Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

Düşüş var herzamanki gibi.

Son düzenleme:
BGBG: 5-10 TL civarından 2 TL'ye düştü vay :D
TO: %7-10'lardan 3.5'e düşmüş.

---------- Spam Engelliyici 10:19 ---------- Önceki Mesaj 10:13 ----------

Bu ay ortalama %2 civari olan TO son iki gundur 0.20-0.30 arasinda. Cildirmak uzereyim. Gunluk 200-300 K izlenime 60-70 lira geliyor var mi boyle bir sey ya??

Bana 10K'ya 100 TL geliyordu. Şimdi 10K'ya 20 TL gelmiş. :mad::mad::mad:

sayfo to %8 den %2 e bgbg 12 13 tlden 2 tlye düşmüş toparlar inş ayın ortalarına doğru :)

to 0,80 lere düştü beklenildiği gibi. Bu böyle şimdi en az 15'ine kadar devamda ediyordu galiba.

Mart ortasına kadar bu böyle gider.
Geçen Şubat ortası bile toparlar gibi yapmıştı ama yandan geçmişti.
:D

2 Ay kafadan az kazanca kendinizi hazırlayın.
Hep yazdım Aralık ayında çok çalışın diye, Aralık ayında iyi kazandım, Ödeme günü alırsam zaten beni 1-1,5 ay bu para idare eder.

Mart ortasına kadar bu böyle gider.
Geçen Şubat ortası bile toparlar gibi yapmıştı ama yandan geçmişti.

2 Ay kafadan az kazanca kendinizi hazırlayın.
Hep yazdım Aralık ayında çok çalışın diye, Aralık ayında iyi kazandım, Ödeme günü alırsam zaten beni 1-1,5 ay bu para idare eder.

aralık ayı ödemesini alırsam bende 2-3 ay onla idare edecem gibi düşüş fena şuan elimde çekirdek adsense sayfasına bakıyorum sürekli :D

tbm ve to aşırı anormal bir düşüş var. bunun yanında izlenim 2 katına çıktı. ancak kategorim çok riskli, bu ay ayvayı yedim :(

Arkadaşlar yeni konu açmak yerine burada konuşursak bu tür şeyleri daha iyi olur diye düşündüm.
Çünkü bu ay tahmin ediyorum ki onlarca başlık açılacak.
Bgbg to izlenimler yerlerde sürünecek.
İlk sinyaller şuanda verilmeye başlandı.

Hayırlısı olur inşallah

Hocam ingilizce çizgifilm kanalı dün to 4.76 bugün 1.31
Dün 2465 izlenim 9.01 TL
Bugün 1953 izlenim şu ana kadar 1.90 TL.

Bu işlerde yeniyim valla canımı sıktı ya :)
Bu işlerle profesyonel uğraşıp bir yol gösterecek yok mu ya. Gerçekten istek var da ne tarafa yöneleyim bilemiyorum :)

1. hesabımda
Tbm : 0,13
Bgbg: 13,50
2. hesabımda
Tbm : 0,11
Bgbg: 9,70

İkiside aynı içerik aynı videolar.

Durum beter günlük kazancın yarısının yarısı bile degil şuan beter

yerlerde sürünüyor resmen :D

Normalde 2.5-4 arası olurdu bgbm şuan 1.01 daha da düşer geceye kadar :D Bi kaç ay böyle geçecek artık

Beklenildiği gibi Aralık rüyası bitti

BGBM 1'in altına düşmemek için çırpınıyor :)

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] Ne kadar sürecek bu düşüş şubat ayında düzelecek mi?

düşüşten etkilenmemek isteyenler çizgifilm lere yonelsinler 2 ay sonra tekrar baslarsınız eski kategorilerineze ;)

Aralıkta bgbm de to da tbm de iyi sayılırdı, birden bire böyle düşüş olunca insan sarsıntıyı hissedebiliyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri