Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

Martta Düzelir dedik, Ocak-Şubat ayını mumla arıyoruz resmen.
Tbm 0.08'de sürünüyor.

aynen vallla tbm 0,08 ile 0,09 arasın'da gidip geliyor sayfa to'da son 3 gündür 3'ü geçmedi sayfa bgbg'de 2'yi geçmedi ne dir bu ya :((

07WyMW.png

Arkadaşlar yorum yapar mısınız. Türkçe içeriç çalışıyorum oranlarda bir anormallik var mı?
Yüksek mi düşük mü

Arkadaşlar ben şunu anladım ki adsenseniz ne kadar eskiyse bgbg o kadar yüksek oluyor.En azından benim eski adsensede öyle.

Arkadaşlar ben şunu anladım ki adsenseniz ne kadar eskiyse bgbg o kadar yüksek oluyor.En azından benim eski adsensede öyle.

Nasıl yani ? Benim adsense 2010 açılışlı ve üzerine web adsense si.Bgbg 2 liranın üstüne çıkmıyor.Günlük kazanç nerdeyse sabitlendi her gün bir önceki güne göre ya 1,2 lira eksik yada 1,2 lira fazla veriyor.Bence içerik ile alakalı ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 10:49 ---------- Önceki Mesaj 10:47 ----------

BGBG 1 TL olsa yemin ediyorum zil takıp oynayacam.

İçerik ile alakalı hocam.Uzun videolar ile 1 lira değil 5 lira bile görürsün bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

5-6 tl bgbg benim için düşük maalesef. ama yine bu civarlardayız..quiz iyi gene 1e20 verdiği oluyor

[MENTION=8554]Battal[/MENTION]

Bugün değerlerde gözle görülür iyi bir yükselme var ama eski adsense yeni adsense olayına ben doğru bakmıyorum.Sebebi;

1. 11 Aylık adsense bgbg : 4-5 lira
2. 5 Aylık adsense bgbg : 12-13 lira
3. 1 aylık adsense bgbg : 9-10 lira

İçerikler hep aynı eşit olarak dağıttım hepsine izlenimlerde aşa yukarı aynı sayılır.

Dün-bugün To oranları arttı hafifte olsa.
İnşallah bundan sonra to yükselir.
Tbm için yapabilecek fazla birşey yok.
:D

Yaza kadar diplerde gideceğiz galiba 2,5 aydır aralığa kadar olan bgbgnin nerdeyse yarısını görüyoruz

2 gündür yükseliş var ve umarım bu yükselişini böyle devam ettirerek istediğimiz duruma getirir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri