Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Farklı lokasyon vdsden farklı bir isim ve adrese açılmış hiçbir ödeme yöntemi ekli olmayan adsensede multiyi nasıl yakalıyorlar? Bence ban konusunda multiden daha farklı birşey var.
Merhaba arkadaşlar.Bugün sabah adsense banlarıyla alakalı aklımı bir şey kurcaladı.Biraz üzerine gittim, ve aklıma gelen şey bana mantıklı geldi.Buraya yazayım dedim hem sizlerden de bi fikir almış olayım hem de bunu bu ay denemiş olalım.Şimdi malumunuz her ay Google 20 veya 21 i gibi çoğu adsense i banlıyor.Ama genel itibariyle pinsiz ve ödeme yöntemi girilmemiş olanlar yırtıyor.Daha doğrusu ödeme almamış adsenseler pek kontrole tabi tutulmuyolar genel banlarda.Ödeme alanlar ve alacak olanlar banlanıyo kısacası.Acaba diyorum ayın 17 si 18 i gibi adsenselerimizin ödeme yöntemini iptal edip ödeme alamayacak şekle getirsek banlardan yırtar mıyız? (ban günleri geçtikten hemen sonra ödeme yöntemini değiştiricez veya tekrar aynısını aktif edicez) Bi de şöyle bi sorun ortaya çıkıyo.Ayın 21 inde ödeme yöntemini hemen aktif edersek ödemeyi o ay içinde almalıyız.Diğer aya sarkarsa kısır döngüye gider banlardan kurtulsak bile hiç bi zaman ödeme alamayız.Kafamda deli sorular...
Ne düşünüyosunuz bu konu hakkında denemeye değer mi?
Multi olayına değinirsek ben 3 adsenseye aynı ıpden girdiğimi bilirm o ay hiç bir adsense banlanmadı fakat. Tek adsensede eşiği geçip ödeme aldım
22sine kadar bankayı girmeyip sonrada girdiğimizde adsense banlanıyor muydu ? Şuan pin girdim kesinleşme bekliyorum bankayı sonra gireceğim
Hayır şuan ban zamanı ayın 20 sinde başlayıp 21 inde bitiyor. 2 aydır o tarihlerden başka ban olmadı.
Son aylarda mı peki hocam?
Ethernet kartinizi degistirin
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar.Bugün sabah adsense banlarıyla alakalı aklımı bir şey kurcaladı.Biraz üzerine gittim, ve aklıma gelen şey bana mantıklı geldi.Buraya yazayım dedim hem sizlerden de bi fikir almış olayım hem de bunu bu ay denemiş olalım.Şimdi malumunuz her ay Google 20 veya 21 i gibi çoğu adsense i banlıyor.Ama genel itibariyle pinsiz ve ödeme yöntemi girilmemiş olanlar yırtıyor.Daha doğrusu ödeme almamış adsenseler pek kontrole tabi tutulmuyolar genel banlarda.Ödeme alanlar ve alacak olanlar banlanıyo kısacası.Acaba diyorum ayın 17 si 18 i gibi adsenselerimizin ödeme yöntemini iptal edip ödeme alamayacak şekle getirsek banlardan yırtar mıyız? (ban günleri geçtikten hemen sonra ödeme yöntemini değiştiricez veya tekrar aynısını aktif edicez) Bi de şöyle bi sorun ortaya çıkıyo.Ayın 21 inde ödeme yöntemini hemen aktif edersek ödemeyi o ay içinde almalıyız.Diğer aya sarkarsa kısır döngüye gider banlardan kurtulsak bile hiç bi zaman ödeme alamayız.Kafamda deli sorular...
Ne düşünüyosunuz bu konu hakkında denemeye değer mi?
En ucuzunu alindonanımda 0 imda bu kartın 1k liğıda var 10 tlliğide varhangisi işimizi görür her adsense için kart değiştirmeyi mi öneriyorsun. multiden yakalamamak için
buna benzer bişey denemeyi düşünüyorum bu ay hocam.
pini girilmemiş bi hesap var elimde, 198tl kesinleşmiş. sadece 27-28-29'u için bir kanal ekledim 60-70 bişeyler biriktirip mart ayına geçince kanalı direk sileceğim. muhtemelen 40-45 lira kesinleşir (40-45 olmazsa bile en az 2 lira kesinleşir inşallah)
mart ayında da normal ödemeler yapıldıktan sonra o hafta sonu pini girip banka bilgilerini ekleyeceğim. test ödemesinden sonra bakalım ne olacak..
Bunu bende anlamiyorum bugun 1 senelik arkadasin adsensesine kanal baglayalin dedik 4 ay once adsensedeki ana kanali kapanmis yt de adsense bosta duruyordu adsensede kanal bile bagli degildi neden kapanir anlamiyorum ... Ozgun kanallarim vardi kapandi zor actirdim artik eskisi gibi hemende acmiyolar 28 gunde zor actirdim .... 301 geri gelse cok iyi olacak ytnin botlari bozuk bence [emoji2]Benim anlamadığım durduk yerde özgün bir kanal hangi sebeple banlanabilir ki. İçerik özgün ve hiçbir şüpheli tıklama veya abone izleyici kasma gibi hareketler de yoksa Adsense veya YouTube kanalı neden banlansın. Biri bunu bana açıklayabilir mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.