bende aynı görüşteyim ama benimkisi tahmin. somut bir şeylere dayanarak mı söylüyorsun ?
güncelleme var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
güncelleme var
bence var ama dolaylı olarak var,videolara gelen her türlü eşleşen telif dünya geneli adsensenin ceza kotasını bir şekilde dolduruyor,yani demek istediğim ne kadar çok video varsa riskde o kadar artıyor
Yönteminizi değiştirin
bende aynı görüşteyim ama benimkisi tahmin. somut bir şeylere dayanarak mı söylüyorsun ?
Abilerim büyüklerim kardeşlerim anladıgım kadarıyla adsensesi işleme girmeyenlerin google para kazanmasını kapattı ve google bunu mimledi çünkü neden baktı banlıyamaz o kadar adsenseyi ceza verdi diye düşünüyorum. Şimdi bazı arkadaşlar çıkacak ee benim yeni adsenseminde para kazanması gitti arkadaşlar genede kanalızın maillerine iyi bakın mutlaka birinde şu kanal yüzünden para kazanman kapanacak diye birşey olabilir.Çünkü benimde diger adsensemde durum böyleydi taki tüm kanalları dolaşıp bulana kadar. Megersem bana haziran ayında o zamanlar işleme girmeme olayı vardı hiç bakmamıştım kanallara o kanaldan dolayı para kazanmam gitmiş ve yeni kanal ekledim bir sorun yok şimdilik adsensede. Yada bu teorilerin hepsi yanlış kökten ayvayı yedik.
Birkaç ihtimal daha var tabi yada bir güncelleme var yanlış giden birşeyler var. Google gene birşeyleri yanlış yapıyor onuda ilerleyen günlerde görecegiz.
evet hocam biz izlenim işleriyle yakından ilgiliyiz izlenimlerdede güncelleme var dün gece patch geldi farkında olanlar var mı bilmiyorum 1 eylül ve ondan sonraki 1 hafta gibi bir süreçte bu gibi sıkıntılar olacak geniş çaplı bir değişim söz konusu youtube yt to yt spam bitirmek istiyor ve ayrıca sahte izlenim olayını youtube ile türkçe iletişim kuran arkadaşlarımız var yaklaşık 2 ay öncesinde bugün olacakların hepsini söylemişti 15 hazirandan sonra zaten düzen bozuldu beklemekten başka çare yok....
Bence çok mantıklı çünkü diğer adsenselerimde bi sıkıntı yok bir tek işleme girmeyen adsenseimin para kazanması gitti. Ama güncelleme olayı da doğru olabilir çünkü para kazanmalarının gitmesinin dışında bir de izlenimlerin yansımaması olayı var.
bende sorun yok-ama 1 adsenseye 200-300 kanal bağlarsanız gider tabi para kazanması
not:adsenseme 10 kanal bağlı
izlenim yansımaması olması şimdilik dogal diye düşüyorum Quizden atılan kanallar falan vs onlarla ilgili sorun var yada ne bilim birkaç ayda izlenim yansımama sorunu yaşıyanı duyuyorum fakat düzeliyor bir süre sonra.
şuan bir şey yapamıyoruz zaten kanal açıyoruz boşta bekletiyoruz. açıklama için teşekkür ederim arkadaşlar adına da. inşallah söylediğin gibidir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.