Virüsün ilk durağı Vietnam olsaydı belki yt camiası rahatlardı. Yt nin dna sıyla oynaya oynaya sürekli önlem güncelleme vs
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sizin sorun düzeldimi hocam bende bir kanalın adsense bağlantısını değiştirmeye çalıştım bugün aynı uyarıyı veriyor
Tel kod vs ekli mi kanalda birde marka hesaba taşımayı denermisin aynı hatayı alacakmısın
Diğer ülkelerdeki arkadaşlar marka taşımayı yapamıyorlar genel sorunun çözülmesini bekliycez gibi
Yabancı bir kanal benimkisi satın almıştım ama kendi Tr adsenseme bağlanmıyorBu hatayı alanlar farklı ülke ads.yemi taşımak istiyo. Yoksa TR ads.den başka TR ads.ye taşırkende bu hatayı veriyomu?
Hocam siz bu yöntemi denedinizmi?Adsense değişecek Olan kanalı telden girince onay kodu gönderip değiştirebilmiş.. Arkadaş böyle yazdı pm den deneyelim bakalım olursa güncelleyecem burda
Hocam siz bu yöntemi denedinizmi?
Peki taşıma yaptığınız kanalın adsensesi değiştirilebiliyomu?Hocam olmuyor malesef her defasında konuya attığım resim çıkıyor. Belirli kanallarda oldu bunlar başka bir kanalı dün taşıma yaptım oldu . Ama ne hikmetse o hatayı alan kanallar ne yapılırsada o hatayı almaya devam ediyorlar. Bug da kalınmış muhtemelen.
Peki taşıma yaptığınız kanalın adsensesi değiştirilebiliyomu?
2 çözüm önerim var
1 kanalı kimden aldıysanız o kişiden telefonunda oturum açmasını isteyin. Kanalın eski sahibi kendi değiştirsin yada 2 adımlı onayı açsın sizin değiştirmenize onay versin. Tabi bu hata bir kaç gün devam eder çok zorlamayın bir kaç gün sonra yapın.
2 kanalı marka hesabına taşıyın oradan da başka bir maile yöneticilik verin.Bir gün sonra şu an yönetici olan hesabı tamamen kaldırın ve adsenseyi değiştirin.
Ben de bir kanalı marka hesabına taşıma k istiyorum aynı hatayı veriyor.
tel ekledim. 2 faktörlü doğrulama koydum, ne yaptıysam marka hesabına taşıyamadım kanalı
başka kanalı denedinmi hocam acaba sorun kanal ile alakalımı yoksa genel mi öğrenmek lazım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.