Ebat_yeni
Yasaklanmış
Screenshot by Lightshot normalde 1K ya 40 dolarin altina inmezdi , var saglam bi dusus.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Screenshot by Lightshot normalde 1K ya 40 dolarin altina inmezdi , var saglam bi dusus.
o nası bi içeirkmiş öyle ya 40 dolar 1k ya![]()
kategori iyide sahte telifci cok , kanallar 1 hafta dayaniyor , basiyorlar sahte telifi , durmadan aciyorum ))
vur kaç hocam yapacak bişey yok o halde, ama öyle kategoriye can kurban![]()
şimdi adsenseleri kontrol ettimde hepsinde çokk feci düşüş var, bgbg ler fena düşmüş
ay başı diye demiştim ama her gün sanki düşüyor bendeki bgbg de.aynen hocam ya bende anlamadım . Kanalda geçen ay bgbg 30-40 arasındaydı sürekli şuan 10 nun altına düşmüş ilginç
ay başı diye demiştim ama her gün sanki düşüyor bendeki bgbg de.
Hafta sonu ya ondan sanırım . Hafta sonu izlenimler artıyor bbbg oranları düşüyor hafta başından itibaren bgbg oranları biraz daha düzelir diye umuyorum .
bende öyle ümit ediyorum inşallah yükselir yoksa geçen ayın 4/1 ni kazanamayacağız.

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.