Adsense Degerlerini Düşürmek icin Bir Yol ??

Sıkıntı göremedim, sıkıntı olduğunu düşünüyorsan ara reklamları kaldırırsın olur biter.

Reklam aralıklarını uzatırsan dengelenir, 7-8dk deyilde 12-14dk arası yaparak denersin yine fazla geliyorda daha da uzatabilirsin.

Arkadaşlar bunlar öyle ütopik rakamlar değil sıkıntı çıkarmaz yani :) Adsense zaten kendi içerisinde yapılmış bir hata olduğunda ertesi gün acısını çıkartıyor merak etmeyin :)
İllede ben düşürmek istiyorum diyorsan ya sıfır bir kanal bağla yada ara reklamları kaldırırsan to oranını düşürebilirsin dolayısıyla bgbg de düşecektir.

Keske hep yüksek olsa .. 25 olsa bile kabülüm :d hatta 50 ye bile kabulüm .. bu içerikle ilgili bir durum sorun yok yane ..

30 la başladım 17 kadar düştü bakalım ins daha düşmez .

30 üzerinde son 4 gündür benimde

hiçbir şeye elleme bendeki tbm yi görsen çıldırırsın ve ben her ay paramı aldım şükür sen hile yapma oyunu kuralına göre oyna youtube banlanacaksan bile banlatmıyor seni ben bizzat şahitim relam aralıklarımı youtube nin kendisi kaldırdı videom ana sayfada göründü gelir tbm to çaldırdı bende tırstım açıkça bunu bana yedirmez adsense diye ama hiçbirşey olmadı ödememi aldım bu ayda baya iddalı adsensim tbm ve to hiç kimsede görmediğim ve duymadığım kadar fazla illegal ne tık var ne etiket ıvır zıvır sadece içerikle alakalı etiketlerim var yabancı tek bir cümle yok konu dışı göreceğiz hep beraber eğer alırsam bu kazancı tek video ile spam yaparak alınmış muhtemelen en fazla kazanç olarak biryerlerde duracaktır demem o ki ben korkmuyorsam sen hiç ilgilenme bile

Sahte izlenimle videoları ilk sayfa yapıp adsens istatistiklerinde ki dengesizlik inceleme sebebidir. Umarım alırsın.

peki hocam normal adsensede günlük kazanç 40 TL lerde gezerken bu adsenseye kanal taşınıp kazançın birden 15 kat yükselmesi risk mi?

en son böyleydi sabahına banla uyandık :D (2 Aydır adsense isleme girmiyordu)
pYzGBm.jpg

bu üye konuyu bu tarihte açmış.

21.09.2014, 09:32

sonra bu üye

26.09.2014, 18:48

Tarihinde ise şu konuyu açmış.

Hit alabilecek bir site lazım

http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/49517-hit-alabilecek-bir-site-lazim.html

Sonrada bu hitlerin bu konuda organik olduğunu savunuyor.
Bu ne yaman çelişkidir?

Sahte izlenimle videoları ilk sayfa yapıp adsens istatistiklerinde ki dengesizlik inceleme sebebidir. Umarım alırsın.

Bu konuda mNote daha önce böyle birşey yazmış.

Bizde burda hitler gerçekmi değilmi tartışalım.
:D

peki hocam normal adsensede günlük kazanç 40 TL lerde gezerken bu adsenseye kanal taşınıp kazançın birden 15 kat yükselmesi risk mi?

Bana göre risk grafikdeki ani değişiklikler doğal mı sence ? Bir kanalın 10 10 giderken bir anda 100 olması doğal değildir. 10 13 15 17 20 diye yükselir. Sistemi siz yönetseniz bunu göz ardı etmezdiniz sanırım.

Bana göre risk grafikdeki ani değişiklikler doğal mı sence ? Bir kanalın 10 10 giderken bir anda 100 olması doğal değildir. 10 13 15 17 20 diye yükselir. Sistemi siz yönetseniz bunu göz ardı etmezdiniz sanırım.
evt etmezdim :( şans artık hocam yapacak bişe yok, üst üste kanal taşımakta risk olur sanırım..

o zaman bizim adsense bu ay incelmeye girecek :/
20 tl kazandığım günde var 1.5 kazandığım günde
işl alırım parayı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri