Adsense Banlanması Anketi

Adsensem Banlandı ;

• 1 Adsense Kullanıyordum Banlandı

Oy: 8 4,1%
  • 1'den Fazla Adsense Kullanıyorum Banlandı

Oy: 16 8,2%
  • 1 Adsense Kullanıyorum Banlanmadı

Oy: 73 37,4%
  • 1'den Fazla Adsense Kullanıyorum Banlanmadı

Oy: 98 50,3%

• Kullanılan toplam oy
    195
Acaba eski/yeni adsense ile de ilgili olabilir mi ? Sonuçta ödeme alamayanlar da yeni adsenseli anlamına geliyor.
valla benim adsensem bu işe girdiğimde ilk açtığım adsenseydi ve ödeme yapılmayan ayın on katı ödeme aldığımı bilirim.kazancın birden artması gibi bir durumda söz konusu değil...

Bneim kastım 7 dk degil 2 dk arayla gömenler mesela ben

Aslinda bu soylediginiz mantikli. Sonucta adsense sen tiklamalardan para kazaniyorsun ama reklamverene yeteri kadar donus olmuyor demek istiyor (satis manasinda). Bunun da sebebi ya sahte tiklamadir, ya da gonderilen trafigin kalitesiz olmasidir. 2 dk'lik reklam araliginda da yanlislikla tiklanma olasiligi yuksek olabilir ve cok fazla kisi istemeden ilgilenmedigi reklamlari tiklayabilir. Bu da reklamverene bir geri donus saglayamacaktir. Kisacasi teoriniz dogru olabilir :)

[MENTION=7873]polimer[/MENTION] üşendim bu durumu açıklamaya :) tşkler .. acaip uyku bastı arkadaşa bir emanet verecem diye kapının çalmasını bekliyorum saolasın o arada açıklım derken yanlıs cumle kuruyom hep

Bence ıpmiz farklı olsada kanalı bağlarken her seferinde farklı ıpden girdiğimizi artık youtube ayıkıyor.

Tahminimce adsense üzerinden spamı bitirecek.

Yani beş ayrı ıp ve tek adsense . göze batıyor.

Hepsi için adsense açamayız ama böyle giderse sıkıntı büyük

Biri özgün 2 kanalımın bağlı olduğu adsense, biri de telif yemeyen bir kanalı bağladığım spam kanallı adsensem var. Ve herhangi bir problem yok şimdilik.

söylediğin doğruysa elektrik kesildi ne olacak .. ip'e değiştirmenin sıkıntısı yok faydası var. hatta söylediğin gibi tek ip ile çalışmak tehlikeli... sanal sunucular da açılan kanallar neden patır patır dökülüyor sanıyorsun ? tek ip'e olduğu için tabi. bu görüşüne katılmıyorum, görüşünü intihar etmekle eş değer görüyorum.

Bence ıpmiz farklı olsada kanalı bağlarken her seferinde farklı ıpden girdiğimizi artık youtube ayıkıyor.

Tahminimce adsense üzerinden spamı bitirecek.

Yani beş ayrı ıp ve tek adsense . göze batıyor.

Hepsi için adsense açamayız ama böyle giderse sıkıntı büyük

Beyler eski adsenseler gidiyor orası belli. Arkadaşlarımın toplam 3 adsensesi eski uçtu. Benimde eski 1 tane uctu yeniler ayakta

tam kanal hazırlayayım çok yattım diyorum partner parayı ödemiyor hevesim kaçıyor
tam toparlıyorum,çok uzatmayayım,kanal hazırlayayım diyorum adsense ödeme yapmıyor
yeter artık diyorum tam kanal hazırlıyorum para kazanmalar kapanıyor
bu akşam da tam kanal hazırlamak için render almaya başladım adsense kapandı.
çok can sıkıcı ama youtube her ayağa kalkışımda cüzdanımın daha çok dolduğunu unutuyor herhalde.

Bu mesajı ayakta alkışlarım işte..
Öyle pes edip, geri dönenler okusun, özelikler son satırını..

---------- Spam Engelliyici 01:41 ---------- Önceki Mesaj 01:40 ----------

Beyler eski adsenseler gidiyor orası belli. Arkadaşlarımın toplam 3 adsensesi eski uçtu. Benimde eski 1 tane uctu yeniler ayakta

eski derken ne kadar eski?

Bu mesajı ayakta alkışlarım işte..
Öyle pes edip, geri dönenler okusun, özelikler son satırını..

---------- Spam Engelliyici 01:41 ---------- Önceki Mesaj 01:40 ----------

eski derken ne kadar eski?

en az 6 ay. 1 arkadaşımın 1 adsense si vardı patladı diğerinin 2 tane vardı ikisi patladı. Benimde 1 tane eski olan patladı yeni 2 tanesi ayakta

adsense politikalarına göre ban sebebi sadece dolandırıcılıktır. milyar dolarlık şirketin kendi koyduğu kuralların dışına çıkıp keyfi ban atacağını düşünmek kolaya kaçmaktır. o zaman şunu sorgulayalım bilerek dolandırıcılık yapmadıysanız bilmeyerek bir şekilde dolandırmış olamaz mısınız ? google, reklam verenlerin haklarını tabi ki, sizden daha fazla koruyacak. o zaman siz reklam verenlerin haklarını ne yaparak ihlal ettiniz ? etiketlerinize ve video ortası reklam aralarınıza dikkat edin derim. yanılıyor olabilirim ama sizin bilmeyerek google'u dolandırmanız, google'un keyfi ban atmasından daha mantıklı geliyor.

Son düzenleme:
1,6 m izlenim alan video vardı 7 şer dakika ara ile reklam koydum 1 ay böyle gitti sonra kontrol etmek için kanala girdim ama inanmayacaksınız benim koyduğum reklam aralıkları silinmişti sadece 10. sn ve video önü reklam çıkıyordu aralarda çıkmıyordu ve zamanlama silinmişti tuhaf dedim tekrar zamanlama girdim ertesi gün video dünya geneli engeli yedi video ortası reklam aslında bir ban sebebi haberiniz olsun

@вαттυѕαу; olaya cok farklı bir boyut getirip serkan hocanın. ödemesini alamayanlar için paylaştıgı yöndeme başvurup vurulmadıgına dair bir soru eklenmesini istiyorum.

ufakta bir ihtimal olsa. o yöntemi kullanarak kendimizi ifşa ettiğimizi düşünüyorum.cnkü hali hazırda ödemesini alamamış olmasına ragmen banlanmayan çogu arkadaşın. bu yönteme başvurmadıgını görüyoruz

ben başvurmadım 2 adsense uçtu dün

adsenseleri banlanan arkadaşlara bi sorum olcak. Acaba adsenseler arası kanal taşıma yaptınız mı hiç?

en az 6 ay. 1 arkadaşımın 1 adsense si vardı patladı diğerinin 2 tane vardı ikisi patladı. Benimde 1 tane eski olan patladı yeni 2 tanesi ayakta

En az 6 ay eski olmuyor hocam, elimde 10 senelik adsense var eski diye biz ona diyoruz..

Bu anketteki şıklar çok yetersiz. Şu ay ödemeleride bir geçsin en kapsamlı o zaman anlayacağız ne olduğunu. Adsense banlanan arkadaşlar geçen ay ödemesi işleme girmeyenler ise bu ödemesi işleme girmeyenlerin adsense'ten beklediği yüksek bir miktarmı vardı acaba? Bir adsense'ten yüksek bir miktar bekliyorlarsa belki o banlanmıştır diğerleride tek tek banlanmıştır.

Yada adsenseler artık kanallar gibi telife, dünya engeline ve kanal kapanmalarına duyarlı bir şekilde çalışacak. Spamdan kanalı kapanan adamın o adsense hesabıda tehlikeye girecek tahminimce. O kadar çok çözmemiz gereken şeyler varki. Sabah akşam bunları düşünüyorum korku sardı beni

Çünkü multi sebepten banlansa tüm adsensler giderdi illa 1 tane felan kalıyor diyor millet.

Benim şahsı fıkrım aynı pc den girilmesi dışında adsense ban için ip ye kesınlıke bakmaz Düşünün Yüksek bınalar aynı apartmanda kaç tane aile yasıyor bu apartmanların bazılarında tepede nasıl ortak çanak varsa aynı şekılde ortak ınternetı var hepsi aynı ip den giriyor Mesala bizim yüzde birimiz bile olamayan bulgarıstanda adam 20 liraya sınırsız kotasız 20mg ınternet artı uydu yayını ızlıyor bizimkıler koymuslar 20gb sınır ondan sonra 1mg düşüyor hız ee tekrar 20mg için extra dan para öde oldu canım kımse kusura bakmasın bizimkıler her alanda öyle sadece gelecek paraya bakıyorlar sınekten bile yağa cıkarır bunlar kusura bakmayın konuyu saptırdım

Benim 3 tane var. biri benim biri babamın diğeride kardeşimin adına ve banka hesaplarıda aynı şekilde hesap hangi isimle açıldıysa bankada aynı isim.. 1 adsense kend bilgisayarımda diğer 2si içinse 2 adet tr lokasyon vds var. Allah'a şükür şimdilik sıkıntı yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri