Adsense Başvuruları Hakkında [SABIT]

• Kullanıcı Reina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Reina

Yasaklanmış
27-28 Tarihli başvurular onaylandı.

x Tarihli kanallar onaylandı onaylanmadı mesajları buraya.

27-28 inde onaylanan yada onaylanmayan kanallar olsada bekleyen kanallarda olabiliyor. Bunuda dikkate almanızı öneririm.

Konu garip geldi adsense basvurusu onaylamada sıkıntı mı var? Yoksa kanalın para kazanmasından mı bahsediyorsunuz?

Arkadaslar soyle yapsak mesela benim olumlu sonuclanmadi 27 nisan bu basliktanmi iceriktenmi basliklarda tarih vardi ondanmi acaba diye dusunuyorum icerik dizi bunlari da belirtsek sonuca odakli olur nerden yakalio neden onaylanmio onu anlamamiz acisindan daha iyi olur diye dusunuyorum onay alamayan ve alanlar daha detayli bilgi verirse

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

28 Nisan başvurularında hala beklemede olan var mı ?

kimsede sıkıntı yok gibi bu onay konusunda durum bunu gösteriyor herkes rahat bi şekilde onaylatıo galiba :D

Bu kanal inceleme olayı ilerde Heros lar tarafından yapılcağını düşünüyorum

Compilation tarzı kendi birleştirdiğim bir kanalla 5 mayısta başvurdum bekliyorum

29-2 arası bekleniyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

para kazanması açılanlar adsense başvurunuzu hangi ülke yapıyorsunuz trde onaylanan 15 kanaldan 5 oldu benim 10 tanesi onaylanmadı şimdi abd adsense deniyorm sizde durumlar nasıl ?

kardes baslığın nasıldı acaba tarih varmıydı s1e1 ya da ep01 gibi falan falan renderlımıydı arka planda cerceve varmıydı hareketli hareketsiz bunlar cok önemli neye göre onay verdiklerini bulmak açısından onay alamayanlar için

içerik film 1 film vardı zaten renderli. etiket açıklama yoktu.

Kanal red yedi ama adsense açılmış. normalmidir acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri