Adsense Banlanması Anketi

Adsensem Banlandı ;

• 1 Adsense Kullanıyordum Banlandı

Oy: 8 4,1%
  • 1'den Fazla Adsense Kullanıyorum Banlandı

Oy: 16 8,2%
  • 1 Adsense Kullanıyorum Banlanmadı

Oy: 73 37,4%
  • 1'den Fazla Adsense Kullanıyorum Banlanmadı

Oy: 98 50,3%

• Kullanılan toplam oy
    195
Bu anketteki şıklar çok yetersiz. Şu ay ödemeleride bir geçsin en kapsamlı o zaman anlayacağız ne olduğunu. Adsense banlanan arkadaşlar geçen ay ödemesi işleme girmeyenler ise bu ödemesi işleme girmeyenlerin adsense'ten beklediği yüksek bir miktarmı vardı acaba? Bir adsense'ten yüksek bir miktar bekliyorlarsa belki o banlanmıştır diğerleride tek tek banlanmıştır.

Yada adsenseler artık kanallar gibi telife, dünya engeline ve kanal kapanmalarına duyarlı bir şekilde çalışacak. Spamdan kanalı kapanan adamın o adsense hesabıda tehlikeye girecek tahminimce. O kadar çok çözmemiz gereken şeyler varki. Sabah akşam bunları düşünüyorum korku sardı beni

Çünkü multi sebepten banlansa tüm adsensler giderdi illa 1 tane felan kalıyor diyor millet.

Bir ve daha çok adsense kapamaları yaşayanlar için mimlenme üzerinden gidiyor işlem. Belirledikleri bir adsense üzerinden kişinin dolandırıcı olduğunu düşünerek başka adsenselar da olabileceğini düşünerek ilişkili olduğu hesaplar üzerinde yoğunlaşıyorlar ve aynı anda hepsi kapatılıyor.
Ben bizzat bunu yaşadım ve öyle olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca kanal kapanması gibi basit şekilde olacağını sanmıyorum. Uzun süre incelemelerden geçtikten sonra kapatıyorlar. Çünkü hesaplar kapanmadan 3 gün önce ben kapanan adsense hesaplarına kanal bağlayamamıştım. Bunun üstüne 3. haftada yapılan kapanmalardan dolayı şüphelerim artmıştı ve tam düşündüğüm gibi geçen ay ödemesi işleme girmeyen ile beraber 3 tane çok kazançlı hesap kapatıldı.

Ben bu işlemlerin gene bu şekilde olacağını ve herkesin giriş çıkışlarına daha dikkatli olmalarını sürekli adsense hesaplarını takip etmemelerini tavsiye ediyorum.

Adsense'da para saymak hesaplamak güzel ama artık çok tehlikeli :rolleyes:

вαттυѕαу;595272' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar , açılan konudada gördügümüz bi tartışmaya biraz daha yön vermek için bu anketi yapmak istiyorum katılırsanız sevinirim , Fikirlerinizi yorumlarınızı saygı çerçevesi içinde tartışma çıkarmadan belirtebilir , teorilerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Ek olarak banlanan arkadaşlar ;

Geçtiğimiz ay ödeme alamadığınız için adsense'ye başvurmuşmuydunuz?

Cevaplar mısınız yorum olarak

sevgili moderatorüm
benim uzun zamandır bekleyen icinde 180 liraa olan bi adsense vardı bi kanal baglıyım 200+ olsun dedim 1 hafta sonra falan kapatıldı
NOT : bu kanalda bulunan 2 kanalaım spamdan kapandıgı icin boşta bekliyordu . ve adsenseye kazanc gelmiyordu , belkide spamdan kapatılan kanalların parasını artık yedirmek istemiyolar.(coğu partner artık bu şekilde para ödemiyor)

bugünde bi arkadaşın bu tür bi konu actıgımı gördüm ankete faydası olurmu bilmem
http://www.ytpara.com/adsense-ban/49006-adsense-durduk-yere-ban-yedi-sizce.html

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri