bugün tatil galiba.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bugün tatil galiba.
Bu mesajı iyice okudumda bu red mesajı olmayabilir galiba
![]()
zaten değil yeni mi farkettin babuş
sen hala adsense onaylatamadınmı ya 3 ay oldu![]()
zaten değil yeni mi farkettin babuş
Aynen
Beklemekten başka hiçbir çare yok. Boş yere başka belgeler göndermenin bir anlamı yok.
red değilse nedir hocam bu o zaman biri açıklasın bana![]()
Gönderdiğimiz evrak hala incleniyor.
Orayı iyi oku. Çok fazla mail gelmiş bununla ilgili, yetişemiyor adamlar
Er yada geç cevap gelecektir
valla sırf ben 10 kere attım ben anlamam ben müşteriyim ben haklıyım hatta birazdan dicem ki gugıl kardeş bu kadar inceleceğine onayı vereydin 2mızde kurtulaydık![]()
Akılını iyice karıştırayım dur
Tam sana cevap sırası yaklamışken, her attığın belge için geri son sıraya alınıyorsan![]()
Akılını iyice karıştırayım dur
Tam sana cevap sırası yaklamışken, her attığın belge için geri son sıraya alınıyorsan![]()
Bu Adsense'den yeni hesap alanlar daha once Adsense'si kapananlarmi hep ? ad soyadinizla tekrarmi aliyosunuz fislenmis olmayasiniz ?
Xperia Z3 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
çok acele ediyorsunuz arkadaşlar biraz zamana yaymakta fayda var. önümüzdeki hafta dene ne olacakki.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.