Adsense de Büyük Bir Problem Var Kimse Farkında Değil.

Bendede 2 ay önce ödemesi geciken adsenselerde sıkıntı var digerleri normal

Valla ben bunu bilir bunu söylerim, hayatında hiç bot kullanmayan tamamen özgün olan hiç hile yapmamış birisine bir şey olma olasılığı yok gibi bir şey olsa da hemen düzeltirler. Yani şimdi yüzlerce kanal yapıp ya da kendine ait olmayan videoları paylaşıp sonra da yok para kazanma gitti youtube alçaktır falan diyenler komik geliyor bana. Benim de kanallarım var hiç bot vds falan kullanmadım video bile yüklemiyorum spam bile sayılmaz ama videolarda ben yokum, bana ait değil videolar ve youtube gelip dese ki hepsini kapatıyoruz defol git, haklısın der susarım yani.

bugünde para kazanmam gidince @acan38 nickli arkadaşın haklı olacağının kanaatine vardım. yönetici gmailleri dahil para kazanması giden 2 kanalın gmailine girdim hiç bir geçmiş kanal'a dair bir sebeb yoktu. sebebsiz yere para kazanmasının götürmesinin kapanma kotası olduğunu sanmıyorum olsa olsa iki nedeni var ya güncelleme oluyor yada @acan38 in söylediği gibi geçersiz tıklardan dolayı ceza yedik. 30 günlük ceza yediysek eylül'ün 20 sinden sonra cezamız bitecektir.

bu arada geçmişte bir kaç defa para kazanmam gitti ama gmaillere bakınca hep bir kanalı sebeb gösteriyordu.

benim kanaların para kazanması gitmiş, kanalların en kötüsü 8 bin aboneli maksimum 4-5 kanal bağlıdır, en son kanal bağlamayı yapalı 2 sene olmuştur.Son 1 senede telif ihtarı ya da kanal kapanması da olmadı ona rağmen para kazanma gitmiş.

Eşleşenden dolayı gitmiştir diyenler var.Kanallara 2-3 ayda bir girip bakıyorum bazen müzik eşleşeni gelmiş oluyor o videoyu siliyorum, onun dışında kanallarda eşleşen durumu da yok denecek kadar az.

yen adsense açtım hep aynı şekil vds render çalışıyorum yaptığım kanallar 1 hafta durmadan hepsi kapanıyor spamdan bugün yine kapanmış

yaptıklarım;
1.adsenseye bağlı tüm gmail hesapları sildim
2. adsenseye yeni gmail hesabını yönetici atadım. onun dısında hiçbir hesap ve gmail hesabı adsenseye bağlı değildi. bu şekilde 3 5 gün beklettim
3. daha sonra yeni temiz bir gmail aldım bu yeni gmailli adsenseye bağladım 3 4 gun içinde izledim ve yeni kanalım kapanmadı
4. daha sonra dayanamadım dedimki içimden yahu gitmiyor yeni temiz kanal dolarlar yanıyor dedim. para kazanması toplu olarak giden hesaplarımdan birini sildim geri 24 saat sonra geri açtım dolarları açık bir şekilde bu mimli youtube kanalımı adseneme yönetici olarak bağladım. 1 gun sonra geri gitti...

SONUÇ: ADSENSEYE YENİ TEMİZ GMAİL Lİ YOTUBE KANALI BAĞLAYINCA para kazanması gitmiyor.
mimli gmail in yotube kanalı bağlayınca tüm hesapların dolarları sönüyor. sonuç hüsran

pek çoğumuz senin söylediğin gibi yapıyor 2 haftadır ama 3 4 günde 1 gidiyor

yaptıklarım;
1.adsenseye bağlı tüm gmail hesapları sildim
2. adsenseye yeni gmail hesabını yönetici atadım. onun dısında hiçbir hesap ve gmail hesabı adsenseye bağlı değildi. bu şekilde 3 5 gün beklettim
3. daha sonra yeni temiz bir gmail aldım bu yeni gmailli adsenseye bağladım 3 4 gun içinde izledim ve yeni kanalım kapanmadı
4. daha sonra dayanamadım dedimki içimden yahu gitmiyor yeni temiz kanal dolarlar yanıyor dedim. para kazanması toplu olarak giden hesaplarımdan birini sildim geri 24 saat sonra geri açtım dolarları açık bir şekilde bu mimli youtube kanalımı adseneme yönetici olarak bağladım. 1 gun sonra geri gitti...

SONUÇ: ADSENSEYE YENİ TEMİZ GMAİL Lİ YOTUBE KANALI BAĞLAYINCA para kazanması gitmiyor.
mimli gmail in yotube kanalı bağlayınca tüm hesapların dolarları sönüyor. sonuç hüsran

Nacizane fikrimdir...

YT Politika güncellemeri sonrası partnerlere dahi ağlarında kapanacak kanal sayısı belirledi ise, ki bunun acısını daha 2 hafta önce hep birlikte quiz ile birlikte hissettik, Adsense yayıncılarına da aynını neden uygulamasın?

Örneğin adsense ye bağlı kanal sayısının belli bir oranının spamdan kapanması ya da belli bir oranının telif yada flag yemesi gibi durumlarında adsensenin tamamen para kazanma özelliğini neden kapamasın?

Kendi gözlemlerim kadarı ile, Temiz yani daha doğrusu telif ve flag'a maruz kalmayan adsense lerde para kapanma durumu görünmüyor, fakat aksi durumlarda adsense nin yeni yada eski olması gözetmeksizin para kazanma özelliği devre dışı kalıyor...

Çözüm üretmek adına ben kendimce şöyke düşündüm...

Eskiden kanala 1 telif geldiğinde kanalı silmiyor, 2. ye kadar kazanmaya devam etmesini bekliyorduk fakat artık bukadar rahat çalışamayacağımız ortada.
Yani artık tek telifli kanalı o adsenseye bağlı tutmak biraz cesaret ister...
Aynı zamanda Dünya engeli, uygunsuz içerik gibi uyarı alan kanalların tamamını uyarı aldığı an silme ve adsense ile ilişkisini kesme taraftarıyım.

Yinede bunların hepsi varsayım, sadece fikir üretmekten başka bir işe yaramıyoruz, bekleyip görücez...

Hakkımızda hayırlısı...

abi uzun zamandır 1 2 kanalla çalıştığını söyleyenler oldu yukarda.

Nacizane fikrimdir...

YT Politika güncellemeri sonrası partnerlere dahi ağlarında kapanacak kanal sayısı belirledi ise, ki bunun acısını daha 2 hafta önce hep birlikte quiz ile birlikte hissettik, Adsense yayıncılarına da aynını neden uygulamasın?

Örneğin adsense ye bağlı kanal sayısının belli bir oranının spamdan kapanması ya da belli bir oranının telif yada flag yemesi gibi durumlarında adsensenin tamamen para kazanma özelliğini neden kapamasın?

Kendi gözlemlerim kadarı ile, Temiz yani daha doğrusu telif ve flag'a maruz kalmayan adsense lerde para kapanma durumu görünmüyor, fakat aksi durumlarda adsense nin yeni yada eski olması gözetmeksizin para kazanma özelliği devre dışı kalıyor...

Çözüm üretmek adına ben kendimce şöyke düşündüm...

Eskiden kanala 1 telif geldiğinde kanalı silmiyor, 2. ye kadar kazanmaya devam etmesini bekliyorduk fakat artık bukadar rahat çalışamayacağımız ortada.
Yani artık tek telifli kanalı o adsenseye bağlı tutmak biraz cesaret ister...
Aynı zamanda Dünya engeli, uygunsuz içerik gibi uyarı alan kanalların tamamını uyarı aldığı an silme ve adsense ile ilişkisini kesme taraftarıyım.

Yinede bunların hepsi varsayım, sadece fikir üretmekten başka bir işe yaramıyoruz, bekleyip görücez...

Hakkımızda hayırlısı...

google, çöp yapacağı adsenseyi kızağa çekmez ve parasını ödemez direk hesabını fesih eder kurtulur. ama şimdi daha önce olmayan bir şey oldu neredeyse bütün eski adsenselerin parasını ödeyip kızağa çekti @acan38 in gösterdiği güncellenen adsense politikasına göre 30 günlük ceza yedik diye düşünüyorum.

bu adsenseler çöp mü oldu şimdi

bende par kazanmalar geçen ay gitti. dün içerisindeki bütün kanalları silip yeni kanallar bağladım. bakalım ne olacak göreceğiz.

hocam ceza yediysek ayın 20 sine kadar bekleyeceğiz. denemelerini az kanalla yap. 100 kanal da olsa gider 1 kanal da olsa gider.

bende par kazanmalar geçen ay gitti. dün içerisindeki bütün kanalları silip yeni kanallar bağladım. bakalım ne olacak göreceğiz.

---------- Spam Engelliyici 21:12 ---------- Önceki Mesaj 21:11 ----------

yüzde 80-90 oranında bir hesap kapanmaya düşmüş durum da.

herkesde mi para kazanma gidiyor ?sorun var mı arkadaslar?

Youtube benim çok canımı yaktı o vesileyle web için adsense kullanıyorum çok şükür geliri'de iyi kesintisi'de yok denecek kadar az. Sağlam sektör ile sizler de web için adsense ile güzel paralar kazanabilirsiniz. Yakında bu konuda bi e-kitap yazmayı planlıyorum ama askeri personel olduğum için maalesef ki pek boş vaktim yok ocak ayında 1 ay boyunca vaktim olacak inşallah o vakit güzel bir kitap yazıcam ve yayınlayacağım.

bir adsenseye 500 tane blog ekleyebilir miyiz ?

Youtube benim çok canımı yaktı o vesileyle web için adsense kullanıyorum çok şükür geliri'de iyi kesintisi'de yok denecek kadar az. Sağlam sektör ile sizler de web için adsense ile güzel paralar kazanabilirsiniz. Yakında bu konuda bi e-kitap yazmayı planlıyorum ama askeri personel olduğum için maalesef ki pek boş vaktim yok ocak ayında 1 ay boyunca vaktim olacak inşallah o vakit güzel bir kitap yazıcam ve yayınlayacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri