Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son 3-4 gün değerler çok düştü ay başı ve ay sonu ile alakasız bir şekilde ciddi bir düşüş var yaşayan var mı?
%50 düşüş var 2 adsense de
Video önü reklam yok denecek kadar az.
Düşüşün asıl sebebi budur.
Başka yerde aramayın.
Reklam verenler reklamları kıstılar bu bariz belli, yaz tatil vs herkes ya dışarda ya biryerlerde deniz kenarında. ( Tr için demiyorum )
Ben baya videoya bakıyorum bir tane adam akıllı video önü reklam denk düşmedi.
Sebebi başka yerde aramayın.
Ağustos'ta böyle geçecek anlaşılan anca Eylül'de toparlar.
Hocam peki bu durum internet sitelerinde de var onlarda sorun nedir? Video reklamları çıkmıyor olayı eskidendi. Farklı bir olay var ya çok alakasız reklamlar çıkıyor yada artık aklıma tıklar düzgün sayılmıyor sorunu geliyor. R10'da son 1 aydır 15 tane konu açılmıştır kazançlar neden bu kadar az diye.
Yani hem yt hemde sitelerde adsense ile ilgili bir problem var. Yaz ayları tamam insanlar dışarda olurda o zaman hitlerde düşer. Hitin sabit olduğu kazancın sürekli oynadığı durumlarda farklı bir olay olduğunu düşünüyorum.
Senin dediğin olayı geçen yıl başlarında yaşamıştık evet video reklamları çok çıkmıyordu sorun ordaydı ama şimdi video önü reklamlar ile ilgili sorun olduğunu düşünmüyorum.
Adsense mantığı şu değilmi?
Sarı çizgi = Reklam
Ara reklam basıyoruz o kadar sarı çizgiye gelince hit sayıyor ama reklam çıkmıyor.
Ben gözlemlerimi yazdım.
Hitlerde bariz düştü zaten, eski hitlerle en az 5-10k arası değişiyor hit miktarı.
+ Geçen Eylül-Kasım ayı itibarıyla zaten Tr tbm vs geçince kazançlar bariz düştü.
Bunuda google Ceo'su açıkladı zaten, biz daha çok kazanmalıyız dedi.
Konuda ben açıklamala linkini attım vs.
Yani senin dediğin olayı neredeyse 9-10 aydır zaten bariz şekilde yaşıyoruz.
( daha az zaten kazanıyoruz )
Birde yaz ayları girdi araya reklam verenler iyice düşürdüler reklam vermeyi.
Geçen ay bundan iyiydi tabiki bende katılıyorum ama bu ay böyle, büyük ihtimal Ağustos'ta böyle olur.
Eylül'de dünyada da okulların açılması ve kışa girince toparlar diye düşünüyorum.
BBG oranlarınız kaç acaba şuan ?
bir adsensemde 2,65 tl
türkçe içerik mi hocam ?
yok abd izlenim uçunca 2.00 tlye kadar iniyor izlenim düşük olunca 4 tl arası oluyor
içerik diliniz ingilizce yani ... Videolar kaç dk'lık acaba hocam ortalama
o adsenseki kanal için kitle tutma oranın söyliyeyim 14:18
kitle tutma oranı ney bilmiyorum hocam , benim raporlar eski raporlar daha yeni rapora geçmedim , ortamalama video uzunluğunuz kaç dk hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.