Adsense Banlamasını Önlemek İçin Bir Çözüm Yolu

Battal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.Bugün sabah adsense banlarıyla alakalı aklımı bir şey kurcaladı.Biraz üzerine gittim, ve aklıma gelen şey bana mantıklı geldi.Buraya yazayım dedim hem sizlerden de bi fikir almış olayım hem de bunu bu ay denemiş olalım.Şimdi malumunuz her ay Google 20 veya 21 i gibi çoğu adsense i banlıyor.Ama genel itibariyle pinsiz ve ödeme yöntemi girilmemiş olanlar yırtıyor.Daha doğrusu ödeme almamış adsenseler pek kontrole tabi tutulmuyolar genel banlarda.Ödeme alanlar ve alacak olanlar banlanıyo kısacası.Acaba diyorum ayın 17 si 18 i gibi adsenselerimizin ödeme yöntemini iptal edip ödeme alamayacak şekle getirsek banlardan yırtar mıyız? (ban günleri geçtikten hemen sonra ödeme yöntemini değiştiricez veya tekrar aynısını aktif edicez) Bi de şöyle bi sorun ortaya çıkıyo.Ayın 21 inde ödeme yöntemini hemen aktif edersek ödemeyi o ay içinde almalıyız.Diğer aya sarkarsa kısır döngüye gider banlardan kurtulsak bile hiç bi zaman ödeme alamayız.Kafamda deli sorular...
Ne düşünüyosunuz bu konu hakkında denemeye değer mi?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.Bugün sabah adsense banlarıyla alakalı aklımı bir şey kurcaladı.Biraz üzerine gittim, ve aklıma gelen şey bana mantıklı geldi.Buraya yazayım dedim hem sizlerden de bi fikir almış olayım hem de bunu bu ay denemiş olalım.Şimdi malumunuz her ay Google 20 veya 21 i gibi çoğu adsense i banlıyor.Ama genel itibariyle pinsiz ve ödeme yöntemi girilmemiş olanlar yırtıyor.Daha doğrusu ödeme almamış adsenseler pek kontrole tabi tutulmuyolar genel banlarda.Ödeme alanlar ve alacak olanlar banlanıyo kısacası.Acaba diyorum ayın 17 si 18 i gibi adsenselerimizin ödeme yöntemini iptal edip ödeme alamayacak şekle getirsek banlardan yırtar mıyız? (ban günleri geçtikten hemen sonra ödeme yöntemini değiştiricez veya tekrar aynısını aktif edicez)
Ne düşünüyosunuz bu konu hakkında denemeye değer mi?

orda mantık tam olarak bu değil hocam ödeme alma potansiyeli olan adsenseleri banlıyor pin veya banka bakmıyor

denemeye değer hocam gerçekten pinsiz adsenseler daha uzun süre dayanıyor.

Şöyle daha mantıklı pinsiz adsensenin pinini ve banka onayını herkes ödeme aldıktan sonra girmek ayın 22 sinde herkes ödeme almış olur ayın 23 ünde pin ve banka onayını girdinmi aynı gün işleme girer ertesi gün alırsın denenmiştir.

Pinsiz adsenseler genelde zaten sıkıntı olmuyo hocam.Önemli olan pini ve ödeme yöntemi girilmiş adsenseden sürekli ödeme alıyor olabilmek.Ben bunu diyorum.
Şöyle daha mantıklı pinsiz adsensenin pinini ve banka onayını herkes ödeme aldıktan sonra girmek ayın 22 sinde herkes ödeme almış olur ayın 23 ünde pin ve banka onayını girdinmi aynı gün işleme girer ertesi gün alırsın denenmiştir.

buna benzer bişey denemeyi düşünüyorum bu ay hocam.

pini girilmemiş bi hesap var elimde, 198tl kesinleşmiş. sadece 27-28-29'u için bir kanal ekledim 60-70 bişeyler biriktirip mart ayına geçince kanalı direk sileceğim. muhtemelen 40-45 lira kesinleşir (40-45 olmazsa bile en az 2 lira kesinleşir inşallah :) )

mart ayında da normal ödemeler yapıldıktan sonra o hafta sonu pini girip banka bilgilerini ekleyeceğim. test ödemesinden sonra bakalım ne olacak..

Farklı isim, telefon ve adres ile açıyoruz acaba bankadan mı yakalıyor diye bende düşünüyordum. Senin gibi 1 adsensede ödeme yöntemini kaldırıp banlardan sonra tekrar ekleyip deneme yapacaktım :)

Yani deniyimi hocam :) Sonra ödeme bi sonraki aya sarkıyomuş al başına bela :D
Farklı isim, telefon ve adres ile açıyoruz acaba bankadan mı yakalıyor diye bende düşünüyordum. Senin gibi 1 adsensede ödeme yöntemini kaldırıp banlardan sonra tekrar ekleyip deneme yapacaktım :)

Sarkmaz sonuçta test ödemesini tekrar yapacaksın ödeme 1-2 güne işleme girer.

1.si pin ve banka girilmemiş de banlanıyor.
2. Si diğer aya ödeme gelir o zaman da kaldırırsan sonsuz döngüye girer xd ne zmn alcan ödemeyi.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cümlemin sonunda belirttim bunu hocam.Ayrıca [MENTION=8078]brocker[/MENTION] tekrar test ödemesi girileceği için ödemenin ay içinde alınacağını söylüyo.Bi de pin ve banka girilmemişler diğerlerine göre çok çok daha nadir banlanıyor.
1.si pin ve banka girilmemiş de banlanıyor.
2. Si diğer aya ödeme gelir o zaman da kaldırırsan sonsuz döngüye girer xd ne zmn alcan ödemeyi.

Cümlemin sonunda belirttim bunu hocam.Ayrıca [MENTION=8078]brocker[/MENTION] tekrar test ödemesi girileceği için ödemenin ay içinde alınacağını söylüyo.Bi de pin ve banka girilmemişler diğerlerine göre çok çok daha nadir banlanıyor.
Öyle düşününce mantıklı geldi. Tekrar banka hesabı 24 25 inde girilebilir ortalık durgunlaşınca.

benim aklıma şu takılıyor nasıl oluyorda özgün kanallar bu işten yırtıyor yani şunu demek istiyorum ben max 2 kanal baglıyorum adsense ve gercekden ozgun gıbı calısıyorum yanı haftada 1 2 video once 1. kanala 20 tana falan vıdeo yukluyorum boyle sonra 2. sını acıyorum oda 20 videoya yaklasınca bırakıyorum yuklemeyı sımdı bızıde bot banladıgına gore nasıl oluyorda kanalın özgün olmadıgına kara verıp adsense banlıyor eşleşen veya herhangi bir ihtar almadıgım halde

benim aklıma şu takılıyor nasıl oluyorda özgün kanallar bu işten yırtıyor yani şunu demek istiyorum ben max 2 kanal baglıyorum adsense ve gercekden ozgun gıbı calısıyorum yanı haftada 1 2 video once 1. kanala 20 tana falan vıdeo yukluyorum boyle sonra 2. sını acıyorum oda 20 videoya yaklasınca bırakıyorum yuklemeyı sımdı bızıde bot banladıgına gore nasıl oluyorda kanalın özgün olmadıgına kara verıp adsense banlıyor eşleşen veya herhangi bir ihtar almadıgım halde

benim tek video çalıştığım bile banlanınca manuel inceliyorlar diye şüpheleniyorum.

Benim şimdiye kadar 10 adsense banlandıysa bunun 7 si pin ve banka bilgisi girilmemiş olanlardı.
Bence yanlış bir düşünce hocam.

ben banların tamamı ile çalıştığımız kategoriler ve attığımız videolar ile alakalı olduğunu düşünüyorum. mesela telif gelirse kanalınıza veya d.engeli gelirse yada kanal flagdan giderse geçmiş olsun. ayrıca bunlar gelmese bile attığınız videolar çerçeveli ise öylede patlayabiliyor. çok ilginç vine, scorp,car crash gibi kanalların bağlı olduğu adsense bişe olmuyor ama kazanmıyorda doğru dürüst işte :)

Benim banlananlar da hep pinsiz ödeme almasına en erken 2 ay olan hesaplar yüksek getirili hesaplar manuel olarak inceleniyor ondan ötürü oluyor sanırım

Benim merak ettiğim adsense banlananların hesapları spamamı düştü yoksa temiz adsenseler sebepsiz yeremi banlandı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri