Adsense Eski görünüme geçme Nerden laa !!!

beyto33

Yasaklanmış
Arkadaşlar benim ana sayfa böle görünüyor !! sol altta eski görünüme geçme diye bişi yok...

Bu son modelmiş :d Buna çözüm yok sanırsam yakında biz de geliyoruz beytoooo ;)

çok saçma ya reklam hedefleri vb reklam birimi felan hiç bişi yok

Kullandigin baslikdan dolayi uslubdan dolayi uzaklastirildin.Senin ornek olman gerekirken yaptigin ise bak.

Yok galiba sen o adsense yi yakın zaman da açtın oyuzden öyle eskilere geri dönüş butonu çıkıyor ama yeni açılanlar direk yeni sürüm

artık yeni görünüm böyle. Kazancı göremiyorsan sol taraftaki menüden ürünlere tıkla ordan içerik barındırıcısına ;)

hocam,altta gördügüm kadarıyla hesap mobilde.klasik görünüme geçince nasıl oluyor?ben buna dikkat etmemiştim açıkcası ama benim kanallardan birisindede görüntü aynen böyle.benimkide mi mobildeydi acaba bak şimdi kafama takıldı bu :)

---------- Mesaj saat 23:16:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:12:56 civarında gönderildi. ----------

artık yeni görünüm böyle. Kazancı göremiyorsan sol taraftaki menüden ürünlere tıkla ordan içerik barındırıcısına ;)

sol tarafta menü yokki hocam :D

hocam,altta gördügüm kadarıyla hesap mobilde.klasik görünüme geçince nasıl oluyor?ben buna dikkat etmemiştim açıkcası ama benim kanallardan birisindede görüntü aynen böyle.benimkide mi mobildeydi acaba bak şimdi kafama takıldı bu :)

---------- Mesaj saat 23:16:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:12:56 civarında gönderildi. ----------

sol tarafta menü yokki hocam :D

Yukardan ilk performans raporlarına tıkla
vkvd6.png

İçerik Barındırıcısını göremeyenler için

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam [MENTION=51]beyto33[/MENTION] şaka yapmak istemiş herhalde :D [MENTION=1216]fatihbaz[/MENTION] 'ın dediği gibi mobil görünüm böyle,en altta klasik seçeneği var :D

mobil secvilmiş
sağ altta klasik var ona tıkla düzelir.

Yönetimi tüm yüreğimle destekliyorum. Sorudaki konuya gelince senin gibi bi ytpara üyesine yakışmadı............ :!

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam [MENTION=51]beyto33[/MENTION] şaka yapmak istemiş herhalde :D [MENTION=1216]fatihbaz[/MENTION] 'ın dediği gibi mobil görünüm böyle,en altta klasik seçeneği var :D

Burasi saka yapilacak bir yer degil :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

banka bilgileri eklenmiyor*bu sorun genel mi acaba!!!

eyv hocam,kazançları burdan görücez yani...2 hesaba bakıyorum şimdi,hesaplardan biri başka biri başka görünüyor.garip geldi bana...şimdi şu resim 1 deki görüntü adsense in yeni tasarımımı hocam yani buna mı geçicez tüm hesaplarda bi süre sonra?

not : resim 1deki hesapdı benim hesapda mı mobilde acaba dedigim ama mobilde degilmiş,klasik seçili.

Ben eski görünümdeki adsenseye giriş yapıp linkini alıp yeni görünümdekine yapıştırıyorum raporlar eskisi gibi çıkıyor

arkadaşlar kalisiğe basıyorum düzelmiyor....klasike geçmiyor yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri