Adsense erişilemiyor hatası

• Kullanıcı youktube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

youktube

Yasaklanmış
Arkadaslar yeni actıgım kanalları para kazan sekmesinden adsensem ile eslestirirken bu sorunu alıyorum Bir Google ürününe erişilemiyor ne yapacagım ?

adsense acılıyor arkadaslar yani hersey var ama kanalları baglarken o hatayı alıyorum

---------- Mesaj saat 00:37:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:34:11 civarında gönderildi. ----------

Adsens hesabına erişimin olduna göre ban yememişin hocam başka bir sorun olabilir

tüm hesaplarımda aynısını diyor sanırım toplu olarak kanallarım gitti ama adsense giriyor. adsense hesabının oldugu maille youtubea girmeye calısınca yine aynı hatayı veriyor

adsense acılıyor arkadaslar yani hersey var ama kanalları baglarken o hatayı alıyorum

---------- Mesaj saat 00:37:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:34:11 civarında gönderildi. ----------

tüm hesaplarımda aynısını diyor sanırım toplu olarak kanallarım gitti ama adsense giriyor. adsense hesabının oldugu maille youtubea girmeye calısınca yine aynı hatayı veriyor

Dediniz gibi kanllarınız kapatılmıs sanırım. Geçmis olsun

bu iki oluyor arkadaslar neden boyle oluyor sonuc olarak bende serkan abi gibi saglam mailler buluyorum hepsi telefon onaylı baska yerlerden kendi vpsimden belli bir video atıp bırakıyorum geciyorum ama kanal 20 ye yaklasınca hop kapanıyor hepsi bizdeki sorun ne ?

geçmiş olsun ben de geçende 2500 videoluk bi kanalı sömürmek üzereydim ilk 500 videoyu sömürdüm sonr eşleşen 3. tarafları kabul et telif gelebilecekleri sil derken 380 video falan kaldı bikaçgün bekliyeyim kanala bişey olmazsa sömürmeye devam dedim 3 gün sonra girdim kanalı kapatmışlar. Bidaha asla bi kanala 500 video birden atmam

geçmiş olsun ben de geçende 2500 videoluk bi kanalı sömürmek üzereydim ilk 500 videoyu sömürdüm sonr eşleşen 3. tarafları kabul et telif gelebilecekleri sil derken 380 video falan kaldı bikaçgün bekliyeyim kanala bişey olmazsa sömürmeye devam dedim 3 gün sonra girdim kanalı kapatmışlar. Bidaha asla bi kanala 500 video birden atmam

kardesim ama mesela serkan abi kendisi diyor 300 500 video atıyorum geciyorum hemen diye bende oyle yukledim butun kanalları kapatmıslar yazıktır bizede acaba bu isin numarası ne. Yani bir yerde bi hata yapıyoruzda nerde

kardesim ama mesela serkan abi kendisi diyor 300 500 video atıyorum geciyorum hemen diye bende oyle yukledim butun kanalları kapatmıslar yazıktır bizede acaba bu isin numarası ne. Yani bir yerde bi hata yapıyoruzda nerde

evet ben de serkan abi nin 300-500 video atarım geçerim dediğini hatırlıyorum canlı yayında demişti sanırım ben attım olmadı :) bundan sonra 100, maximim 150 -200 ü geçmem thlikeli , yt to yt atmıştım videoları, başka kaynaktan youtuba atsam sıkıntı olmazdı diye düşünüyorum( youtube'da bir videoyu kanlaına 2 kere yüklersen 2. ye mükerer yükleme diyor kabul etmiyor, bence zaten youtubda bulunan bi videoyu tekrar youtub a atınca bunu da algılıyor hele 500 tane birden atınca yakalıyor,bu benim düşüncem)

Hiç takma modemi resetle geçmişi sil yeniden başla aynı durum benimde başıma geldi o kanallar hiç olmamış ve hiç bir şey olmamış gibi devam et.

Hiç takma modemi resetle geçmişi sil yeniden başla aynı durum benimde başıma geldi o kanallar hiç olmamış ve hiç bir şey olmamış gibi devam et.

öyle yapıcam kardesim modemi resetledim iste cclenar iler tarattım falan :) reset yapmadan önce bir tel numarası ile seri 8 tane hesap aldıydım umarım haftaya kapanmazlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri