- Web sitesi
- www.seqununseyahatnamesi.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben hala bu gece birşeyler olabilir diyorum..Tetikte olun![]()
Bu şarkı benden size gelsin arkadaşlar...
Hep bir ümit yüreğimde
Hep aynı cesaret
İçimden bir ses der sabret sabret...
https://www.youtube.com/watch?v=xU6fbWlV3Fg
Bende hiç bir şey Yok aynı duruyo dönmede yok bende demekki benim değilmiş dönmedii â¹ï¸ï¸
Merhabalar,
İyi günler diliyoruz. Bize ulaştığın için teşekkürler.
Size nihai olarak ödenen tutarı birçok faktör etkileyebilir. Kazançlarınız kesinleştikten sonra AdSense hesabındaki "İşlemler" sayfanıza gönderilir. Uygun ve mümkün olduğu durumlarda, geçersiz tıklama veya gösterimlerden elde edildiği saptanan tüm gelirler, bundan etkilenen reklamverenlere iade edilir. Hesabınız, geçersiz etkinlik nedeniyle devre dışı bırakıldıysa, ödeme alamazsınız ve uygun ve mümkün olduğu durumlarda, hesaptaki gelir reklamverenlere iade edilir.
Hesabınızın Ana Sayfa sekmesinde, aşağıdaki bilgiler gösterilir:
Tahmini kazançlar: Bugün, dün, bu ay şimdiye kadar ve geçen aya ait son zamanlardaki hesap etkinliğinizle ilgili yakın tahminler
Kesinleşmiş kazançlar: Bu bölümde iki kazanç düzeyi görüntülenir:
Henüz ödenmemiş kazançlarınızın mevcut bakiyesi olan "Geçerli bakiye". Bu bakiye, aldığınız toplam ödeme tutarını yansıtmayabilir. Google, ödenecek tutarda, örneğin tutarsızlıkları yuvarlamak, tüm geçersiz etkinlikleri kazançlarınızdan düşmek veya diğer ay sonu kredileri gibi düzeltmeler yapabilir.
Aldığınız son ödemeyi yansıtan "Son ödeme".
Tahmini veya kesinleşmiş kazançlarınızda geçersiz gösterim veya tıklamalarla ilgili düzeltmeler yapabiliriz, diğer bir deyişle ödenebilir bakiyenize kesinti uygulayabiliriz. Geçersiz etkinliklere trafik kaynakları veya reklam uygulamasındaki sorunlar neden olabilir. Daha fazla bilgi edinmek için başlangıç kılavuzunu ve geçersiz etkinliği engellemeyle ilgili ipuçlarını incelemenizi öneririz.
Yayıncıların sitelerinde reklam yayınlayan reklamverenlerin ödeme yapmaması halinde, yayıncıların kazançlarında düzenleme yapma hakkımızı saklı tutarız.
Geçersiz etkinlik saptama sistemimizin bütünlüğünü korumak ve kullanıcıların sistemi atlatmalarını engellemek amacıyla, her gün veya kanal başına ne kadar ayarlama yapıldığına ilişkin ayrıntıları vermemiz mümkün değildir. Bu geçersiz etkinlik tedbirlerinin, AdSense siteleri ağımızın reklamverenler, yayıncılar ve kullanıcılar için güvenli ve yararlı bir ortam olma özelliğini korumak adına uygulandığını lütfen unutmayın.
Herhangi bir teknik probleminiz olursa lütfen belirtin.
Saygılarımızla,
Ozan
Google YouTube Team
Hazır konu varken kesinleşmeler hakkında adsenseye bir mail atmıştım cevap gelmiş bütün metini kopyalayıp yapıştırıyorum :
Bu otomatik cevap evt
Biri İngilizce metin yazabilirse onu atalım Türkiyedeki ekip fazla ilgilenmiyor otomatik cevaplıyor kanal kapanması için hem İngilizce hem Türkçe yazdım ayrı ayrı Türkiyedeki Ekip yine otomatik cevaplardan verdi İngilizce yazdığım maile ise sorununuzu çözmek için inceleme başlattım geri döneceğim türünden bir şey yazdı.
Bence hesapların ortak noktası araştırılmalı, hangi hesaplar hangi dönemde açıldı? ihtarlı veya kapanan kanallar var mıydı? Hiç bir sorun olmayan hesaplarda yüksek kesintiler olabilir, onlar istisna kabul edip, istatistik tutmak lazım.
Böyle beklemek pek birşey kazandırmaz. Yeni bir konu açıp bunu tartışalım.
Karanlığa küfredeceğine bir mum yak!
Herhangi bir sebep aramaya gerek yok hocam. Her türden hesaplar sorunlu zaten. Bizim elimizde olmayan sorunlar yasıyoruz. Ortada sistemsel hata olduğu kesin ama önemli olan bu hatayı düzeltip ödemeleri yaparlar mı yoksa paraların üstüne mi yatarlar bunun cevabını da bekleyip görmekten başka çaremiz yok malesef.Bence hesapların ortak noktası araştırılmalı, hangi hesaplar hangi dönemde açıldı? ihtarlı veya kapanan kanallar var mıydı? Hiç bir sorun olmayan hesaplarda yüksek kesintiler olabilir, onlar istisna kabul edip, istatistik tutmak lazım.
Böyle beklemek pek birşey kazandırmaz. Yeni bir konu açıp bunu tartışalım.
Karanlığa küfredeceğine bir mum yak!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.