AdSense Bişeyler Oluyor !!!

umutlandirip-utandirmayin--i307311-1200x630.jpg

Mühendislerin kesinleşmeyle ne alakası var ki. Hataları düzeltmişlerdir. Eğer bir sorun varsa ki öyle görünüyor. Kesinleşme güncellemesi olacaktır.

Bu gece ara ara kontrol etmekte fayda var. Tahminim gece 3 4 gibi bir şeyler olacaktır

Bende hiç bir şey Yok aynı duruyo dönmede yok bende demekki benim değilmiş dönmedii ☹️️

bende sorunlu hesap yok,hepsi normal kesinleşti ama yinede konuyu merakla takip ediyorum.inşallah paranızı sorunsuz alırsınız,bende bi yanlışlık oldugunu ve düzelecegini umanlardanım :)

Kesinleşmeler öğlen ve gece 2'de olmuştu.

I'll wait for 02:00 am o'clock:)

Hazır konu varken kesinleşmeler hakkında adsenseye bir mail atmıştım cevap gelmiş bütün metini kopyalayıp yapıştırıyorum :
Merhabalar,

İyi günler diliyoruz. Bize ulaştığın için teşekkürler.

Size nihai olarak ödenen tutarı birçok faktör etkileyebilir. Kazançlarınız kesinleştikten sonra AdSense hesabındaki "İşlemler" sayfanıza gönderilir. Uygun ve mümkün olduğu durumlarda, geçersiz tıklama veya gösterimlerden elde edildiği saptanan tüm gelirler, bundan etkilenen reklamverenlere iade edilir. Hesabınız, geçersiz etkinlik nedeniyle devre dışı bırakıldıysa, ödeme alamazsınız ve uygun ve mümkün olduğu durumlarda, hesaptaki gelir reklamverenlere iade edilir.

Hesabınızın Ana Sayfa sekmesinde, aşağıdaki bilgiler gösterilir:

Tahmini kazançlar: Bugün, dün, bu ay şimdiye kadar ve geçen aya ait son zamanlardaki hesap etkinliğinizle ilgili yakın tahminler

Kesinleşmiş kazançlar: Bu bölümde iki kazanç düzeyi görüntülenir:

Henüz ödenmemiş kazançlarınızın mevcut bakiyesi olan "Geçerli bakiye". Bu bakiye, aldığınız toplam ödeme tutarını yansıtmayabilir. Google, ödenecek tutarda, örneğin tutarsızlıkları yuvarlamak, tüm geçersiz etkinlikleri kazançlarınızdan düşmek veya diğer ay sonu kredileri gibi düzeltmeler yapabilir.

Aldığınız son ödemeyi yansıtan "Son ödeme".

Tahmini veya kesinleşmiş kazançlarınızda geçersiz gösterim veya tıklamalarla ilgili düzeltmeler yapabiliriz, diğer bir deyişle ödenebilir bakiyenize kesinti uygulayabiliriz. Geçersiz etkinliklere trafik kaynakları veya reklam uygulamasındaki sorunlar neden olabilir. Daha fazla bilgi edinmek için başlangıç kılavuzunu ve geçersiz etkinliği engellemeyle ilgili ipuçlarını incelemenizi öneririz.

Yayıncıların sitelerinde reklam yayınlayan reklamverenlerin ödeme yapmaması halinde, yayıncıların kazançlarında düzenleme yapma hakkımızı saklı tutarız.

Geçersiz etkinlik saptama sistemimizin bütünlüğünü korumak ve kullanıcıların sistemi atlatmalarını engellemek amacıyla, her gün veya kanal başına ne kadar ayarlama yapıldığına ilişkin ayrıntıları vermemiz mümkün değildir. Bu geçersiz etkinlik tedbirlerinin, AdSense siteleri ağımızın reklamverenler, yayıncılar ve kullanıcılar için güvenli ve yararlı bir ortam olma özelliğini korumak adına uygulandığını lütfen unutmayın.

Herhangi bir teknik probleminiz olursa lütfen belirtin.

Saygılarımızla,

Ozan
Google YouTube Team

benim youtubeye gore 770 tl vb almam gerekti ama sadece 19 tl kesinleşti :eek: yapıyoruz ediyoruz diye hazır 19 tl yide kesmesinler :D

Bu otomatik cevap evt

Biri İngilizce metin yazabilirse onu atalım Türkiyedeki ekip fazla ilgilenmiyor otomatik cevaplıyor kanal kapanması için hem İngilizce hem Türkçe yazdım ayrı ayrı Türkiyedeki Ekip yine otomatik cevaplardan verdi İngilizce yazdığım maile ise sorununuzu çözmek için inceleme başlattım geri döneceğim türünden bir şey yazdı.

Biri İngilizce metin yazabilirse onu atalım Türkiyedeki ekip fazla ilgilenmiyor otomatik cevaplıyor kanal kapanması için hem İngilizce hem Türkçe yazdım ayrı ayrı Türkiyedeki Ekip yine otomatik cevaplardan verdi İngilizce yazdığım maile ise sorununuzu çözmek için inceleme başlattım geri döneceğim türünden bir şey yazdı.

Serkan Selamlar,

Sorununu duyduğuma üzüldüm.

Konu hakkında ekiplerimizle iletişim halideyim.

Lütfen benden haber bekle.

İyi akşamlar. banada şimdi böyle bişe gelmiş baktımda....

Bence hesapların ortak noktası araştırılmalı, hangi hesaplar hangi dönemde açıldı? ihtarlı veya kapanan kanallar var mıydı? Hiç bir sorun olmayan hesaplarda yüksek kesintiler olabilir, onlar istisna kabul edip, istatistik tutmak lazım.
Böyle beklemek pek birşey kazandırmaz. Yeni bir konu açıp bunu tartışalım.
Karanlığa küfredeceğine bir mum yak!

Bence hesapların ortak noktası araştırılmalı, hangi hesaplar hangi dönemde açıldı? ihtarlı veya kapanan kanallar var mıydı? Hiç bir sorun olmayan hesaplarda yüksek kesintiler olabilir, onlar istisna kabul edip, istatistik tutmak lazım.

Hocam sürekli böyle konular açıla açılan milletin piskolojisi bozuldu. Adsense ve yt'de böyle sorunlar olduğunda çok tartışma yapılmamlı bence çünkü hiçbişey bulunamaz :D İşleri belli olmuyor adamların beklemek en mantıklı çözüm

Herhangi bir sebep aramaya gerek yok hocam. Her türden hesaplar sorunlu zaten. Bizim elimizde olmayan sorunlar yasıyoruz. Ortada sistemsel hata olduğu kesin ama önemli olan bu hatayı düzeltip ödemeleri yaparlar mı yoksa paraların üstüne mi yatarlar bunun cevabını da bekleyip görmekten başka çaremiz yok malesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri