Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
zack hocam sana birşey sorayım hem partner hem adsense çalışıyorsun madem. yeri değil belki ama; bazen partner firmaları daha çok kazandırıyor diye birşey duyuyorum da bunun aslı astarı var mıdır acaba? Teşekkürler.Benim partner kanallar toparlandıda adsense hala yerlerde.
zack hocam sana birşey sorayım hem partner hem adsense çalışıyorsun madem. yeri değil belki ama; bazen partner firmaları daha çok kazandırıyor diye birşey duyuyorum da bunun aslı astarı var mıdır acaba? Teşekkürler.
Tamamdır çok sağolasın zackHocam bazı partner firmaları özel reklamlar alabiliyor diye biliyorum. Bu yüzden adsense'e göre kazanç oranında değişiklik olabiliyor. Ama özel reklam alan partnerlerde kaliteli ve her kanalın kolay kolay girişi olamadığı partnerler.
Yoksa adsense ile partner arasında çok fazla bir fark yok emin olabilirsin. Partnere giriş amacı haklarını iyi koruyor olmasıdır.
Peki hocam bendende bi soryHocam bazı partner firmaları özel reklamlar alabiliyor diye biliyorum. Bu yüzden adsense'e göre kazanç oranında değişiklik olabiliyor. Ama özel reklam alan partnerlerde kaliteli ve her kanalın kolay kolay girişi olamadığı partnerler.
Yoksa adsense ile partner arasında çok fazla bir fark yok emin olabilirsin. Partnere giriş amacı haklarını iyi koruyor olmasıdır.
Peki hocam bendende bi soryadsense ve partner arasinda izlenme farki varmidir kanallarda.yoksa partnerdeki kanallar daha cok mu index aliyor
Edit: cevap verdiğim mesaj silindi.
hocam video ortası reklam atıyormusunuz?mesajım neden silindi acaba
hayır uzun video
hala düşüş devam ediyor bende adsense te pek bir düzelme yok sizde durumlar nedir arkadaşlar
Benim ocakta bgbg 2.20 civarlarındayken şubatta 3.20 yi aşağı düşmedi nerdeyse. hatta 3.70i gördüğü oldu. Uzun yabncı içerik çalışıyorum. Bana göre iyi yani pek bilmiyorum ama
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.