Adsense ban

• Kullanıcı aemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

aemin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
aeminkyr.com
Herkese merhaba! Sizlere bir sorum olacaktı. öncelikle diyelim ki bir adsense hesabımız var, bu adsense hesabina baska gmailinizdeki kanalınızı tanımladınız, kanalınız ban yedi diyelim bu durumda adsense hesabımız kapanır mı? Ve kapanan kanaldan kazandığımız paralar silinir mi ? Çizgi Film işine girmeyi düşünüyorumda :) Yardımcı olursanız sevinirim...

ban derken telifimi kast ediyorsunuz hocam telif gelirse bir şey olmaz ama yt kökten silinirse adsense banlanması kaçınılmaz olabilir

Herkese merhaba! Sizlere bir sorum olacaktı. öncelikle diyelim ki bir adsense hesabımız var, bu adsense hesabina baska gmailinizdeki kanalınızı tanımladınız, kanalınız ban yedi diyelim bu durumda adsense hesabımız kapanır mı? Ve kapanan kanaldan kazandığımız paralar silinir mi ? Çizgi Film işine girmeyi düşünüyorumda :) Yardımcı olursanız sevinirim...

Merhabalar,

Aramıza hoşgeldin :)

Öncelikle sorunuzun cevabını verebilirim. Kanalınız banlarısa, banlanan kanalınızın tamamen mail dahil silmeniz gerekmektedir. Bu işlemleri yaptıktan sonra adsense'niz normal çalışma düzeninde devam edecektir.

Ancak bu kanalı silmezseniz, adsenseye bağlayacağınız her kanalın para kazanması kapanacaktır. Riskli bir kategoride çalışmak istiyorsunuz. Bu konuda daha az risk taşıyan kategorileri tercih ederseniz daha rahat kazanır ve hevesinizi kaybetmemiş olursunuz.

Ufak bir not : Mümkünse konularınızı açmadan önce forumda arayınız. Bulamadığınızda yeni konu açınız.

Teşekkürler.

Merhabalar,

Öncelikle sorunuzun cevabını verebilirim. Kanalınız banlarısa, banlanan kanalınızın tamamen mail dahil silmeniz gerekmektedir. Bu işlemleri yaptıktan sonra adsense'niz normal çalışma düzeninde devam edecektir.

Ancak bu kanalı silmezseniz, adsenseye bağlayacağınız her kanalın para kazanması kapanacaktır. Riskli bir kategoride çalışmak istiyorsunuz. Bu konuda daha az risk taşıyan kategorileri tercih ederseniz daha rahat kazanır ve hevesinizi kaybetmemiş olursunuz.

Ufak bir not : Mümkünse konularınızı açmadan önce forumda arayınız. Bulamadığınızda yeni konu açınız.

Teşekkürler.

Yardımınız için saolun :) Zaten kendjm içerik oluşturduğum bir kanalım var. Abonemde var baya ama kazanci cok dusuk ,deneme amacli boyle bise yapacagim :) Su anda mobildeyim pek arastiramadim kusura bakmayin...

Merhabalar,

Teşekkürler.

benim 1 hafta önce açtıgım kanalların bazılarına tr telefon doğrulaması istiyor 1 tanesini doğruladım kanalım kapandı bi kaç tane daha var bu şekilde bunları doğruluyup kapattırayımmı kanalları ? nasıl birşey yapabilirim bu kanallar için kanal kapalımı açıkmı onuda bilmiyorum para geliyor nerden geldiği belli değil :)

benim 1 hafta önce açtıgım kanalların bazılarına tr telefon doğrulaması istiyor 1 tanesini doğruladım kanalım kapandı bi kaç tane daha var bu şekilde bunları doğruluyup kapattırayımmı kanalları ? nasıl birşey yapabilirim bu kanallar için kanal kapalımı açıkmı onuda bilmiyorum para geliyor nerden geldiği belli değil :)

Kapattığını düşünüyorsan sorun yok, ancak para kazanman kapandığında neden ve hangi mailden kapandığı mailine gelecek. Kapanan kanalarıın mail ve şifrelerin not al sonra uğraşma aramak için.

konu başlıgını böyle bir günde böyle bir gecede görmek ... neyse...

Kapattığını düşünüyorsan sorun yok, ancak para kazanman kapandığında neden ve hangi mailden kapandığı mailine gelecek. Kapanan kanalarıın mail ve şifrelerin not al sonra uğraşma aramak için.

bu kanalları satın aldımda kurtarma maili açık değildi bunların ? nası bakcamki kapalı değilmi diye parada düşüş var muhtemelen kapanıyorlarda hangisi kapanıyor bilmiyorum

bu kanalları satın aldımda kurtarma maili açık değildi bunların ? nası bakcamki kapalı değilmi diye parada düşüş var muhtemelen kapanıyorlarda hangisi kapanıyor bilmiyorum

Parada düşüş olurda, kapanırsa direkt olarak gelir 0'a düşer. Forumda aratabilirsin. Maili komple silme ile ilgili konu bulunmaktadır.

adsenseleri seri halde öldüren yegane katil kategori çizgi filmdir. telifi çok yoğun bir kategori de adsense çalışmak cesaret ister.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri