraz ediyor işte

вαттυѕαу;613647' Alıntı:
Ne zamandır youtubedeyim ,İtiraz ile adsense açıldıgını görmedim , Ama insan bi ümit itiraz ediyor işte

Sanıyorum eskiden serkan abi bir tane açtırmıştı. Kendisi gelince söyler tabi oda şans mı yoksa başka bir olay mıydı bilmiyorum.

Büyük ihtimal sayımları sistemi durdurdular sistem tüm hesaplarda tarama yapıyor ve şüpheye düşenleri banlıyor bu ne ya valla tansiyonum çıktı :(

Spam kanalları tespit edip bağlı bulundukları adsenseleri mi banlıyorlar diyeceğim ama boş adsensenin banlandığını bile gördük...

Bende adsense kalmadı valla,şimdi baktım son kalanlarıda gümletmişler,paralarda uçtu gülermisin aglarmısın ,üzerine bir bardak su içecegiz artık.... özgün olmak şart yoksa çok zorlaşacak heleki 2015 tahminim partnerledede sorunlar başlıyacak..

çözüm artık şu: aramızdan bir ekip kuruyoruz google ofisinden yarın çalışan birini kaldırıyoruz. :D sonra yenisi değil eski osman sınav'ın kurtlar vadisinden öğrendiğimiz tekniklerle konuşturuyoruz sizin derdiniz nedir diye. sinirlerim bozuldu .

benimde kapandıı. varmı bi çözüm

Ben google da mühendis olarak çalışsaydım ve yukarıdan bi emir gelseydi spam adsenseleri uçurun deselerdi şu şekilde çalışırdım; Önce bi risk raporu oluştrururdum her bir maddesine belli oran verirdim,
*adsense kazancında dalgalanma
*daha öncenden bağlı kanalların spamdan kapanması
* bağlı kanalların telif yemesi
*bağlı kanlların para kazanmalarının devre dışı kalması
gibi 10 larca şüpeli davranış ve adsense politikasın aykırı durumlara teker teker oran verir her adsense için bi risk raporu çıkartırdım. En yüksek riskli çıkmış olan ve birbirleri ile kanal alışverişi veya herhangi bir şekilde ilişkili adsenselerden başlayarak belli bi risk oranına kadar hepsini banlardım. Sonra da az riskli çıkmış olanlar için de bağlı olan bi youtube kanalına bakardım zaten spam olup olmadığı kolayca gözükür ,spamsa onları da banlar geçerdim. Eğer bi adsense yanlışlıkla kaynamışsa bir itiraz bekler sonra tekrar inceler gerekirse açardım.

Youtub un spama ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum çünkü Amerika'da yargıçlar korsan içerik yayınlandığını idda ediyorlar eğer youtube bunların eline koz verirse sonu hotfile gibi olur. Bu yüzden spama karşı olduğunu düşünüyorum.

Hocam bildiğim kadarıyla siz çok titiz çalışıyordunuz adsenselerinizin hepsi bir anda mı gitti yoksa sırasıyla falan mı gitti yada kaç adsenseden kaçı gitti bilgi verir misiniz ?

titiz mitiz calısmak hikayeymiş

belki forumda en titiz calısan bendim
ama 6 adsenseden 5i banlandı

belki bütün film dizi cizgifilm calısan adsenseleri banlıyorlar
ondan da olabilir

yoksa multi adsense kullandığımdan banlandığımı sanmıyorum

titiz mitiz calısmak hikayeymiş

belki forumda en titiz calısan bendim
ama 6 adsenseden 5i banlandı

belki bütün film dizi cizgifilm calısan adsenseleri banlıyorlar
ondan da olabilir

yoksa multi adsense kullandığımdan banlandığımı sanmıyorum

Hocam açıkcası şaşırdım ve geçmiş olsun diyorum.

Adsenseler gittide kanalları kurtarmanın yolu varmıydı battık zatende kanalları kurtarsak ama yok sanırsam ...

çözüm artık şu: aramızdan bir ekip kuruyoruz google ofisinden yarın çalışan birini kaldırıyoruz. :D sonra yenisi değil eski osman sınav'ın kurtlar vadisinden öğrendiğimiz tekniklerle konuşturuyoruz sizin derdiniz nedir diye. sinirlerim bozuldu .

Ciddi bir organizasyon olursa ben adnadan kalkar gelirim. onlar turkleri rahat bırakmıyorsa bizde onları turkkiyede rahat bırakmammız gerek düşüncesindeyim.

Adsenseler gittide kanalları kurtarmanın yolu varmıydı battık zatende kanalları kurtarsak ama yok sanırsam ...

adsense banlandıktan sonra en afili kanalımı life bağladım (bununla teseli buluyorum :) )
sonra diğerlerini bağlayacaktım
ama kanalların para kazanması kapandı

life bağladım kanalın para kazanması sağlam kaldı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri