Adsense Dostu Facebook Referanslı İzlenme

R
  • Kullanıcı remeus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
R

remeus

Guest
Adsense Dostu Sosyal Medya Referanslı İzlenme Paketleri
Fiyatlar Satış Kaygısı Olmaksızın, Tamamen Memnun Müşteri Portföyü Yaratmak İçin Güncellenmiştir
Sadece ilk hafta 2,5 milyondan fazla izlenme için bizi tercih eden, forumdan ve forum dışı bireysel ya da kurumsal tüm müşterilerimize teşekkürü borç biliriz.​

Yurtdışında günde en az 100$ kazanan arkadaşlarla yapmış olduğum sohbet ve arkadaşlıklarım doğrultusunda bu işi hakkıyla yapan ve 700+ mutlu müşterisiyle işlerini yürütmekte olan iş ortaklarımdan aldığım fiyatları sizlere sunmak istiyorum.

İzlenmenin Gerçekliği (Gerçek/Fake) : Gerçek

İzleyici kitlesi (İzlemelerin nerden geldiği) : (Facebook,Twitter,Instagram, Google Plus vd.)
Mobil izlenme var mıdır? : Hayır yoktur

Adsense dostu sosyal medya referanslı izlenmeler ne anlama gelmektedir?​

Biliyorsunuz ki Google sahte izlenmelere her gün yeni yöntemler geliştirmekte ve jingling gibi yöntemlerle direkt sahte izlenmeler yapmaya çalışan kişileri rahat tespit edip banlayabilmektedir. Fakat izlenmeler farklı şirketler olan Facebook ve Twitter referanslı olarak geldiğinden elinden pek de bir şey gelmemektedir. Videolarınız ne kadar sosyal medya kaynaklı olur ve izlenmeleriz de ne kadar fazla olursa videonuzun değeri Google'ın gözünde çok daha fazla değerli olacaktır. Bunun dışında en önemlisi izlenmeler kazançlarınıza daha fazla katkı sağlayacaktır.

Riskleri azaltıyoruz​
Videolarınızı %90-%100 izlenme oranları ile gerçek izlenmelerden farksız hale getiriyoruz. Bu da risk oluşturacak en önemli etkenin ortadan kalkması anlamına gelmektedir.

Videoma Youtube Sınırlama Getirir mi/ Para Kazanma Seçeneği Kalkar mı?​

Siz Youtube politikalarına aykırı özellikler barındıran bir video yüklemediğiniz takdirde videolarınızın yasaklanması/engellenmesi, para kazanma seçeneğinin ortadan kalkması söz konusu değildir. Fakat herkesin yaşadığı durumlar olan hiçbir ihlal barındırmayan ve Youtube'un kendi kafasına buyruk yasaklamalarını her zaman yaşamışsınızdır ve bunu malesef yaşamaya devam edeceğiz. Bunun izlenmelerle alakası olmadığının garantisini vermekteyiz.

Referansınız Var mıdır?​
700+ memnun müşterinin dışında satış konusu Dünyanın önde gelen webmaster/online marketing forumlarının başında gelen ve sitenin yöneticilerinden olan ve aynı zamanda bu hizmeti kendisi de veren "BigBuddy" adlı kişinin onayından geçmiştir. Ayrıca kendim de bu hizmeti alan mutlu müşterilerden birtanesiyim.
R10.net Referanslarım için tıklayınız

İzlenler Hangi Ülkelerden Gelmektedir
İzlenmeler tüm Dünya genelinden gelmektedir. İzlenmeler başta Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Rusya, Fransa, İtalya, vd. olarak devam etmektedir. Kısa bir zaman içinde ülke odaklı izlenme hizmetini de satışa sunacağız.

Daha çok kazanmak için ne gibi önerileriniz vardır?​

Sizler bu işten gerçekten para kazanmak ve hayatınızı idame ettirmek istiyorsanız eğer, siz önerim uzun vadeli yatırımlar yapmanızdır. Uzun vadeli yatırımdan kastım ise şudur; Kesinlikle bireysel çekim ya da herhangi bir logo barındıran ya da kullanıcısının bu işe yatırım yaptığını farkettiğiniz kişi ya da kurumların videolarına bulaşmayın. Birçok farklı video sitesinde adı dahi yazılmamış (adı 12356754.mov şeklinde)çok güzel videolar vardır, bunları bulun ve kanallarınıza yükleyin. İzlenme de satın alıp ilgiyi videonuza çekin. Youtube üzerinden video yüklemeyi tercih edenler ise mobese kameralarıyla çekilmiş güzel videoları tercih edebilirler.
Videolarınıza 100 kelime de olsa bir açıklama girin, özgün olması önemli değil.. Video başlığınız keinlikle özgün olsun, ben başlık bulamam diyorsanız da video ile alakalı ya da benzer haberleri google da aratıp haberlerin başlıklarını kopyalayıp yapıştırın...

Videoların izlenme süreleri nasıldır?
Videolarınız maksimum 72 saat içerisinde işleme alınır. İzlenme sayısı 100000 ve üzeri tercih eden müşterilerime 5 güne kadar yayılma sağlanabilir.

Video Referanslarına Bir Örnek:​
s7ffm.jpg

t6d2h.png

Bazı arkadaşlar izlenmelerden para kazanma yoksa neden alayım diye sitemde bulunuyorlar.

75 TL veriririm 100,000 izlenme alırım en az 200 TL'yi cebe atarım gibi düşünenler varmış, biraz mantık diyorum...

iletişim:

R10: dezda

Ödeme yöntemleri :
t6d59.png

Arkadaşın referansı idim buyrun resim.

sf7sf.png

Arkadaşla çalışmaya başladık, ilgili ve samimi bir arkadaş gördüğüm kadarıyla.Burada önemli olan bu sosyal medya kaynaklı izlenimlerden kazanılan para olmamalı bence.Bir video 5k -10k olduktan sonra zaten alıp başını gidiyor.
Arkadaştan 10.000 izlenim paketi alınmıştır geri dönüşler gayet güzel 85K izlenimli video 206K izlenime ulaşmıştır. Şu anda youtube analytics açılmadığı için resim koyamadım ama ilerde koyarım.. Arkadaş samimi ve güvenilirdir.

Remeus arkadaşıma çok teşekkür ederim.Kendisi itina ile işiyle ilgilenen, parayı aldıktan sonra bütün izlenmeleri apar topar yüklemeyen, kanalınızın sağlığını düşünen, kendi tecrübelerimden yola çıkarak söylersem kesinlikle güvenebileceğiniz bir arkadaş.Yukarıda arkadaşla çalıştığım tarihlerin görüntüleme sayıları var, belki de görüntülemelerin sosyal medya kaynaklı olmasından dolayı satın aldığım hizmetten çok daha fazla geri dönüş oldu.Tabi bunun herkes için garantisi verilemez ancak sadece satın aldığınız izlenimler dahi yüklense size ve dolayısıyla kanalınıza oldukça faydası olacaktır.İşe başlayalı 15 gün kadar oldu çok şükür kanalımda şimdilik bir sıkıntı yok, inşaallah olmaz da :D Bol kazançlar dilerim.

Moderatörlerde referans olabilir sorun değil

Seçim arkadaşlara kalmış tabi ki :) Bu arada moderasyondan bir kişi konu başlığındaki "Facebook" ibaresini " Sosyal Medya" olarak değiştirebilirlerse sevinirim...

bende referans olmak istiyorum yer kaldı ise duruma göre diğer kanala ve videolar için çalışabiliriz..

teşekkürler...

Moderatörlerde referans olabilir sorun değil

bende referans olmak istiyorum yer kaldı ise duruma göre diğer kanala ve videolar için çalışabiliriz..

teşekkürler...

Yetkili kişiler konu altına yazan bir arkadaşımda karar kılsın istiyorum, bu kişi tecrübeli olursa diğer arkadaşlar için çok daha iyi olur

Bu kişi siz de olabilirsiniz tabi ki seçim yetkili arkadaşlarda

Farketmez fakat üst yöneticilerden konuyu gören yok heralde

Gun icerisinde ben secerim hocam referans olunacaktir elbet :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hocam hayırlı satışlar, BigBuddy bir tanedir, bizim sistemle ortak panel hem ilgilidir hem de gerçekten her girdiği konuda başarılıdır. Eğer siz de aracılık kısmını iyi götürürseniz forumda bu işi başarıyla gerçekleştiren bir arkadaş olacağını düşünüyorum. http://www.ytpara.com/youtube-izlen...yal-medya-kaynakli-izlenme-cekimi-hediye.html bu adresteki hizmeti alan tüm arkadaşlar gönül rahatlığı ile sizle çalışabilir eğer BigBuddy'ye aktarım konusunda sıkıntı yaşamıyorsanız. Sistem ve servis kalitesi birebirdir. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Hayırlı satışlar tekrar hocam.

Hocam hayırlı satışlar, BigBuddy bir tanedir, bizim sistemle ortak panel hem ilgilidir hem de gerçekten her girdiği konuda başarılıdır. Eğer siz de aracılık kısmını iyi götürürseniz forumda bu işi başarıyla gerçekleştiren bir arkadaş olacağını düşünüyorum. http://www.ytpara.com/youtube-izlen...yal-medya-kaynakli-izlenme-cekimi-hediye.html bu adresteki hizmeti alan tüm arkadaşlar gönül rahatlığı ile sizle çalışabilir eğer BigBuddy'ye aktarım konusunda sıkıntı yaşamıyorsanız. Sistem ve servis kalitesi birebirdir. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Hayırlı satışlar tekrar hocam.

Merhaba hocam;
Yazdıklarınız gerçekten çok doğru. Yalnız ben BigBuddy ile çalışmıyorum. Kendisinin izlenme satışı konusu var benim çalıştığım arkadaşların konusu açılış itibariyle BigBuddy'den onay almış arkadaşlardır. Kendisi de bu bilgilere hakim birisidir zaten, onun onayı bilenler için yeterlidir diye düşünüyorum. Kaliteli hizmet almak biz Türklerin de hakkı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri