Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
0.06 tbm bende. Karışık ülkeler hocam, çok yeniyim ben henüz çpok fazla bi kanalım yok yani.
tbm bir kademe daha düştü son 2 gün düzeleceğine düşüyo bende![]()
Toparlanma olmayacak arkadaşlar boşuna beklemeyin
Video ortası reklamlar normalde tam ekran çıkıyordu ama artık 10. saniyedeki reklamlar gibi çıkıyor haliyle tıklanmalar azaldı.
Google reklam seçeneklerinde yeni bir değişiklik yapmadıkça bi artış beklemeyin.
sende felaket tellalımısın dostum ya, her yıl böyle oluyor şubat en geç martta düzeliyor, aralık reklamlarıyla şimdiki reklamlar aynı ne değişikliği var?
2014 te ki reklem seçenekler ile şimdiki reklam seçenekleri aynı değil video ortası reklamlar 5 saniye sonra atla reklamları değil artık normal 10. saniyede çıkan reklam düşüşler bu yüzden anlatabildim mi ?
aralıkta neden düşüş yoktu? aralıktada reklam sistemi aynıydı şimdi de aynı?
neresi aynı zorunlu reklam seçeneği dahil bir sürü reklam seçeneği geldi ve eskiden video ortası reklamlar 10. saniyedeki gibi çıkmıyordu. şuan 10. saniyedeki reklam ile 7. dakikada reklam aynı
neresi aynı zorunlu reklam seçeneği dahil bir sürü reklam seçeneği geldi ve eskiden video ortası reklamlar 10. saniyedeki gibi çıkmıyordu. şuan 10. saniyedeki reklam ile 7. dakikada reklam aynı
sen bu dediğine eminmisin video ortası reklamlar zaten 10. saniyedeki gibi çıkmıyomuydu tam ekran çıkması tamamen şansa bağlıydı
2014 te onlarca kez video ortası reklamlara baktım bir tane 10. saniyedeki reklam gördüğünü hatırlamıyorum.
ama video ortası reklamlarda artık neredeyse 10. saniyedeki reklamlar çıkıyor çok nadir tam erkan çıkan videolara rastlıyorum.
tamam eskidende öyleydi zaten sana denk gelmemiştir belkide video ortası video öncesi gibi çıkıyodu fakat şansa bağlımı desem içeriğe bağlımı desem öyle bir şey
Arkadaşlar, ben yaklaşık olarak 5 yıldır olarak bu işle uğraşıyorum, eski zamanları kontrol ediyorum, geçmiş son iki seneyi (2013 - 2014) sadece ilk 7 gün çok ama çok az düşüklük var, sonrası iyi durumda hatta ve hatta Şubat Mart Nisan olağanüstü diyebilirim. Ama gel gör ki 2015'de bugün 26. gün en ufak bir dalgalanma yok, geçen senelere kıyasla şimdiye düzelmesi gerekti, ama hiç dalgalanma yok. Düşüncem benim bu kadar zaman da bir kıpırdama olmadıysa Youtube artık bir şeyleri değiştirecek gibime geliyor. Çünkü geçmiş yıllarda böyle bir durum kesinlikle yok, toplasan 1 hafta. Hakkımızda Hayırlısı...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.