Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
keşke bağlamadan önce sorsaydın artık o adsenseye güvenme
Ben bu hatayı aylar önce yaptım bir kere kanal lekelenince Diger adsense e tasiyinca onuda mahfediyor.
mobil mesaj
para kazanmalar kanali silip tekrar acinca geri donmuyormu adsense banlarinda?adsense banlanıp ,para kazanmalar kırmızı oldugunda kurtarmanın bi yolu oluyor mu ? Partnere tasınmıyo sanırım. para kaznama kapalı cunku
uyarı bu şekilde : AdSense hesabınızın durumu nedeniyle bu hesapta para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır. Daha fazla bilgi edinin
1-Banlanan adsensedeki kanallarımı yeni adsenseye taşıdım. Bu yeni adsensede banlanabilir mi ?
2-Birde Eylül ayının kazancı yeni adsensemde kesinleşirmi?(Kanalları Bugün Bağladım)
para kazanmalar kanali silip tekrar acinca geri donmuyormu adsense banlarinda?
Herşeyi yapıyorum da.
Banlanan adsenseye bağlı kanallarımın hepsinde aşağıdaki yazı yazıyor
"AdSense hesabınızın durumu nedeniyle bu hesapta para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır."
Ben bu kanalları başka bir adsenseye bağlayabilirmiyim? Nasıl Bağlanıyor onu çözemedim.
Yeni adsenseye bağlayıp. hemen ardından partnere geçireceğim.
Sadece nereden tekrar para kazanmasını aktif edebilirim onu bulamadım.
forumda da aradım ama bir türlü cevabı bulamadım.
O kanallari unutman en iyisi. 6-7 ay sonra belki acilir para kazanmalari, oda belki yani garantisi yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.