adsense doğrulama ücreti yatmıyor

yakamoz01

Kayıtlı Üye
1 kasımda gönderilen adsense doğrulama eft si hala bankama ulaşmadı. yeni hesap ekleyemediğim gibi eski eklediğim hesabı da silemiyorum. fikri olan avr mı?

Bilgileri yanlış girmişinizdir. Yoksa 2 3 günü geçmiyor.

benim bi hesabin da yatmadi ayni sekilde.Bilgiler de dogruydu.

Adsense hesabım dolar hesabı. Doğrulama ücreti yattığında kaç dolar olduğunu anlayabiliyor muyuz ? Banka otomatik çeviriyor mu yoksa gelen ücreti TL olarak ?

BIC kodunu doğru girdiniz mi onla ilgili sıkıntı olabilir

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

benim doğrulama eftsi de 1 hafta boyunca her saat başı kontrol etmeme rağmen yatmamıştı.deli olacaktım nerdeyse neden yatmadığını anlamamıştım.sonra iyice araştırdım ki 2,17 tl aslında 3 günde hemen yatmış ama hesabımın kart ücretine kesildiği için o para ben hesabımı 0,00 olarak görüyordum..seninki de öyle bişey olmasın [MENTION=335]yakamoz01[/MENTION] ?

benim doğrulama eftsi de 1 hafta boyunca her saat başı kontrol etmeme rağmen yatmamıştı.deli olacaktım nerdeyse neden yatmadığını anlamamıştım.sonra iyice araştırdım ki 2,17 tl aslında 3 günde hemen yatmış ama hesabımın kart ücretine kesildiği için o para ben hesabımı 0,00 olarak görüyordum..seninki de öyle bişey olmasın [MENTION=335]yakamoz01[/MENTION] ?

hesaptaki para 0 tl değil bir de hesap özetinden kontrol ediyorum. anlamadığım düzenle/sil gibi bir seçenek de yok. ortada kaldım resmen

hesaptaki para 0 tl değil bir de hesap özetinden kontrol ediyorum. anlamadığım düzenle/sil gibi bir seçenek de yok. ortada kaldım resmen

yanlış anlamadıysam eğer bu tarz bilgiler provizyon bölümünde görünür diğer işlemlerde bulamazsınız orayı kontrol edin birde tabi internet bankacılığı kullanıyorsanız olmadı bankayı arayın muhakkak bilgi verirler hemen

yanlış anlamadıysam eğer bu tarz bilgiler provizyon bölümünde görünür diğer işlemlerde bulamazsınız orayı kontrol edin birde tabi internet bankacılığı kullanıyorsanız olmadı bankayı arayın muhakkak bilgi verirler hemen
internet bankacılığı kullanıyorum. hiç bir hareket yok.

arkadaşlar sorunum hala devam ediyor. konuyu 13.11.2013 de açmışım şu tarih oldu hala yatmadı. 1ay kadar önce başka bir hesap daha ekledim ona da yatmadı. sorun ne olabilir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri