Adsense Banlamasını Önlemek İçin Bir Çözüm Yolu

Telifli içerik en büyük sebep .Yeterli para kazanınca ay sonunda kanalı sileceksiniz.Adsense ödemesini bekleyeceksiniz.Başka bir şansınız yok.2/3 ay sıfır çeken arkadaşlar var.

Farklı lokasyon vdsden farklı bir isim ve adrese açılmış hiçbir ödeme yöntemi ekli olmayan adsensede multiyi nasıl yakalıyorlar? Bence ban konusunda multiden daha farklı birşey var.

Farklı lokasyondan farklı isimle açtın ama hic aynı vds den 2 ayrı adsenseye giriş yapmadın mı hocam? Bence de tek ölçüt multi değil ama multi de bir neden diye düsünüyorum.

Hayır tek vds tek adsende olarak kullanıldı.

Multi olayına değinirsek ben 3 adsenseye aynı ıpden girdiğimi bilirm o ay hiç bir adsense banlanmadı fakat. Tek adsensede eşiği geçip ödeme aldım

Merhaba arkadaşlar.Bugün sabah adsense banlarıyla alakalı aklımı bir şey kurcaladı.Biraz üzerine gittim, ve aklıma gelen şey bana mantıklı geldi.Buraya yazayım dedim hem sizlerden de bi fikir almış olayım hem de bunu bu ay denemiş olalım.Şimdi malumunuz her ay Google 20 veya 21 i gibi çoğu adsense i banlıyor.Ama genel itibariyle pinsiz ve ödeme yöntemi girilmemiş olanlar yırtıyor.Daha doğrusu ödeme almamış adsenseler pek kontrole tabi tutulmuyolar genel banlarda.Ödeme alanlar ve alacak olanlar banlanıyo kısacası.Acaba diyorum ayın 17 si 18 i gibi adsenselerimizin ödeme yöntemini iptal edip ödeme alamayacak şekle getirsek banlardan yırtar mıyız? (ban günleri geçtikten hemen sonra ödeme yöntemini değiştiricez veya tekrar aynısını aktif edicez) Bi de şöyle bi sorun ortaya çıkıyo.Ayın 21 inde ödeme yöntemini hemen aktif edersek ödemeyi o ay içinde almalıyız.Diğer aya sarkarsa kısır döngüye gider banlardan kurtulsak bile hiç bi zaman ödeme alamayız.Kafamda deli sorular...
Ne düşünüyosunuz bu konu hakkında denemeye değer mi?

ocaktaki ödemede bi arkadaş ayın 24 ine girdiği banka doğrulayınca 25 ine yatmıştı

22sine kadar bankayı girmeyip sonrada girdiğimizde adsense banlanıyor muydu ? Şuan pin girdim kesinleşme bekliyorum bankayı sonra gireceğim

22sine kadar bankayı girmeyip sonrada girdiğimizde adsense banlanıyor muydu ? Şuan pin girdim kesinleşme bekliyorum bankayı sonra gireceğim

Hayır şuan ban zamanı ayın 20 sinde başlayıp 21 inde bitiyor. 2 aydır o tarihlerden başka ban olmadı.

Hayır şuan ban zamanı ayın 20 sinde başlayıp 21 inde bitiyor. 2 aydır o tarihlerden başka ban olmadı.

ayın 20sine kadar yani ban dönemi bittikten sonra bankayı girsem banlanma olur mu ? Bu tarz mesaj atan arkadaşlar vardı geçen ay bankayı girdim banlandı vs.

bu ay ben deneyeceğim elimde kalan son kanal da kapandı.Tek adsense tek kanaldı.Bu ay yatarsa artık youtube serüvenime son veriyorum.Hayırlısı böyleymiş.En sıkıştığım dönemde alabildiğimi aldım.

Mobil olarak gönderildi.

Merhaba arkadaşlar.Bugün sabah adsense banlarıyla alakalı aklımı bir şey kurcaladı.Biraz üzerine gittim, ve aklıma gelen şey bana mantıklı geldi.Buraya yazayım dedim hem sizlerden de bi fikir almış olayım hem de bunu bu ay denemiş olalım.Şimdi malumunuz her ay Google 20 veya 21 i gibi çoğu adsense i banlıyor.Ama genel itibariyle pinsiz ve ödeme yöntemi girilmemiş olanlar yırtıyor.Daha doğrusu ödeme almamış adsenseler pek kontrole tabi tutulmuyolar genel banlarda.Ödeme alanlar ve alacak olanlar banlanıyo kısacası.Acaba diyorum ayın 17 si 18 i gibi adsenselerimizin ödeme yöntemini iptal edip ödeme alamayacak şekle getirsek banlardan yırtar mıyız? (ban günleri geçtikten hemen sonra ödeme yöntemini değiştiricez veya tekrar aynısını aktif edicez) Bi de şöyle bi sorun ortaya çıkıyo.Ayın 21 inde ödeme yöntemini hemen aktif edersek ödemeyi o ay içinde almalıyız.Diğer aya sarkarsa kısır döngüye gider banlardan kurtulsak bile hiç bi zaman ödeme alamayız.Kafamda deli sorular...
Ne düşünüyosunuz bu konu hakkında denemeye değer mi?

bu iş kafama yattı ayın 23 üne banka bilgisi gireceğim 24 üne onaylayacağım

merhaba arkadaşlar..

evet bugün test sonuçlandı ve ödemeyi aldım. durumun aşamalarını şu şekilde anlatayım..

adsenseyi aralık ayının ortalarında açtım (youtube kanal açıp tamamen kendime ait ve videoda göründüğüm öylesine bir video yükleyerek)
adsense onaylandıktan bir süre sonra kanalı komple sildim zaten.

ocak ayında kanalları bağlamaya başladım. (toplamda 7 kanal - hepsini her zamanki açıp ringring ile doğrulamaları yapıldı - videolar toplu olarak bot kullanmadan amazondan 1$ karşılığında aldığım vds'lerden yüklendi)
hepsi spam kanallar ve daha önce banlanan adsensenlerimde de aynı videolu kanalları bağlamıştım.
yaklaşık 1-2 hafta içerisinde kanalların hepsi spamdan kapandı..

şubat ayında, ocak kesinleşmelerinde kanalda 194 TL kesinleşti (yaklaşık %20 kesinti olmuştu)

şubatın son haftası pin geldi ve bende bu testi uygulamak için sadece 1 kanal bağlayıp ödeme eşiğini geçmeyi planladım.
kanalı adsenseye bağladıktan 4 gün sonra yine spamdan kapandı. (kanal açma ve video yüklemeleri aynı)

mart ayında şubat kesinleşmelerinde ödeme eşiğini geçtiğini gördüm.

22'si herkesin ödemeleri gelmeye başlayınca aynı gün akşamı pin şifresini girip onayladım ve banka bilgisini girdim.
(banka bilgisi: enpara'dan açtığım yeni bir birikim hesabı.)
23'ünde test ödemesi geldi ve banka bilgisini akşam saatlerinde girerek onu da onayladım.
not: adsenseyi açma işlemini ve kanal bağlama işlemlerini amazon vds'den yaptım(oregon veya n.virginia lokasyondan).
ancak pini ve banka bilgilerini girip onayladığımda elimde vds olmadığından firefox portable tarayıcı ile gerçekleştirdim (giriş yapmadan önce ip değişikliği - mac adresi değişikliği ve telefonun wifi bağlantısını kapatarak bağlandım)

dün akşam 11-12 gibi baktığımda henüz işleme girmemişti.
bugün saat 10:40'da ödeme hesaba geçtiğini gördüm..

banlanan adsensenlerime eklediğim kanalları da şimdikileride kendim açtım.
telefon onaylarını ringring - 3cx - textplus ile yaptım.
adsenseye bağlama işlemlerini web_scripti'nin anlatığı linkleri kopyalarak yaptım.
videolar hep aynı

şuanda bunları yazarken farkettiğim fark, daha önce banlanan adsenselerimde kazançları kontrol etmek için
hesapları vds'de sürekli açık bırakır gün içerisinde yenilerdim.
ancak bu testi yaparken adsenseyi uzun süre açık bırakmadım.

belki bu ay incelemeler daha önceki aylara göre daha yüzeyseldi veya tesadüfen aldım bu ödemeyi.
ama yaklaşık 3 aylık bir süreç böyle gelişti :)

umarım adsense ban konularına kafa yoran arkadaşlara ufakta olsa bir faydası olur.

buna benzer bişey denemeyi düşünüyorum bu ay hocam.

pini girilmemiş bi hesap var elimde, 198tl kesinleşmiş. sadece 27-28-29'u için bir kanal ekledim 60-70 bişeyler biriktirip mart ayına geçince kanalı direk sileceğim. muhtemelen 40-45 lira kesinleşir (40-45 olmazsa bile en az 2 lira kesinleşir inşallah :) )

mart ayında da normal ödemeler yapıldıktan sonra o hafta sonu pini girip banka bilgilerini ekleyeceğim. test ödemesinden sonra bakalım ne olacak..

Benim anlamadığım durduk yerde özgün bir kanal hangi sebeple banlanabilir ki. İçerik özgün ve hiçbir şüpheli tıklama veya abone izleyici kasma gibi hareketler de yoksa Adsense veya YouTube kanalı neden banlansın. Biri bunu bana açıklayabilir mi?

Benim anlamadığım durduk yerde özgün bir kanal hangi sebeple banlanabilir ki. İçerik özgün ve hiçbir şüpheli tıklama veya abone izleyici kasma gibi hareketler de yoksa Adsense veya YouTube kanalı neden banlansın. Biri bunu bana açıklayabilir mi?
Bunu bende anlamiyorum bugun 1 senelik arkadasin adsensesine kanal baglayalin dedik 4 ay once adsensedeki ana kanali kapanmis yt de adsense bosta duruyordu adsensede kanal bile bagli degildi neden kapanir anlamiyorum ... Ozgun kanallarim vardi kapandi zor actirdim artik eskisi gibi hemende acmiyolar 28 gunde zor actirdim .... 301 geri gelse cok iyi olacak ytnin botlari bozuk bence [emoji2]

!!! mobildeyim !!!

sarkmaz üstat. benim bi hesabımda pini ve banka onayını 21 den sonra girmiştim 1 gün sonra ödeme hesaba yattı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri