Gündüz 7-8 arası olan bbg , şuan 6 civarlarına düştü ...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yüzde 40 Düşüş var bugün nerdeyse .sizde nasıl ?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bugün de dünden kötü.
Ne zaman biter bu düşüşler ?
oranlar nisanla birlikte tekrar düşücek tahminim ilerleyen günlerde düzelicek gene
artık her ay böyle olucak tahminim
ama inş böyle olmaz
Düşmez kardeşim
ben konuda geçen bişy yazmıştım hocam 2 yıllık tecrübe ile yazdım tabi
gördüğünüz gibi dediğim çıktı
öncelike tebrik ederim seniama neye göre yazdın anlayamadım ben bu sene 3.kez nisanı görüyorum diğer 2 nisanda bu senin nerdeyse 2 katı to ve tbm oranına sahip.Bence 1-2 güne toparlayacaktır çünkü benim kazanç 2 gündür yarı yarıya düştü
bende aynen 3 nisanı görüyorum,
adsense 2013 2014 oranlarına baktığımda 2014de mesela 16 17 şubat 2014te oranlar tam oturdu ve birdaha pek düşme olmadı
bu yılda böyle olmadı martın başında düştü ilerleyen günlerde düzeldi birsonraki aylardada böyle olacağını düşündüm![]()
Şimdi ne zaman geçeceğiz bu fırtınayı hocamİddaa tahmini sorar gibi oldu ama. Genelde ay başları düşük oluyor bunu biliyoruz ama bu yıl başından dolayı 2 kat düşük neredeyse.
hocam şimdi geçen sene 15 şubatta tam düzeldi oranlar bidaha pek düşme olmadı,
bu sene oranların toparlanması daha geç oldu, şubatın sonlarında düzeldi gibi oldu sonra martta tekrar düştü, martın ilerleyen günlerinde düzeldi
bende bu sebepten ötürü nisanın başındada düşeceğini tahmin ettim
tahminim ya nisan 7 8 de oranlar düzelir
yada paralar kesinleştikden sonra
ama herhalükarda bence hala 2014 aralığa göre reklam verenlar az henüz
mayıs haziranda falan git gide reklam verenler çoğalıcak ve reklam verenler daha çok videolu reklamlar göstericekler, videolu reklamlar nekadar artarsa oranlar okadar çabuk düzelicek
şuanda videolu reklamlar az çıkıyor, yani şuanda değil nezaman oranlar düşüşte olursa bilinki videolu reklamlar az çıkıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.