AdSense Bişeyler Oluyor !!!

kesinleşmeyen hesaplarda benim dönüyor inşallah kesinleşir be allahım inşallah cuma gecesi hürmetine

Arkadaşlar bende yazı çıktı mühendislerimiz şu anda düzeltmeye çalışıyor gibi bir şey birazdan ulaşabilirsiniz diye.

Arkadaşlar bende yazı çıktı mühendislerimiz şu anda düzeltmeye çalışıyor gibi bir şey birazdan ulaşabilirsiniz diye.
Bu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, ancak şu anda isteğinizi işleme koyamıyoruz. Mühendislerimiz bu sorundan haberdar edilmiş ve sorunu gidermeye çalışacaklardır.

Bende dondukten sonra cıkan yazı
We apologize for the inconvenience, but we are unable to process your request at this time. Our engineers have been notified of this problem and will work to resolve it.

Bu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, ancak şu anda isteğinizi işleme koyamıyoruz. Mühendislerimiz bu sorundan haberdar edilmiş ve sorunu gidermeye çalışacaklardır.

İnsanın ingilizcesi kötü olunca böyle oluyor sağolasın hocam :D

dönerse bizimdir dönmezse zaten hiç bizim olmamıştır :D

Son günlerde yaşadığımı ifadelerle anlatmak istiyorum
Adsense kesinleşmeleri kesintiler kesinleşmemeler yaşanırken her adsense girişimde
shock_40_anim_gif.gif

ERTESİ GÜN :
hungover_40_anim_gif.gif

Gereksiz açılan her konuyu gördüğümde
facepalm_80_anim_gif.gif

Adsense kazançlarının döndüğünü düzelme ihtimalını görünce:

inlove_80_anim_gif.gif

mmm_80_anim_gif.gif

Heycandan ne yapcağımı şaşırdım sahibindene girdim iş makinası ilanlarına bakıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri