Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

vay be ben ölüyüm en iyisi bende bi bok biliyom sanıyodum :D

öyle deme, şans işi ben hep aynı kategoride oluşturuyorum kategorimi, forumda bir kaç kişi biliyo çok az . onlarında aynı kategoride onlarca kanalı var toplamda 40-50 kanal varız.

şöyle diyim quizde

Estimated RPM : 39,56 Total Views: 30.449

---------- Spam Engelliyici 17:59 ---------- Önceki Mesaj 17:59 ----------

kategorinin dinazorlar la alakası varmı :D

Adam çözmeye başlıyor valla, emin ol bu kategori satılırsa varya 5k dolar eder. o derece.

---------- Spam Engelliyici 18:00 ---------- Önceki Mesaj 17:59 ----------

siz hala ceyonun kanallarını satın almayın:)

60 lira bgbg çizgifilm varsa kendimi keserim o nasıl bir şanstır :)

şöyle diyim quizde

Estimated RPM : 39,56 Total Views: 30.449

---------- Spam Engelliyici 17:59 ---------- Önceki Mesaj 17:59 ----------

Adam çözmeye başlıyor valla, emin ol bu kategori satılırsa varya 5k dolar eder. o derece.

---------- Spam Engelliyici 18:00 ---------- Önceki Mesaj 17:59 ----------

siz hala ceyonun kanallarını satın almayın:)

bu işin en önemli kısmı kategori bulmak zaten.Uzun süre bu işle uğraşan kişi kendine göre kategori bulur zaten.Benim kategorim de 1 senedir kanal açıyorum,belli aralıklarla telif geliyor.Onların yerini dolduruyorum böyle sürekli bir döngü oluyor :D

---------- Spam Engelliyici 20:04 ---------- Önceki Mesaj 20:02 ----------

bende 11 k görüntüleme %10 to ,sayfa bgbg 14 lira

Abi bence kesmeye başla, emin 60 üzeri yani, daha açıklayıcı olursak

4000 izlenime 120 dolar falan veriyor.bunları 6-7 kanal ile çarparsan güzel oluyo:)

Benim içeriklerde izlenme sıkıntsı yok 1.5 saatlik filmi 1 haftada 200-300 k izletirim ama bgbg rezalet ötesi :D Doğru içeriği bulmak önemli.

Şöyle düşünün bir araba kelimesinin tbm oranı tık başı 50 tl bile olabiliyo, tabi satış yapmanız gerekir. Belli videolara özel reklamlar çıkıyo, etiket yada açıklama yada başlıkla alakalı bir durum değil, ülke faktörüyle ve o kategorinin, video ortası reklam değilde, uzun reklamlar çıkmasından kaynaklanıyor.

== UNUTMAYIN CEYO CANDIR ==

sorunu kendin söylemişsin :D Senin izletmemen lazım video kendini izletmesi lazım

izletmekten kastım atıyorum videoyu kanala girmiyorum daha organik yani hocam :)

---------- Spam Engelliyici 18:15 ---------- Önceki Mesaj 18:14 ----------

Şöyle düşünün bir araba kelimesinin tbm oranı tık başı 50 tl bile olabiliyo, tabi satış yapmanız gerekir. Belli videolara özel reklamlar çıkıyo, etiket yada açıklama yada başlıkla alakalı bir durum değil, ülke faktörüyle ve o kategorinin, video ortası reklam değilde, uzun reklamlar çıkmasından kaynaklanıyor.

== UNUTMAYIN CEYO CANDIR ==

Ytde olmayan bgbgsi yüksek içerik ve izlenebilirliği olması...

Böyle bir içeriği şuan bulmak imkansıza yakın hocam

izletmekten kastım atıyorum videoyu kanala girmiyorum daha organik yani hocam :)

---------- Spam Engelliyici 18:15 ---------- Önceki Mesaj 18:14 ----------

Ytde olmayan bgbgsi yüksek içerik ve izlenebilirliği olması...

Böyle bir içeriği şuan bulmak imkansıza yakın hocam

İşte önemli olan imknsızlığa yaklaşabilmektir. Kim demiş YT den ayda 20 k dolar alınmaz diye, diyen varmı acaba:)

İşte önemli olan imknsızlığa yaklaşabilmektir. Kim demiş YT den ayda 20 k dolar alınmaz diye, diyen varmı acaba:)

Hocam bence o iş piyango gibi...

Laf olsun diye açtığım kanallardan güzel paralar aldım.Özene bözene açtığım kanallardan gram kazanmadım.Bence o iş araştırarak zor anca denk gelecek veya tesadüfen bulacaksınız :)

bence şuanki haline şükredelim ama tahminim her ayın başlarında artık oranlar diplere vurucak, bu ayda olduğu gibi ayın ilerleyen günlerinde toparlanıcak, bir soraki ay tekrar böyle olucak

Ben bu yutubu anlamadım 2 gün To 12-14 oluyo sonra 6-7'ye düşüyor :)

Sıyırıcam sizde nasıl 12,15,50 oluyor arkadaş.İzlenimler çok iyi dakkika olarak 1,5 milyonu geçmişim 4 liradan yukarı çıkamadım daha.Bence izlenim ve tık oranlarına göre yükselip düşüyor.Yani günde 100 k izlenim alıp 3000 tıklama olsa 1,5 lirayı geçmeyecek.Yoksa 100 k izlenim 3000 tıklamaya 50 lira olsa zengin oluruz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri