Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
işleme girmeyen ne demek
Parası adsense hesabında kesinleşiyor ama google tarafından ödeme yapılmıyor demek abi.
sağol zak benim 2 adsensim son bir hafta içinde kapandı.işin ilginci özgün kanallarımın olduğu adsensimdi biri ve kanallara girdiğimde yani özgün olanlara diğerleri önemli değil para kazanmalarının bağlı olduğu adsense gittiği için kapandığını gösteriyor ne yapacaz bu kanalları ve alt kanalları
Bütün adsenseler banlanana kadar devam . Mutlaka bir alternatif buluruzeskiden kanal kapanmalarına karşı bu kadar hassasdı herkez artık alışmış durumda kanal kapansada yenisini açıyoruz. Eyyy gogıl Sen 10 adsenseyi banla ben 20 adsense açarım
![]()
Konuyo hortlatıyorum ama ban sebebi google ın reklamlarını engellememiz olabilir mi acaba ?
Bence alakası yok google facebook reklamlarını engelledim t.o 3 katına çıktı bunun yüzünden banlarsa çok koyar
bütün mesajları okudum gerçi belki gözümden kaçmışda olabilir ama bu noktaya değinen pek göremedim. Aklıma takıldı da belki olabilir diye düşündüm benim adsense geçen ay kesinleşti para ama işleme girmedi. Hala ayakta banlanmadı da. Şimdi reklam ayarlarını normale döndürdüm bakalım bu ay ki para işleme giricek mieğer girerse belkide çözüm bu olabilir
pin gönderdikten sonra adsense hesabım donduruldu ban yedi.Daha sonrasında yeni hesap açtım ve tekrar hesabım durduruldu.Yeniden adsense hesabı açmalı mıyım ?Web sitem de reklam yayını yapamıyorum lütfen yardımcı olun.
Bence alakası yok google facebook reklamlarını engelledim t.o 3 katına çıktı bunun yüzünden banlarsa çok koyar
şu bold kısmı biraz açabilir misiniz bende deneyeyim.
daha önce bahsi geçmişti deneyip bir değişiklik görmemiştim ama birde sizin ağzınızda dinleyeyim mahsuru yoksa, belki bu sefer tutar.
bence şizofrenin biri belli sektörlerde uğraşıp reklamlara tıklatıp adsenseleri banlatıyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.