- Web sitesi
- www.bilmisadam.com
Takipteyim konuyu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Takipteyim konuyu
Takip ediyorum konuyu. Sadece izlenme sayısı mı artıyor ayriyeten getiriside oluyor mu acaba ?
Takipteyim.
kimseye güven kalmadı herkez arkamızdan vuruyor forumdan tekine 200 tl yolladım 200 k beğeni yapacam dedi gidiş o gidiş
not : bu not bu konuyla alakalı deildir arkadaşımız güvenlidir alışveriş yapacaklar için
Arkadaşın referansı idim buyrun resim.
![]()
Butun sureler nasil 1:11 olabiliyor, bu bir tesaduf mu?
bencede garip![]()
Butun sureler nasil 1:11 olabiliyor, bu bir tesaduf mu?
Bu referans videodan kazanç elde edildi mi o konuda durum nasıl ?
Hiçbir şekilde kazanç garantisi vermiyoruz, veren de yok hocam. Aksini iddia eden varsa konumuza buyursun. Önemli olan izlenmelerin sosyal medya kaynaklı olmasıdır konumuz budur.
Ben bir garanti veriyor musunuz demedim hocam zaten. Paylaşımdan ve izlenimden elde edilen geliri sordum sadece. Referans izleniminizde para kazanma açıkken 10k izlenime ne getirdiğini merak ediyorum.
Arkadaşla çalışmaya başladık, ilgili ve samimi bir arkadaş gördüğüm kadarıyla.Burada önemli olan bu sosyal medya kaynaklı izlenimlerden kazanılan para olmamalı bence.Bir video 5k -10k olduktan sonra zaten alıp başını gidiyor.
Arkadaştan 10.000 izlenim paketi alınmıştır geri dönüşler gayet güzel 85K izlenimli video 206K izlenime ulaşmıştır. Şu anda youtube analytics açılmadığı için resim koyamadım ama ilerde koyarım.. Arkadaş samimi ve güvenilirdir.
95k lık video kaç gün sonra 206k ya ulastı ve 85klık videoyu yükleme tarihiniz nezaman
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.