Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

bende düzeleceğini düşünüyorum belki düzelir de ama yılın 4 5 ayı böyle olacak gibi o zaman ne yapıyoruz pozisyon alıyoruz. sürümden kazanma taktiği....

mart sonuna kadar duzelme olmazsa umidi keserim gecen yillarda simdiye duzelmisti sanirim

benim 5 tl den aşağı düşmüyo bgbg +45 dk tüm videolar, tbm 0.08 0.07 kitleniyo ya

arkadaşlar bu tbm'yi ne yapacağız mart ocak'tan da şubat'tan da çok çok daha kötü?

valla 2015 bize hiç iyi gelmedi düzelcek dedikçe aksine daha kötü oluyor bakalım bunun sonu nereye gidiyor kestirmek güç tbm yukselse gösterim artıyor biri azalırken diğeri artıyor hep bi dengede götürmeye çalışıyorlar kazanç yerlerde

Tam şubatın ortasında toparlıyor derken mart'ta ocağa döndük.
İnş. kalıcı birşey değildir şuan tek dileğim bu.
Ama öyle görünüyor, inşallah düzelir... BGBG 1 çok koyuyor adama.
En azından 1k ya 2 tl alsam yine razıyım.
40 k izlenim 50 tl para :S

amerikan içerik olmasına rağmen tbm 0.07 herkeste bi düşüş var mı ?

bence artık buna alışmamız gerekecek, hep böyle olucak artık sanırım,
tahminim 2016 ocakta oranlar şimdikinden çok daha kötü olacak ve ilerleyen zamanlardada şimdiki gibi düzelmesini bekliycez ve gene düzelmiycek bunada alışmak zorunda kalıcaz, yani hersene bir önceki seneyi aratıcak sanırım

bence artık buna alışmamız gerekecek, hep böyle olucak artık sanırım,
tahminim 2016 ocakta oranlar şimdikinden çok daha kötü olacak ve ilerleyen zamanlardada şimdiki gibi düzelmesini bekliycez ve gene düzelmiycek bunada alışmak zorunda kalıcaz, yani hersene bir önceki seneyi aratıcak sanırım

felaket habercisi gibisin içimi kararttın :)

Bu adsense milleti partnere mi yönlendirmeye çalışıyor anlamıyorum ki.
Bu sıkıntı partnerlerde yok gibi.
Anlaşılan yine taşıyacağız tüm kanalları...

Adsense değerleri rezil durumda bu ayın son haftasına kadar düzelmesse kanalların hepsini partnere taşıcam.

Bu adsense milleti partnere mi yönlendirmeye çalışıyor anlamıyorum ki.
Bu sıkıntı partnerlerde yok gibi.
Anlaşılan yine taşıyacağız tüm kanalları...

sormak lazım eğer öyleyse partnere taşımak şart. Yoksa bu değerler çok düşük. Hele son 2 gündür tamamen düşüse geçti bende.

Bende Adsensedeyım felaket durumdayım bgbg 3 tl yinede Allaha şükür

Bence bunu 2 sebebi var;

1-Adblock kullanimi cok fazla artti,(Sitesinden bakinca +10 milyon yaziyordu en son)

2-Youtube de asiri icerik var,Spamci cogaldi.Yani arz cok talep az.Denge bozuldu.

sormak lazım eğer öyleyse partnere taşımak şart. Yoksa bu değerler çok düşük. Hele son 2 gündür tamamen düşüse geçti bende.
Aynı içeriği parner kanallarada atıyorum adsense ye de

Adsense de bgbg 1 tl yi zor buluyor
Aynı içerik parner kanallarda 2,2 usd

neredeyse 5 katı

Aynı içeriği parner kanallarada atıyorum adsense ye de

Adsense de bgbg 1 tl yi zor buluyor
Aynı içerik parner kanallarda 2,2 usd

neredeyse 5 katı

normalde 20 tlye yakın bgbm vardı şimdi 7.36daym düşüş çok dediğin gibiyse komple partnere geçireym 2 katı 3 katı kazanç nerdeyse.

Martta Düzelir dedik, Ocak-Şubat ayını mumla arıyoruz resmen.
Tbm 0.08'de sürünüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri