Adsense Blog Başvurusu Ve Sonuç Bu Nedir ?

FierFactor

Kayıtlı Üye
REKLAMLAR VEYA HESAP DEVRE DIŞI BIRAKILDI
AdSense hesabı, geçersiz etkinlik nedeniyle devre dışı bırakıldı.

5 günlük blogum var ve hitim 2500 falan sosyal medyadan reklam yapmıştım özgün yazılarla 15 yayınım var bana onaylanmamasının sebebi olarak geçersiz tıklama bilmem ney diyor bu nedir ne yapcam ? Favori Blogger siteye hiç bi şey yapmadım sadece temayı ayarlayıp yayım yaptım

REKLAMLAR VEYA HESAP DEVRE DIŞI BIRAKILDI
AdSense hesabı, geçersiz etkinlik nedeniyle devre dışı bırakıldı.

5 günlük blogum var ve hitim 2500 falan sosyal medyadan reklam yapmıştım özgün yazılarla 15 yayınım var bana onaylanmamasının sebebi olarak geçersiz tıklama bilmem ney diyor bu nedir ne yapcam ? Favori Blogger siteye hiç bi şey yapmadım sadece temayı ayarlayıp yayım yaptım

Adsense başvurusunu dün yaptın. Hangi ara onaylandı, hangi ara sahte tıklama oldu, hangi ara kapandı. Ne kadar tıklama aldın ?

Bloğunun linkini kaldır hocam, insanların kazanmasını istemeyen insan dolu internet alemi. Sorularımı cevaplandırırsan yardımcı olmaya çalışacağım

Of hocam gerçekten çok uğraştım ya aynen başvuruyu dün yaptım sabah onaylanmadı diye mesaj gelmiş siteye nasıl sahte tıklama oluyor onu anlamadım ben reklam yok bi şey yok şimdiye kadar 2000 falan siteye giriş var sadece :(

Of hocam gerçekten çok uğraştım ya aynen başvuruyu dün yaptım sabah onaylanmadı diye mesaj gelmiş siteye nasıl sahte tıklama oluyor onu anlamadım ben reklam yok bi şey yok şimdiye kadar 2000 falan siteye giriş var sadece :(

http://www.ytpara.com/konu-disi/19349-adsense-kabul-eder-mi.html#post217423 Eski konunuz. Saat 01:30 da açılmış aradan geçen yaklaşık 9 saat var ve sizlerin blog hesabı onaylandı, ek olarak ta sahte tıklamadan kapandı. Konuyu detaylıca açıklamanızı bekliyorum

Bana dedikleri normalde en az 50 60 yayım yap ve günlük belli bi hite ulaş öyle başvur yoksa kabul etmezler falandı bende buraya konu açtım dün işte 1:30 da böyle böyle diye konuyu biliyorsunuz sayın abicim neyse bilgileri doldurdum ve gönderdim bende 1 hafta içinde falan gelir zannediyodum baktıgımda XXX kimliginizde adsense hasbınız onaylanmadı detaylı bilgi almak için tıklayın diyor tıkladım ve karşıma direk sahte tıklama geldi nasıl olur nedir anlamadım hiç bi illegal iş yapmadım sitede ....

Bana dedikleri normalde en az 50 60 yayım yap ve günlük belli bi hite ulaş öyle başvur yoksa kabul etmezler falandı bende buraya konu açtım dün işte 1:30 da böyle böyle diye konuyu biliyorsunuz sayın abicim neyse bilgileri doldurdum ve gönderdim bende 1 hafta içinde falan gelir zannediyodum baktıgımda XXX kimliginizde adsense hasbınız onaylanmadı detaylı bilgi almak için tıklayın diyor tıkladım ve karşıma direk sahte tıklama geldi nasıl olur nedir anlamadım hiç bi illegal iş yapmadım sitede ....

Maili atarmısınız ? Daha önceden bir adsense hesabınız bulunmaktamıydı ?

ben bu blogger ve adsense işine ilk defa girdim hocam hiç bi bilgim olmadan yani ... ilk defa acıyorum

---------- Mesaj saat 10:44:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:40:47 civarında gönderildi. ----------

aa hocam dikkat etmedim yetersizi içerik diyor ben tekrar ne zaman başvurayım kaç oldugunda galiba sorun bu kusura bakma .s
K6Z90k.jpg

ben bu blogger ve adsense işine ilk defa girdim hocam hiç bi bilgim olmadan yani ... ilk defa acıyorum

---------- Mesaj saat 10:44:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:40:47 civarında gönderildi. ----------

aa hocam dikkat etmedim yetersizi içerik diyor ben tekrar ne zaman başvurayım kaç oldugunda galiba sorun bu kusura bakma .s
K6Z90k.jpg

Gelişmelerden bizi haberdar edersin.

şimdi ne yapayım hocam ne önerirsin kaç içerik oldugunda başvurayımm ? ve onay alır mı sıkıntı olmaz demi

Yine senin adsense başvurunu onaylamamışlar.Ben youtube hesaplarımın bağlı olduğu adsenseyi bloguma bağladım 2 gün sonra geçersiz etkinlik nedeniyle adsensem banlandı.Olan içindeki 380 TL ye oldu :(

Anladım ama illegal iş yapmayacaksın kardeşim bloga baglayacaksan sadece özgün paylaşım yap :)

Sosyal medya hitiyle gelir kazanamazsınız bunun farkında olmalısınız.Ayrıca sitenize bir domain eklemeyi ihmal etmeyin .blogspot.com akılda kalması zor bir uzantı.Size içerik olarak az bile söylemişler 50 60 içerikle sağlam hite sahip olduğunuzda ancak kabul edilirsiniz.Yeni düzenlemeye göre blogger üzerinden kazanç sağlamak için en az 1 aylık bir süre gerekiyor.Temanızı da değiştirmenizi öneririm pek kullanışlı bir tema değil.Günde minimum 3 4 içerik ekleyin ama 10 içerikte eklemeyin sandbox'a düşme ihtimaliniz olur.Hitiniz arttığında aynı oranda günlük içerik sayınızı da arttırırsınız

Günde 5 tane eklesem sosyal medyada reklam yapmayayım mı yani ?

Hocam birkaç günlük site ve 2500 hitten bahsediyorsunuz. Google, henüz yeni doğan bebeğin sürünme ve düşe düşe yürüme evresini atlatıp koşarak ilerlemesine normal bakar mı sizce? :) Senin benim gibi "ucube lan bu" der ve def eder. :) Öncelikle içerik zenginliği olsun ve hitler reklamla değil Google'dan gelsin. Ondan sonra seve seve tamam diyecektir sana Google...

Benim sitemin günlük 1.000 hit olması 2 yılımı aldı be kardeşim. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri