Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

%20 artış var gibi ama aralık ayına ulaşması zor

Ya arkadas bu yabancı cocuklar ne tuhaf hafta sonu izlenme düşüyo hafta içi artıyo. Çocuk dediğin haftasonu çizgifilm izler

bugün benim kazanclarda gözle görülür bi artış var ayın son günlerine geldiğimizdenmidir yoksa düzelme mi var genel olarak bilemiyorum

Ayın en düşük gününü yaşıyorum çok kötü to %5 düşmüş tbm 0,8'e

dün bi toparlanma oldu bugün yine düştü ama ocak ayı ortalaması üstünde yine aralık ayına gelince oraya bi daha anca aralıkta ulaşırız :D

Bu ay kazanc 210 da kaldı :D Büyük ihtimal çekemiycez çeksekde pek birşey ifade etmez zaten xxxx lerden ödeme sınırını aşamadık :D Subatta To lar normale döner tbm düşük olur,mart gibi falan tamamen herşey düzelir.

benım dunve bu gun belırgın bı artış var bgbg ılk defa bu ay 7 oldu

edit: 7 yazdım 5 e dustu :D

Son düzenleme:
Bende to ve tbm arttı..Şubatın ortasında olması gereken rakamlara ulaşır diye düşünüyorum

TBM açısından bir toplanma var. Ama To için aynı şeyi söyleyemicem. :)

Her yıl ilk 10-15 gün hep böyle düşük sonradan düzelirdi. Ama bu sefer durum gerçekten vahim. Anormallik hiçbir zaman bu kadar uzun sürmezdi.

Ek olarak: Gelir düşüşü dünya genelinde herkes etkilendi. Herkes şikayetçi...

bugün +100 tl diyeyim tabi cumartesiden kaynaklı bir yükseliş var ama bu ayın en yüksek günün bugün kazandım. +1k reklam tık

evet arkadaşlar, an itibariyle ocağı bitirdik, şubata başladık
inşAllah şubat ayında istediğimiz ivmeleri yakalarız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri