Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

Arkadaşlar türkçe içerikte 1k içerik ne kadar BBG veriyor ? (oyun,eğlence ..vs videoları)

Son düzenleme:
Adsenseye bağlı çok kanalınız varsa, birinin bbg si diğerini etkiler, bir kanalım dün kapandı tbm 0,07 idi bugün 0,12 de gibi.

aynen hocam biliyorum , adsenseye bağlı pek kanalım yok ya , cumadan beri bbg to düşüşte sebebini anlamadım hafta sonuna giriyoruz diye galiba .. İzlenimler attı BBg To düştü düzelir inşallah ne yakın zamanda :)

kafayı yicem ya en düşük günümü yaşıyorum 0.05 gören varmı .s 1.14 bgbg mi olur 3 saatlik videolarda

Arkadaşlar bu düşüşler hiç düzelmiyecek bana göre 2 adsense hesabım var birine bakıyorum aynı içerik bgbg 5 tl öbürüne bakıyorum bgbg 10 tl düzelen düzeldi içerik çok fark ediyor tbm olsun bgbg olsun hepsi içeriğe bakıyor.

yeni yılın çeyreği neredeyse tamamlandı şurda 13 gün sonra çeyreği tamamlanmış oluyor. bundan sonra öyle ahım şahım düzelme beklemeyin derim.

ben çok memnunum şu anki gidişattan bana güzel dönüşler sağlıyor ama adsense banlanacak diye korkuyorum o derece yani. :D :D

4-5 gündür To %4 altına düşmedi, Tbm'de 0.08 altını görmedim.
Düzelmeye başladı herhalde.
Nisan'da daha iyi olacak gibi bir his var içimde.

4-5 gündür To %4 altına düşmedi, Tbm'de 0.08 altını görmedim.
Düzelmeye başladı herhalde.
Nisan'da daha iyi olacak gibi bir his var içimde.

aynen normalde şubatten beri ilk defa son 1 haftadır 0.09 tbm oldu, sayfa to da en kötüü 4 , geliyoruz gümbür gümbür

13-14 Martta her şey çok güzeldi ama 15-16'sında görüntülenme yüksek olmasına rağmen kazanç bir miktar düşmüştü sizde de böyle bir durum oldu mu?

13-14 Martta her şey çok güzeldi ama 15-16'sında görüntülenme yüksek olmasına rağmen kazanç bir miktar düşmüştü sizde de böyle bir durum oldu mu?
Bnmde tam tersiydi 15 16 izlenm ayni olmasina ragmen kazanc yukselmisti 13 14 e bakarak.ama videoya telif gelmis sildim mecburen

düzeldi artık yolumuza bakalım garmin fenix 3saati alıcam gelen para ile

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri