Adsense Banlanan Kanalları Taşımak

• Kullanıcı KiJiN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban

KiJiN

Kayıtlı Üye
1-Banlanan adsensedeki kanallarımı yeni adsenseye taşıdım. Bu yeni adsensede banlanabilir mi ?

2-Birde Eylül ayının kazancı yeni adsensemde kesinleşirmi?(Kanalları Bugün Bağladım)

şiddetle partnere baglamanı öneririm banlanma olasılıgın yüksek olabilir

keşke bağlamadan önce sorsaydın artık o adsenseye güvenme

Ben bu hatayı aylar önce yaptım bir kere kanal lekelenince Diger adsense e tasiyinca onuda mahfediyor.

mobil mesaj

geçmiş olsun kardeşim bu konuda deneyimli arkadaşlar var keşke sorsaydın umarım bir şey olmaz

Bazı arkadaşların çöp olmuştu inş. senin adsense çöp olmaz muhtemelen kanallar mimleniyordu. Nereye taşırsan taşı o virüsu oraya taşıma ihtimali yüksek.

beyler benim kanalımda telif vardı baska adsenseye tasıdım
peki bu kanaldaki eylül kazancı yeni adsensede kesinleşirmi bilen varmı ?

kardesm gecen ay adsensem banlandı yenı adsenseye taşıdım bugunde taşıdıgm adsense banladın eskı kanallarını yenı adsenseye taşıma ya partnere basvur yada sil gitsin .

Arkadaşlar adsense banlandı 6 kanalı kurtardım partnere bağladım
ben şimdi yeni adsense açıp tek adsenseyle yola devam edicem 3 adsense banlandığı için aynı pc den adsense almak sıkıntı olurmu daha önce almadım şimdi kullandığım pcyi ama 3 adsenseyi kontrol ediyordum

adsense banlanıp ,para kazanmalar kırmızı oldugunda kurtarmanın bi yolu oluyor mu ? Partnere tasınmıyo sanırım. para kaznama kapalı cunku

uyarı bu şekilde : AdSense hesabınızın durumu nedeniyle bu hesapta para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır. Daha fazla bilgi edinin

adsense banlanıp ,para kazanmalar kırmızı oldugunda kurtarmanın bi yolu oluyor mu ? Partnere tasınmıyo sanırım. para kaznama kapalı cunku

uyarı bu şekilde : AdSense hesabınızın durumu nedeniyle bu hesapta para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır. Daha fazla bilgi edinin
para kazanmalar kanali silip tekrar acinca geri donmuyormu adsense banlarinda?

1-Banlanan adsensedeki kanallarımı yeni adsenseye taşıdım. Bu yeni adsensede banlanabilir mi ?

2-Birde Eylül ayının kazancı yeni adsensemde kesinleşirmi?(Kanalları Bugün Bağladım)

Partnere taşı .. her gün korkuyla para kazanmaktansa rahat kafayla para kazan

Taşıdığın adsensin banlanma olasılığı yüksek. 8 tane adsense'si banlanmış biri olarak söylüyorum. En iyisi partnere bağlamak.

Herşeyi yapıyorum da.

Banlanan adsenseye bağlı kanallarımın hepsinde aşağıdaki yazı yazıyor

"AdSense hesabınızın durumu nedeniyle bu hesapta para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır."

Ben bu kanalları başka bir adsenseye bağlayabilirmiyim? Nasıl Bağlanıyor onu çözemedim.
Yeni adsenseye bağlayıp. hemen ardından partnere geçireceğim.

Sadece nereden tekrar para kazanmasını aktif edebilirim onu bulamadım.
forumda da aradım ama bir türlü cevabı bulamadım.

Herşeyi yapıyorum da.

Banlanan adsenseye bağlı kanallarımın hepsinde aşağıdaki yazı yazıyor

"AdSense hesabınızın durumu nedeniyle bu hesapta para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır."

Ben bu kanalları başka bir adsenseye bağlayabilirmiyim? Nasıl Bağlanıyor onu çözemedim.
Yeni adsenseye bağlayıp. hemen ardından partnere geçireceğim.

Sadece nereden tekrar para kazanmasını aktif edebilirim onu bulamadım.
forumda da aradım ama bir türlü cevabı bulamadım.

O kanallari unutman en iyisi. 6-7 ay sonra belki acilir para kazanmalari, oda belki yani garantisi yok.

O kanallari unutman en iyisi. 6-7 ay sonra belki acilir para kazanmalari, oda belki yani garantisi yok.

şu an yazdığım konuda en baştaki arkadaş. adsensesinin kapandığını ve kapanan adsensedeki kanallarını başka bir adsenseye taşıdığını yazmış. nasıl oluyorda taşıyabiliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri