Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

• Kullanıcı AborJin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
bunların açıklamaları nedir ? ne anlama geliyor to vs ?

izlenim konusunda bende de bir sıkıntı var ayrıca [MENTION=8951]Dean[/MENTION] 13şubattan beri %50 civarında bütün kanallarımda izlenme düşüşü yaşıyorum.

To 12 'ye çıkmış tavan yaptım şuanda :) ama izlenim az 3k :)

Benim de şuan 0.05 ama ben böyle kalmasına razıyım çünkü Türkçe içerik ve günü muhtemelen 0.04 ile kapatacak :)

TO %11 şuan Ay ortalaması %4.25, güne hızlı başladık :D
to yüksek hocamda tbm yerlere indi 0,11 lerden çok kızdım ama sıkıntı yok çay demledim geçti :D nasipse gelir yemenden :D :D :D

tmb 0,9 bgbg 2.37 ing içerik hepsi uzun bukadarmı düşer inş martta patlama yaşarım

Tbm 0,9 benimde 0,13 lerden düştü.. inşallah mart ayında patlama yaşarız :rolleyes:

Martta düzeltecektir ocak şubat böyle geçicekti dedi partner bende de durumlar aynı dün çok kötüydü bugün bir tık daha iyi gibi

Arkadaşlar bu nedir Allah aşkına ya tbm 0.06 bgbg 1.19 t.o 1,73 çıldırcam tıklarda yerin dibinde izlenimler artmış bugün tık yok nolcak böyle :S

beyler sizdede izlenim tık durdumu ? 2 adsensemdede aynı şey söz konusu ve uyarı yok geç yanısyacaktır rapor falan

ocak ayından beter yeminle
dün bu ayın rekorunu kırdım izlenim ve tık konusunda tbm hala 0,05 kazanç yerlerde
diğer adsensede tmb 0,08
hiçbirşey anlamadım bu işten hayırlısı

4-5 gün önce bir toparlar gibi oldu da sonradan yine düştü rakamlar. Halimiz yaman :(

ay başında ki youtube güncellemelerin de en sağlam 3 kanalım kapandı. tabi sistemli çalıştığım için daha iyilerini daha fazla bir şekilde yerine koydum. izlenim eskisinden daha iyi. sayfa to'nun düzelmesi için mart ayını beklemek lazım. sabırlı olan çalışma tekniği ve sistemi olan her zaman kazanır gidip biraz daha kanal açayım boş duranı allah sevmez. tek adsense de 40 50k kazanılmaz kapatırlar hesabı diyenler doğru mu söylüyor göreceğiz de şu sayfa to nun normal e dönmesi gerek önce.

hep düşüşte tbm ve to ne diyelim inşallah bundan kötüsünü görmeyiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri