Adsense Dostu Facebook Referanslı İzlenme

R
  • Kullanıcı remeus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
Takip ediyorum konuyu. Sadece izlenme sayısı mı artıyor ayriyeten getiriside oluyor mu acaba ?

Takip ediyorum konuyu. Sadece izlenme sayısı mı artıyor ayriyeten getiriside oluyor mu acaba ?

Hocam kim Adsense'e izlenimler para olarak dönüyor derse yalan söylüyordur. O izlenmeler çok pahalı diye kandırıyorlar herkesi. Belki getirisi olur ama bunun garantisini vermeyiz. Yok böyle bir izlenme. Exchange sitelerinin gönderdiklerinden kazanım olur fakat örnek vermek gerekirse Addmefast'ten örnek vereyim, izlenmelerin addmefast sitesinden geldiği apaçık görülür bu da hesabın zaman içerisinde banlanması anlamına gelir. Bakmayın youtube çok uğraşmıyor ordan gelen 300-400 izlenmeyle..
Videolarınıza izlenim almışsınızdır, izlenmler sosyal medyadan geleceği için youtube'un gözünde videonuz değerlenecek bunun dışında da zaten min. 10k izlenmeli bir videonuza merak edip ne varmış bunda diyip mevcut youtube kullanıcıları tıklayacaklardır. Zamandan kazanıp verdiğiniz paranın da hakkını alırsınız...

---------- Mesaj saat 22:28:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:25:31 civarında gönderildi. ----------

Beklerim hocam...

kimseye güven kalmadı herkez arkamızdan vuruyor forumdan tekine 200 tl yolladım 200 k beğeni yapacam dedi gidiş o gidiş :D

not : bu not bu konuyla alakalı deildir arkadaşımız güvenlidir alışveriş yapacaklar için

kimseye güven kalmadı herkez arkamızdan vuruyor forumdan tekine 200 tl yolladım 200 k beğeni yapacam dedi gidiş o gidiş :D

not : bu not bu konuyla alakalı deildir arkadaşımız güvenlidir alışveriş yapacaklar için

Baya içerlenmişsiniz buralara kadar yazdığınıza göre...
Geçmiş olsun
Konumuz satış konusudur, saptırmayalım. Güncel...

Arkadaşın referansı idim buyrun resim.

sf7sf.png

Butun sureler nasil 1:11 olabiliyor, bu bir tesaduf mu?

Bu referans videodan kazanç elde edildi mi o konuda durum nasıl ?

Merhaba;
Bu videonun süresi ile alakalı hocam ortalama süreler o yüzden o şekilide gözükmekte, youtube politikalarına aykırı olmadığı sürece videosu banlanan bir arkadaşa rastlanılmamıştır...

---------- Mesaj saat 22:45:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:42:41 civarında gönderildi. ----------

Butun sureler nasil 1:11 olabiliyor, bu bir tesaduf mu?

Merhaba;
Bugün bu forumdan bir arkadaşa 1m izlenme satışı yaptım kendisinin atacağı ekran görüntülerinden daha sağlıklı sonuçlara ulaşabiliriz. İzlenmeler adsense dostu sosyal medya referanslı izlenmelerdir. Korkacak bir durum yoktur

---------- Mesaj saat 22:50:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:45:54 civarında gönderildi. ----------

Bu referans videodan kazanç elde edildi mi o konuda durum nasıl ?

Hiçbir şekilde kazanç garantisi vermiyoruz, veren de yok hocam. Aksini iddia eden varsa konumuza buyursun. Önemli olan izlenmelerin sosyal medya kaynaklı olmasıdır konumuz budur.

Hiçbir şekilde kazanç garantisi vermiyoruz, veren de yok hocam. Aksini iddia eden varsa konumuza buyursun. Önemli olan izlenmelerin sosyal medya kaynaklı olmasıdır konumuz budur.

Ben bir garanti veriyor musunuz demedim hocam zaten. Paylaşımdan ve izlenimden elde edilen geliri sordum sadece. Referans izleniminizde para kazanma açıkken 10k izlenime ne getirdiğini merak ediyorum.

Ben bir garanti veriyor musunuz demedim hocam zaten. Paylaşımdan ve izlenimden elde edilen geliri sordum sadece. Referans izleniminizde para kazanma açıkken 10k izlenime ne getirdiğini merak ediyorum.

Hocam şu şekilde özetleyebilirim, sizin yeni yüklediğiniz 10 izlenmeli video ile 10 k izlenmeli videonun merak edilip girilme oranı ile alakalı her şey.

Arkadaşla çalışmaya başladık, ilgili ve samimi bir arkadaş gördüğüm kadarıyla.Burada önemli olan bu sosyal medya kaynaklı izlenimlerden kazanılan para olmamalı bence.Bir video 5k -10k olduktan sonra zaten alıp başını gidiyor.

Mesajım Bulunsun İlerki Zamanlarda Çalısabiliriz

Arkadaştan 10.000 izlenim paketi alınmıştır geri dönüşler gayet güzel 85K izlenimli video 206K izlenime ulaşmıştır. Şu anda youtube analytics açılmadığı için resim koyamadım ama ilerde koyarım.. Arkadaş samimi ve güvenilirdir.

Arkadaştan 10.000 izlenim paketi alınmıştır geri dönüşler gayet güzel 85K izlenimli video 206K izlenime ulaşmıştır. Şu anda youtube analytics açılmadığı için resim koyamadım ama ilerde koyarım.. Arkadaş samimi ve güvenilirdir.

95k lık video kaç gün sonra 206k ya ulastı ve 85klık videoyu yükleme tarihiniz nezaman

95k lık video kaç gün sonra 206k ya ulastı ve 85klık videoyu yükleme tarihiniz nezaman

hocam yükleme 10 mart 2013 ben sadece deneme amaçlı aldım bu izlenim paketini
alırken arkadaşa söyledim denemek için alıyorum diye 28 eylül aldığım tarih..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri