Adsense Banlanması Anketi

Adsensem Banlandı ;

• 1 Adsense Kullanıyordum Banlandı

Oy: 8 4,1%
  • 1'den Fazla Adsense Kullanıyorum Banlandı

Oy: 16 8,2%
  • 1 Adsense Kullanıyorum Banlanmadı

Oy: 73 37,4%
  • 1'den Fazla Adsense Kullanıyorum Banlanmadı

Oy: 98 50,3%

• Kullanılan toplam oy
    195

вαттυѕαу

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba arkadaşlar , açılan konudada gördügümüz bi tartışmaya biraz daha yön vermek için bu anketi yapmak istiyorum katılırsanız sevinirim , Fikirlerinizi yorumlarınızı saygı çerçevesi içinde tartışma çıkarmadan belirtebilir , teorilerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Ek olarak banlanan arkadaşlar ;

Geçtiğimiz ay ödeme alamadığınız için adsense'ye başvurmuşmuydunuz?

Cevaplar mısınız yorum olarak

Son düzenleme:
@вαттυѕαу; olaya cok farklı bir boyut getirip serkan hocanın. ödemesini alamayanlar için paylaştıgı yöndeme başvurup vurulmadıgına dair bir soru eklenmesini istiyorum.

ufakta bir ihtimal olsa. o yöntemi kullanarak kendimizi ifşa ettiğimizi düşünüyorum.cnkü hali hazırda ödemesini alamamış olmasına ragmen banlanmayan çogu arkadaşın. bu yönteme başvurmadıgını görüyoruz

şıklara birden fazla adsensem var ve banlanmadı diye de eklemelisin

@вαттυѕαу; olaya cok farklı bir boyut getirip serkan hocanın. ödemesini alamayanlar için paylaştıgı yöndeme başvurup vurulmadıgına dair bir soru eklenmesini istiyorum.

ufakta bir ihtimal olsa. o yöntemi kullanarak kendimizi ifşa ettiğimizi düşünüyorum.cnkü hali hazırda ödemesini alamamış olmasına ragmen banlanmayan çogu arkadaşın. bu yönteme başvurmadıgını görüyoruz

Şimdi ankete bunu eklersek çok karışık ortalık , İlk mesaja eklemek istedigim soruyu tam olarak yazın ekleyeyim isterseniz , haklı olabilirsiniz

---------- Spam Engelliyici 23:10 ---------- Önceki Mesaj 23:08 ----------

şıklara birden fazla adsensem var ve banlanmadı diye de eklemelisin

Gözden kaçmış ekledim

вαттυѕαу;595281' Alıntı:
Şimdi ankete bunu eklersek çok karışık ortalık , İlk mesaja eklemek istedigim soruyu tam olarak yazın ekleyeyim isterseniz , haklı olabilirsiniz

---------- Spam Engelliyici 23:10 ---------- Önceki Mesaj 23:08 ----------

Gözden kaçmış ekledim

Geçtiğimiz ay ödeme alamadığınız için adsense'ye başvurmuşmuydunuz?

diye sorulabilir. veya farklı bir konu aracılıgıyla anket acılabilir.

1 den fazla adsense kullananlar yakalandığı için banlanıyor , bazı kişiler çok temiz iş yaptığı için sıkıntı olmuyor onlara.Ama google aynı kişinin olduğunu anlarsa affetmiyor.

ben 5 adsense kullanıyorum, herhangi bi banlanma durumu şuanda söz konusu değil

kesinlikle böyle bir algı oluşturulmasın.. birden fazla adsense kullananlar için olan bir durum değil bu.. asdece geçen ay ödeme alamayanların adsenseleri bu ay banlandı ve aynı IP den girilen adsenselere sıçrıyor o kadar.. zaten 100 kişiden 10 kişi tek adsense çalışır onlarında bu işleme düşmesi düşük bir ihtimal..

вαттυѕαу;595298' Alıntı:
İlla banlancak diye birşey yok , yakalarsa banlar , benim şahsi düşüncem , ankete bakarak konuşuyorum
Geçen ay bir arkadaşım tek adsense kullandığı halde banlandı.

1'den fazla adsense kullanıyorum hepsi banlandı.

1'den fazla adsense kullanıyorum 1'i banlandı.

1'den fazla adsense kullanıyorum bazıları banlandı.

Böyle böyle ayırmak lazım ;)

Tek hesapda banlanır , illegal yollara başvurulur ise. Adsensenin banlanması için bir sürü sebep var.

Google sanırım bir adsense hesabından huylanıyor kontrol ediyor ve daha sonra aşırı ilişkili gördüğü aynı şahsa ait olduğunu düşündüğü diğer hesapları da onunla beraber kapatıyor.

Bu anket google için yeni fikirler vermesin . Yani orda ankette birden fazla adsense kulandığımızı , banlandığımızı , banlanmadığımazı alanen belirtmiş oluyoruz . Hadi orda burda yazıyorduk ama resmen burda sayılarla anket yapıyoruz . Sizce biraz aşırı olmuyor mu.... yinede karar sizin

Son düzenleme:
вαттυѕαу;595298' Alıntı:
İlla banlancak diye birşey yok , yakalarsa banlar , benim şahsi düşüncem , ankete bakarak konuşuyorum

aynen
ama şuanda son bir aydır tek birtanesini kullanıyorum
diğer 4 adsensedeki kanallar 1 ay önce kapandı

son bir aydır hiç adsenseye kanal bağlamadım, full partner çalışıyorum

bu birtane adsenseme bağlı kanallar eski kanallar

1 adsense kullanıyor banlanmadı fakat sayımları göstermiyor 4.5k civarıydı kanallarımdan bakıyorum en az 1k daha artması lazım ama 3 5 saattır adsensede gösterim hep aynı

Bence herkes hesaplarına karşı delikanlı olsun :) yaptığı işi saklamasın unutmamak gerekir ki karşımızda 143.01 milyar $ 'lık dünyanın en iyi en zengin markası duruyor :D

Adsenseleri kapatılan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum.

piyango bana da vurdu.
geçen ay ödeme alamadığım adsense uçmuş.
ilk önce maili geliyor.adsenselere girip baktığımda hepsi açıktı ama bahsettiği geçen aydan sorunlu olan adsenseymiş ki şu anda kapandığını gördüm.içindeki miktar benim için önemliydi.serkan hocamın linkten de iki gün önce bildirim yapmıştım.

geçen ay ödeme alamayanlar çok önemli kanallarını bence taşısın.benim adsense de bir aydır kanal bile bağlı değildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri